Menu
Winkelwagentje
Aloë Vera gel 1000 ml

Aloë Vera gel 1000 ml

€53,10
€59,00
Excl. BTW: €43,88
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 1800N
  • EAN: 8715542005834
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
De gel van de aloë vera plant heeft een kalmerend en verjongend effect op de huid. Maar dat is niet alles, want daarnaast bezit de gel ook reinigende, verzachtende, verlichtende en verzorgende eigenschappen. Vanwege haar verkoelende werking wordt aloë vera gel vaak gebruikt als after-sun middel.

Tussen alle waardevolle producten van Volatile, neemt de aloë vera gel een bijzondere plaats in. Deze gel wordt gemaakt van de bladeren van de aloë vera en heeft zoveel geneeskrachtige eigenschappen dat het eigenlijk essentieel is om deze plant in de tuin te hebben. Het is werkelijk verbazingwekkend wat deze plant kan doen. Zelfs een kleine beschadiging aan een blad, bijvoorbeeld door er een stukje vanaf te snijden met een mes, laat zien hoe wonderbaarlijk deze plant is. Binnen enkele seconden vormt er een dun maar sterk vliesje over de wond en binnen korte tijd is de wond volledig genezen. De gel die uit de plant wordt gewonnen, heeft hetzelfde effect op geïrriteerde menselijke huid. Het kalmeert, geneest en verjongt de huid.
Maar dat is niet alles, want de gel heeft ook een reinigende, verzachtende, verlichtende en verzorgende werking. Het kan puur worden gebruikt of als toevoeging in verschillende producten. Vanwege zijn verkoelende werking wordt aloë vera gel vaak gebruikt als after-sun middel. Daarnaast wordt het ook vaak gebruikt bij de behandeling van sportblessures, zoals een verstuikte enkel. Het is belangrijk om de getroffen plek eerst goed te koelen. Vervolgens kan er een dikke laag aloë vera gel op worden aangebracht, waardoor de klachten snel zullen verminderen. Kortom, het is een puur natuurlijk EHBO-middel dat vooral in gezinnen met kleine kinderen niet mag ontbreken!

Reviews Over Aloë Vera gel 1000 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.