natuurvoordeel.nl

Over ons

Onze missie....

Natuurvoordeel is ontstaan omdat we zelf ook verschillende (voedings)supplementen gebruiken. Keer op keer liepen we tegen hoge prijzen aan, en we waren van mening dat dit beter kon.
We zijn contact gaan zoeken met de verschillende fabrikanten en leveranciers om zo een mooi en compleet assortiment supplementen te kunnen samenstellen. We zijn er best wel trots op dat dit is gelukt.
We hebben onze verschillende activiteiten ondergebracht in 1 bedrijf: Evi's. Deze naam kom je ook tegen bij de Kvk als je ons hier opzoekt.
Hoe we aan de naam Evi's komen? Dat is simpel, het is de naam van onze dochter Evi. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.

Naast Natuurvoordeel.nl hebben we nog een (online) bedrijf. In dit bedrijf beheren we een webwinkel voor autoaccessoires. Een heel andere tak van sport zo op het eerste zicht. Als je wat dieper kijkt valt dat verschil eigenlijk wel mee. Ook in de autoaccessoires zoeken we naar mooie producten die we tegen scherpe prijzen aanbieden aan onze klanten.
Daarnaast staat voor ons klanttevredenheid en service hoog in het vaandel. We doen alles wat we kunnen om jou als onze klant in de watten te leggen en te helpen. Of het nu om autoaccessoires gaat of om de voedingssupplementen die we hier aanbieden, we zetten ons altijd 200% voor je in.

Heb je vragen of wil je contact met ons opnemen? Dat kan natuurlijk altijd, we proberen je zo snel mogelijk te woord te staan. Op de contact pagina staan alle manieren waarop je met ons kunt communiceren.

Hieronder zie je onze eigen favorieten, deze producten gebruiken wij zelf dagelijks.

We beginnen elke dag met een glas Rosa Fruit Crystals, het is niet alleen erg lekker maar het helpt ook om je weerstand te verhogen. Onze dochter krijgt dit al vanaf de leeftijd van 2 jaar. Het is erg opvallend dat ze zelden verkouden is. Of zou het toch te maken hebben met? ...... probeer het zelfs maar eens.

Naast de Rosa Fruit Crystals gebruik ik zelf elke dag 2x 3 druppels MediHemp CBD olie 10% RAW. De enige echte biologische cannabidiol olie. 3 druppels in de morgen en 3 druppels voor het avondeten en ik ben een heel ander mens geworden.

Voor de nodige Omga vertzuren gebruik ik de Krill olie van Nataos. Een bijkomend voordeel is dat m'n huid erg zacht is geworden en dat alle kloven als sneeuw voor de zon zijn verdwenen!

De start van de dag is pas compleet na 2 capsules AlliBest knoflook. De enige knoflook capsule met een hoog gehalte aan Allicine, de werkzame stof die bij veel knoflook capsules is verdwenen.

Na een dag hard werken is het ook tijd voor wat ontspanning, dat doen we dan het liefst met een kop heerlijke Golden Hibuscus thee van Taka Turmeric. Een feestje in je kopje! Bestel gelijk een doosje mee, voor de centen hoef je het niet te laten......