neem contact met ons op

Contact & retouren

Je kunt ons altijd bereiken....

Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 0615317069 van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00

Ons vestigingsadres is Biezelingsestraat 41, 4421 BN Kapelle. (geen bezoekadres)

Website: www.natuurvoordeel.nl 
E-mail: info@natuurvoordeel.nl

KvK Middelburg: 22054418 (Natuurvoordeel.nl is een onderdeel van Evi's)
BTW Nummer: NL143649231B01

Omdat wij geen winkel hebben is het uitsluitend op afspraak mogelijk om producten af te halen.

 

Een product retour sturen.....

Wil je een product, om wat voor reden dan ook, aan ons retour sturen? Dat kan natuurlijk, geen enkel probleem.

Stuur je product retour naar Natuurvoordeel.nl, Biezelingsestraat 41, 4421 BN Kapelle. Je hoeft geen reden op te geven waarom je het product terugstuurt.
Natuurlijk zijn we wel benieuwd naar jouw reden, dat kan ons helpen om eventueel aanpassingen aan het assortiment of werkwijze te maken mocht dat nodig zijn.
Maar, nogmaals, verplicht is het niet.

Zorg er wel voor dat er bij je retourzending een briefje zit waarop we kunnen zien wie de afzender is en om welk ordernummer het gaat. Anders kunnen wij je ook niet het aankoopbedrag teruggeven.
Bij ons krijg je het volledige aankoopbedrag retour. Wij betalen terug op dezelfde manier als jij aan ons hebt betaald. Betaal je via iDeal, dan betalen we je via iDeal terug, betaal je met Paypal, dan komt je betaling via PayPal naar je terug. Heb je met beukennootjes betaald, dan betalen we je keurig in beukennootjes terug…..

Je kunt tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling ons berichten dat je de bestelling, of een enkel product, terug wilt sturen. Vervolgens stuur je terug wat je terug wilt sturen, het adres staat hierboven. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor jouw rekening. Ongefrankeerde of ondergefrankeerde (moeilijk woord voor te weinig postzegels gebruikt) zendingen worden niet door ons aangenomen.
Wij betalen je aankoopbedrag terug zodra wij het product hebben ontvangen.

Vanwege de hygiëne is het niet mogelijk om een verpakking terug te sturen die al is geopend, maar dat had je zelf ook al wel begrepen. Jij wilt ook geen geopend potje ontvangen lijkt ons.

Heb je vragen over retouren? Neem dan contact met ons op per mail: info@natuurvoordeel.nl of bel even met ons: 0615317069