Menu
Winkelwagentje
Aloë Vera gel 250 ml

Aloë Vera gel 250 ml

€17,06
€18,95
Excl. BTW: €14,10
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 1800K
  • EAN: 8715542000730
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
De huid wordt gekalmeerd en verjongd door de gel van de aloë vera plant. Maar dat is niet alles, aangezien de gel ook reinigt, verzacht, verlicht en verzorgt. Vanwege de verkoelende eigenschappen wordt aloë vera gel vaak gebruikt als after-sun product.

De aloë vera gel van Volatile is een zeer waardevol product. Gemaakt van de bladeren van de aloë vera, heeft deze gel talloze geneeskrachtige eigenschappen die het een essentieel onderdeel maken van ieders tuin. Het is werkelijk verbazingwekkend wat deze plant kan doen. Zelfs een kleine beschadiging aan een blad, zoals het afsnijden van een stukje met een mes, laat zien hoe wonderbaarlijk deze plant is. Binnen enkele seconden vormt er een dun maar sterk vliesje over de wond, en binnen korte tijd is de wond volledig genezen. De gel die uit de plant wordt gewonnen, heeft hetzelfde effect op geïrriteerde menselijke huid. Het kalmeert, geneest en verjongt de huid.
Maar dat is niet alles, want de gel heeft ook reinigende, verzachtende, verlichtende en verzorgende eigenschappen. Het kan puur worden gebruikt, of als toevoeging aan verschillende producten. Vanwege de verkoelende werking wordt aloë vera gel vaak gebruikt als after-sun middel. Daarnaast wordt het ook veel gebruikt bij de behandeling van sportblessures, zoals een verstuikte enkel. Het is belangrijk om de plek eerst goed te koelen. Direct daarna kan er een dikke laag aloë vera gel op worden aangebracht, wat de klachten snel zal verminderen. Kortom, dit natuurlijke EHBO-middel mag niet ontbreken in gezinnen met kleine kinderen, voor een mooie en gezonde huid.

Reviews Over Aloë Vera gel 250 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.