Menu
Winkelwagentje
Anijs Ster CO2-select extract Bio (Trachyspermum ammi) 5 ml

Anijs Ster CO2-select extract Bio (Trachyspermum ammi) 5 ml

€7,15
€7,95
Excl. BTW: €5,91
  • Voorraad: In voorraad
  • SKU: 3241C
  • EAN: 8715542026389
  • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
De geur van deze substantie is kruidig, met een pittige en zoete ondertoon die doet denken aan anijs. Het heeft positieve effecten op spieren en gewrichten, helpt bij het behouden van gezonde luchtwegen en draagt bij aan het emotionele en psychische welzijn. Bovendien versterkt het het immuunsysteem.

Extractie, kleur en geur:

De zaden/vruchten worden geëxtraheerd met behulp van CO2-selectie. Dit resulteert in een gele, enigszins viskeuze vloeistof. De geur is kruidig, pittig maar ook zoet, met een vleugje anijs. De botanische naam is Trachyspermum ammi.

Inzetbaar voor:

De olie kan gebruikt worden voor een sfeervolle geur, het verzorgen van spieren en gewrichten, het bevorderen van gezonde luchtwegen, het ondersteunen van emotioneel en psychisch welzijn, en het versterken van het immuunsysteem.

 

Contra-indicaties:

De olie mag niet gebruikt worden op een gevoelige en beschadigde huid. Hoewel het anethol bevat, blijkt de olie niet irriterend te zijn voor de huid, in tegenstelling tot groene anijs. Bij hoge dosering kan de olie een narcotisch effect hebben, wat betekent dat het een verdovend en slaapverwekkend middel is. Gebruik de olie dus met mate.

Vermijd het gebruik van de olie tijdens zwangerschap, borstvoeding en bij endometriose. Ook bij kanker met een relatie tot oestrogeen, zoals borst- en eierstokkanker, moet de olie vermeden worden. Daarnaast moet de olie niet via de huid gebruikt worden bij endometriose of prostaathyperplasie.

Reviews Over Anijs Ster CO2-select extract Bio (Trachyspermum ammi) 5 ml

  • (0)

Totaal Reviews (0)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.