Menu
Winkelwagentje
Rosa Fruit Crystals Biodream
onze tip!

Rosa Fruit Crystals Biodream

Vanaf €21,14
Excl. BTW: €19,39
Per stuk voor €32,51
2 stuks met 10% korting
4 stuks met 20% korting
6 stuks met 35% korting
 • Voorraad: In voorraad
 • SKU: BD3334
 • EAN: 8716431000053
 • Levertijd: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.

Biodream Rosa Fruit Crystals

Biodream Rosa Fruit Crystals is een natuurlijk antioxidant dat wordt gewonnen uit de vruchten (rozenbottels) van wilde rozen (Rosa canina L.). Deze plant bevat vitamine C, en andere stoffen die ons lichaam goed doen. Lees alles over dit mooie Biodream product.

De allerlaatste verpakkingen!

Wij hebben de laatste verpakkingen Rosa Fruit Crystals. Deze hebben een tht van 01-2024. (overigens kan het product zeker nog een aantal maanden zonder probleem worden gebruikt, mits goed bewaard. De pot afgesloten houden en in een droge ruimte bewaren)

Rosa Canina, ofwel hondsroos

De hondsroos staat aan de oorsprong van de Biodream Rosa Fruit Crystals. De hondsroos is een doornige klimplant met sterk gehaakte of gebogen stekels, die hij tussen andere struiken weeft en gebruikt om zijn groei te bevorderen. Hij kan tot 3 meter hoog worden als hij goed ondersteund wordt. De bloemen zijn groot, roze of wit, met vijf bloemblaadjes en veel meeldraden. Ze hebben een mild zoete geur. De vruchten van de plant zijn opvallende rode, ovale, besachtige bottels (15-20 mm) die in kleine trossen worden gevormd. Elke bottel bevat vele harige zaden. Gedroogde rozenbottel en de zaden worden samen gebruikt om supplementen te maken. De hondsroos komt voor in Europa, Noord-west Afrika en West-Azië.

Voedingssupplement Rosa Fruit Crystals

Rosa Fruit Crystals is een unieke antioxidant en wordt gemaakt uit de vruchten (bottels) van wilde rozen (Rosa canina L.). Het 100% plantaardig poeder en bevat SOD (Superoxidedismutase) en bevat van nature vitamine C en vitamine B1. Superoxidedismutase is een enzym dat helpt bij het afbreken van potentieel schadelijke zuurstofmoleculen in cellen. Rosa Fruit Crystals bevat daarnaast phytonutriënten als bètacaroteen, lycopeen, polyfenolen en mineralen zoals selenium, mangaan, koper en zink.

Rosa Canina L in Rosa Fruit Crystals:

 • Helpt verkoudheid te verzachten*
 • Draagt bij tot het afweersysteem van het lichaam*
 • Helpt de spijsvertering te ondersteunen*
 • Draagt bij tot het behoud van gezonde en soepele gewrichten*
 • Draagt bij tot de wondgenezing*
 • Helpt mentaal en psychisch welzijn*
 • Draagt bij tot een normale bloedsomloop in de benen*
 • Ondersteunt de gezondheid van de luchtwegen*
 • Ondersteunt de natuurlijke weerstand van het lichaam*

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

De geschiedenis van de hondsroos

Hondsroos bestaat al lang, en al ruim 2000 jaar worden er goede eigenschappen aan toegeschreven. De plant werd voor het eerst als geneeskrachtige plant beschreven door Plinius de Oudere (AD 23-79), die het gebruik ervan bij Franse stammen tegenkwam bij de behandeling van hondenbeten. Deze beschrijving leidde vervolgens tot de naam van de soort (rosa canina). In Europa werd de plant ook beschreven door de bekende Duitse non Hildegard van Bingen (AD 1098-1179), die het gebruikte als een versterkende thee in haar behandelingen. De plant was bij zeelui ook bekend als een middel tegen scheurbuik, vanwege de hoge concentratie vitamine C, en verspreidde zich zo over verschillende continenten. De hoge concentratie vitamine C in deze roos is goed gedocumenteerd, want tijdens de Tweede Wereldoorlog waren rozenbottels de belangrijkste bron van vitamine C in Groot-Brittannië, en de regering organiseerde massale oogsten van rozenbottels

Gebruik Biodream Rosa Fruit Crystals

Wij raden aan ‘s ochtends gebruik te maken van dit natuursupplement, voor een goede start van de dag. De kristallen zijn eenvoudig oplosbaar in water. Makkelijk in te nemen, en direct een goede ondersteuning van de natuurlijke weerstand van het lichaam*.

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Bijwerkingen Biodream Rosa Fruit Crystals

Rosa canina wordt over het algemeen als veilig beschouwd wanneer het via de mond wordt ingenomen en volgens de voorschriften wordt gebruikt.

Gerapporteerde bijwerkingen zijn onder andere:

 • Diarree
 • Vermoeidheid
 • Hoofdpijn
 • Brandend maagzuur
 • Misselijkheid en braken
 • Maagkrampen
 • Moeite met slapen

Rozenbottelsupplementen kunnen het risico op bepaalde soorten nierstenen verhogen. Hoge doses kunnen leiden tot gevaarlijke bloedstolsels, diepe veneuze trombose genoemd. Overschrijd daarom de aanbevolen hoeveelheid niet.

Wees voorzichtig met het gebruik van dit supplement als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Er zijn geen studies om te bepalen of dergelijk gebruik veilig is.

Grote hoeveelheden vitamine C kunnen interfereren met bloedverdunnende medicijnen. Omdat Rozenbottel vitamine C bevat, is voorzichtigheid geboden wanneer je deze medicijnen gebruikt.

Biodream Rosa Fruit Crystals online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

INGREDIËNTEN:

 • Wilde Rosa canina extract
 • Stevia extract 

GEBRUIK EN DOSERING:
dagelijks circa 10 gram, ongeveer 1 maatschepje, oplossen in 300 ml koud water, goed roeren en 's-ochtends opdrinken.
Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs.

Voedingswaarde
Per 100 gr.
Per dosering (10 gr.)
Energie
162 Kj (38,76 kcal)
16,2 Kj (3,87 kcal)
Vetten
0,05 gr
0,005 gr
waarvan verzadigde vetten
0 gr
0 gr
Koolhydraten
9,35 gr
0,935 gr
waarvan suikers
0,91 gr
0,091 gr
Eiwitten
1,58 gr
0,158 gr
Zout
0 gr
0 gr
Vitamine C
223,10 mg
22,31 mg (27,89% RI*)
Vitamine B1
30 ug
3 ug (273% RI*)
* Referentie innames


Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.

Reviews Over Rosa Fruit Crystals Biodream

 • (4.79)

Totaal Reviews (14)
Klik hier om een review te schrijven over dit product.