contact Natuurvoordeel.nl

Adres:
Biezelingsestraat 41
4421 BN Kapelle

Telefoon:
+31 (0 )615317069                                                                    
E-mail algemeen:
info@natuurvoordeel.nl
E-mail bestellingen:
bestelling@natuurvoordeel.nl
 
KvK Middelburg:
22054418
BTW Nummer:
NL143649231B01
Bankgegevens:
NL88INGB0008529780
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00

Wij hebben geen stenen winkel, maar het is natuurlijk wel mogelijk om je bestelling bij ons af te halen.
Dit wel alleen op afspraak.

Een product retour sturen.....

Wil je een product, om wat voor reden dan ook, aan ons retour sturen? Dat kan natuurlijk, geen enkel probleem.

Stuur je product retour naar Natuurvoordeel.nl, Biezelingsestraat 41, 4421 BN Kapelle. Je hoeft geen reden op te geven waarom je het product terugstuurt.
Natuurlijk zijn we wel benieuwd naar jouw reden, dat kan ons helpen om eventueel aanpassingen aan het assortiment of werkwijze te maken mocht dat nodig zijn. Maar, nogmaals, verplicht is het niet.

Mocht je bestelling niet bevallen dan mag je de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren.
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar ons zijn voor jouw eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@natuurvoordeel.nl.
In onze algemene voorwaarden kun je het herroepingsformulier vinden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten.

Zorg er wel voor dat er bij je retourzending een briefje zit waarop we kunnen zien wie de afzender is en om welk ordernummer het gaat. Anders kunnen wij je ook niet het aankoopbedrag teruggeven.
Bij ons krijg je het volledige aankoopbedrag retour. Wij betalen terug op dezelfde manier als jij aan ons hebt betaald. Betaal je via iDeal, dan betalen we je via iDeal terug, betaal je met Paypal, dan komt je betaling via PayPal naar je terug. Heb je met beukennootjes betaald, dan betalen we je keurig in beukennootjes terug…..

Je kunt tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling ons berichten dat je de bestelling, of een enkel product, terug wilt sturen. Vervolgens stuur je terug wat je terug wilt sturen, het adres staat hierboven. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor jouw rekening. Ongefrankeerde of ondergefrankeerde (moeilijk woord voor te weinig postzegels gebruikt) zendingen worden niet door ons aangenomen.
Wij betalen je aankoopbedrag terug zodra wij het product hebben ontvangen.

Vanwege de hygiëne is het niet mogelijk om een verpakking terug te sturen die al is geopend, maar dat had je zelf ook al wel begrepen. Jij wilt ook geen geopend potje ontvangen lijkt ons.

Heb je vragen over retouren? Neem dan contact met ons op per mail: info@natuurvoordeel.nl of bel even met ons: 0615317069