natuurvoordeel.nl voor de voordeligste supplementen

Natuurvoordeel.nl is ontstaan omdat we zelf ook verschillende (voedings)supplementen gebruiken.

Keer op keer liepen we tegen hoge prijzen aan, en we waren van mening dat dit beter kon.

We zijn contact gaan zoeken met de verschillende fabrikanten en leveranciers om zo een mooi en compleet assortiment supplementen te kunnen samenstellen.

We zijn er best wel trots op dat dit is gelukt!

Natuurvoordeel.nl is een echt familiebedrijf.

Zo heb ik, Johan-Peter (in de volksmond JP),  de dagelijkse leiding, bouw en onderhoud de website en zorg dat de vragen die klanten eventueel hebben een correct antwoord krijgen. Mijn vrouw, Hendriek, zorgt ervoor dat de boekhouding klopt en zelfs Evi, onze dochter van (op het moment van schrijven) 8 jaar, helpt met van alles en nog wat. Van het opruimen van kantoor tot het helpen wegbrengen van de bestellingen. Familie Flikweert

Alle drie gebruiken we verschillende supplementen. Niet omdat we van alles en nog wat mankeren, maar juist om ons goed te voelen.

Evi neemt al van heel jongs af aan Rosa Fruit Crystals, hier in huis ook wel "opa suiker" genoemd. Niet dat het iets met suiker heeft te maken, maar puur door de zoete smaak van rozebottels. Het is er letterlijk met de paplepel ingebracht.

Dagelijks werken we met veel passie aan het laten groeien van ons bedrijfje. Door de groei kunnen we nog beter en scherper inkopen en dat kunnen we vervolgens weer terug laten komen in onze prijzen.

Hieronder zie je onze eigen favorieten, deze producten gebruiken wij zelf dagelijks.

We beginnen elke dag met een glas Rosa Fruit Crystals, het is niet alleen erg lekker maar het helpt ook om je weerstand te verhogen. Onze dochter krijgt dit al vanaf de leeftijd van 2 jaar. Het is erg opvallend dat ze zelden verkouden is. Of zou het toch te maken hebben met? ...... probeer het zelfs maar eens.

Naast de Rosa Fruit Crystals gebruik ik zelf elke dag 2x 3 druppels MediHemp CBD olie 10% RAW. De enige echte biologische cannabidiol olie. 3 druppels in de morgen en 3 druppels voor het avondeten en ik ben een heel ander mens geworden.

Voor de nodige Omga vertzuren gebruiken Hendriek en ik de Krill olie van Nataos. Een bijkomend voordeel is dat de huid erg zacht is geworden en dat kloven als sneeuw voor de zon zijn verdwenen!

De start van de dag is pas compleet na 2 capsules AlliBest knoflook. De enige knoflook capsule met een hoog gehalte aan Allicine, de werkzame stof die bij veel knoflook capsules is verdwenen.

Na een dag hard werken is het ook tijd voor wat ontspanning, dat doen we dan het liefst met een kop heerlijke Golden Hibuscus thee van Taka Turmeric.
Een feestje in je kopje! Bestel gelijk een doosje mee, voor de centen hoef je het niet te laten......