Biodream, de vernieuwers van supplementen

Biodream

Het merk Biodream is al jaren een begrip als het gaat om voedingssupplementen.

Biodream is de merknaam van een bijzondere lijn fantastiche voeddingssupplementen van Special Health Products. Al meer dan 25 jaar vinden deze supplementen hun weg naar vele tevreden gebruikers. Vaak via artsen en therapeuten. Nu zijn deze producten ook rechtstreeks door jou als consument te bestellen, en dat ook nog eens tegen de laagst mogelijke prijzen!

Alle Biodream producten zijn met zorg ontwikkeld en samengesteld uit de beste natuurlijke ingrediënten door een gepassioneerde natuurkundig therapeut.

Biodream omvat een mooi assortiment bijzondere supplementen, zeer effectief, en stuk voor stuk puur natuur.

Zo is het product Rosa Fruit Crystals al jaren een erg geliefd product bij vele artsen en therapeuten vanwege het hoge gehalte aan SOD en, opneembare, vitamine C. De producten Isoflavonen, een uniek product voor vrouwen van boven de 40 jaar, en Flavoprost, speciaal voor mannen van boven de 40 jaar, zijn al lang veel gebruikt voor problemen die mensen op latere leeftijd kunnen ervaren.

Special Health Prodcuts is ook exclusief importeur voor verschillende, buitenlandse, fabrikanten zoals Udo's Choice, Presto Aambeien Gel en Flora Health. Ook deze producten bestel je altijd zeer voordelig bij Natuurvoordeel.nl