Menu
Winkelwagentje
Aloë Vera gel 100 ml

Aloë Vera gel 100 ml

€8,95
€9,95
Excl. BTW: €7,40
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 1800I
  • EAN: 8715542000723
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
De huid wordt gekalmeerd en verjongd door de aloë vera gel. Niet alleen dat, maar de gel heeft ook reinigende, verzachtende, verlichtende en verzorgende eigenschappen. Vanwege de verkoelende werking wordt aloë vera gel vaak gebruikt als after-sun product.

De aloë vera gel van Volatile is een bijzonder waardevol product. Deze gel, gemaakt van de bladeren van de aloë vera plant, heeft talloze geneeskrachtige eigenschappen. Het is eigenlijk essentieel voor iedereen om deze plant in de tuin te hebben. Het is verbazingwekkend wat deze plant kan doen. Zelfs een kleine beschadiging aan een blad, zoals het afsnijden van een stukje met een mes, laat zien hoe wonderbaarlijk deze plant is. Binnen enkele seconden vormt er een dun maar sterk vliesje over de wond en binnen korte tijd is de wond volledig genezen. De gel die uit de plant wordt gewonnen, heeft hetzelfde effect op geïrriteerde menselijke huid. Het kalmeert, geneest en verjongt de huid.
Maar dat is niet alles, want de gel heeft ook reinigende, verzachtende, verlichtende en verzorgende eigenschappen. De gel kan puur worden gebruikt of als toevoeging in verschillende producten. Vanwege de verkoelende werking wordt aloë vera gel vaak gebruikt als after-sun middel. Daarnaast wordt het ook veel gebruikt bij de behandeling van sportblessures, zoals een verstuikte enkel. Het is belangrijk om de plek eerst goed te koelen. Direct daarna kan een dikke laag aloë vera gel worden aangebracht en de klachten zullen snel verminderen. Kortom, het is een puur natuurlijk EHBO-middel dat vooral in gezinnen met kleine kinderen niet mag ontbreken!

Reviews Over Aloë Vera gel 100 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.