Menu
Winkelwagentje

Aphyta Natural Skin Care natuurlijke cosmetica

Aphyta natural skin care gebruikt alleen maar ingrediënten die zoveel mogelijk biologisch zijn, uit planten, noten en zaden komen, en waarvan bewezen is dat ze je cellen vernieuwen en je huid voeden.
Hydraterende tonic Aphyta 125ml
Nieuw 10 % korting
Brand: Aphyta
Aphyta hydraterende tonic reinigt het gezicht en neutraliseert de huid zonder uit te drogen Het reinigingen van je gezicht is de eerste stap van je dagelijkse huidverzorging, omdat het vuil verwijdert en de opneembaarheid van een voedende crème verbetert. Tonic is een essentieel onderdeel van de..
€22,05 €24,50
Excl. BTW:€18,22
Gezichtsreiniger Aphyta 125ml
Nieuw 10 % korting
Brand: Aphyta
Aphyta gezichtsreinigingsmelk reinigt het gezicht en verwijdert make-up zonder uit te drogen Een goede reiniging is de belangrijkste eerste stap voor het verzorgen van je huid. Geef vrije radicalen geen kans en verwijder make-up en onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. De reinigingsmelk va..
€22,05 €24,50
Excl. BTW:€18,22
Intensive anti-aging creme
10 % korting
Brand: Aphyta
Rijke verzorgende zachte gezichtscreme met natuurlijke UVA filter uit rode algen. Gemaakt met biologische plantenextracten en oliën die de natuurlijke vet- en vochthuishouding van de huid stimuleren. Geschikt voor de rijpe, droge, vochtarme, gemengde en gevoelige huid.Moeras bloemzaad olie verza..
€40,05 €44,50
Excl. BTW:€33,10
Handcreme met avocado & shea
10 % korting
Brand: Aphyta
Handcrème met biologische avocado olie en biologische shea boter. Verzorgt en beschermt de droge, ruwe en schrale huid.Avocado olie verzacht de huidShea boter beschermt en herstelt de huidTrekt snel inZuinig in gebruikBeschadigde en schrale, droge handen voelen snel weer zacht Gebruik: naar beho..
€13,06 €14,50
Excl. BTW:€10,79
Hydraterende dagcreme met macadamia
10 % korting
Brand: Aphyta
Fijne zachte gezichtscrème met een subtiele natuurlijke geur. Gemaakt met biologische plantenextracten en oliën die de natuurlijke vet- en vochthuishouding van de huid stimuleren. Geschikt voor de droge, vochtarme, gemengde en gevoelige huid. Macadamia olie vertraagt huidveroudering en hydrateer..
€26,55 €29,50
Excl. BTW:€21,94
1 - 5 van 5 (1 pagina's)

Alleen ingrediënten die je huid écht mooier maken

Aphyta staat voor 100% natuurlijke, hoogwaardige huidverzorgingsproducten waarbij niet is bezuinigd op de hoeveelheid én kwaliteit natuurlijke ingrediënten. In Aphyta vind je zoveel mogelijk biologische extracten en oliën van planten, noten en zaden. Allemaal even puur en mild, allemaal bewezen effectief. Onnodige toevoegingen die je huid alleen maar kunnen irriteren, blijven achterwege. Bij Aphyta vind je geen synthetische parfums, parabenen, PEG’s, synthetische conserveringsmiddelen, microplastics en dierlijke ingrediënten. En uiteraard is de Aphyta cosmetica niet op dieren getest.

Op je huid = in je huid = in het milieu!

Veel mensen beseffen blijkbaar niet wat ze allemaal elke dag op hun huid smeren en wat je huid allemaal opneemt en wat er zo in het milieu terechtkomt.

De producten van Aphyta natural skin care zijn gecertificeerd door NCS Natural cosmetics standard en Eco-control. Dit garandeert dat de producten helemaal natuurlijk zijn en de biologische ingrediënten gecontroleerd biologisch.
Sinds februari 2018 voert Aphyta Natural Skin Care het "Zero plastic inside" logo. Dit is afkomstig van The Plastic Soup foundation die het project "Beat the micro bead" heeft opgezet.
In veel gangbare verzorgingsproducten zitten helaas hele kleine plastic deeltjes (zogn. micro-plastics) omdat dit een schurende of glimmende werking heeft.

Het "zero plastic inside" logo garandeert dat er geen plastic deeltjes in de producten zitten.

Ontstaan van Aphyta

Zeg je Aphyta, dan zeg je natuurlijk en plantaardig. Niet zo gek: het is een samenvoeging van ‘phyto’, wat het Latijnse woord voor ‘plant’ is, en ‘ava’, wat aanduidt dat de producten leven ademen. Ava betekent “adem van leven" in het oud Engels en "waterval" in het Hindi en Perzisch. Maar ‘ava’ betekent nog veel meer: het is de geboortenaam van Eva, oprichtster van Aphyta natural skin care.

De juiste redenen om Aphyta natural skin care te kopen:

  • 100% natuurlijke huidverzorging
  • Zonder siliconen, parabenen en andere synthetische stoffen
  • Vol biologische oliën en extracten uit planten!
  • Zonder synthetische parfums
  • Doosjes van PaperWise, karton van plantenafval
  • Absoluut niet op dieren getest en vrij van dierlijke ingrediënten!
  • Duurzaam en ambachtelijk gemaakt in Nederland!
  • Een recyclebare verpakking
  • Vrij van micro-plastics!
  • Gecertificeerd door EcoControl
Ons volgende merk is Biodream, een oer Zeeuws bedrijf met een eigen lijn bijzondere voedingssupplementen en de officiële importeur van de FMD producten.