Menu
Winkelwagentje
Anijs Ster CO2-select extract Bio (Trachyspermum ammi) 10 ml

Anijs Ster CO2-select extract Bio (Trachyspermum ammi) 10 ml

€10,35
€11,50
Excl. BTW: €8,55
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 3241D
  • EAN: 8715542026396
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
De geur van deze substantie is een mix van kruidig, pittig en zoet, met een vleugje anijs. Het heeft positieve effecten op spieren en gewrichten, bevordert gezonde luchtwegen en draagt bij aan het emotionele en psychische welzijn. Daarnaast versterkt het ook het immuunsysteem.

Extractie, kleur en geur:

De zaden/vruchten worden geëxtraheerd met behulp van CO2-selectie. Het resultaat is een gele, enigszins viskeuze vloeistof met een kruidige, pittige en zoete geur die doet denken aan anijs. De botanische naam van deze olie is Trachyspermum ammi.

Inzetbaar voor:

Deze olie kan gebruikt worden voor het creëren van een sfeervolle geur, het verzorgen van spieren en gewrichten, het bevorderen van gezonde luchtwegen, het ondersteunen van emotioneel en psychisch welbevinden, en het versterken van het immuunsysteem.

 

Contra-indicaties:

Deze olie mag niet gebruikt worden op een gevoelige en beschadigde huid. Hoewel het anethol bevat, blijkt de olie niet irriterend te zijn voor de huid, in tegenstelling tot groene anijs. Bij hoge dosering kan het een narcoticum (verdovend middel, slaapmiddel) zijn, dus gebruik het met mate.

Vermijd het gebruik van deze olie tijdens zwangerschap, lactatie en bij endometriose. Ook bij kanker met een relatie tot oestrogeen, zoals borst- en eierstokkanker, moet deze olie vermeden worden. Daarnaast mag deze olie niet via de huid gebruikt worden bij endometriose of prostaathyperplasie.

Reviews Over Anijs Ster CO2-select extract Bio (Trachyspermum ammi) 10 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.