Van Facebook mogen wij niet adverteren met onze producten. Daarom hebben we jouw hulp nodig!

Facebook heeft haast onnavolgbare ideeën over wat wel is toegestaan en wat niet is toegestaan op hun platform.

Zo zijn ze van mening dat het verkopen van voedingssupplementen, hoe mooi en goed deze ook zijn, niet is toegestaan. Daarnaast zijn ze van mening dat CDB (Cannabidiol) een verboden middel is…..

Deze regels komen vanuit het hoofdkantoor van Facebook in Amerika. Het land waar nu in bijna elke staat de handel in wiet is gelegaliseerd.

Facebook, het bedrijf wat met een uitgestreken gezicht mijn en jouw gegevens verkoopt aan de hoogste bieder.

Wat ze erin zien om dan de nu moraalridder uit te hangen door gezonde, natuurlijke en goede producten te boycotten is mij een raadsel. Je zou haast denken dat hier meer achter moet zitten….. We zullen het wel nooit weten.

Het resultaat van deze boycot is wel dat wij geen reclame mogen maken voor alle fantastische producten die wij aanbieden. Berichten op onze pagina worden structureel tegen gehouden, het promoten van de pagina mag niet en aanbiedingen die we met jullie willen delen haalt Facebook van de pagina af.

We moeten dus een andere manier bedenken om onze Facebookpagina onder de aandacht te krijgen om zodoende al onze mooie producten bij een zo breed mogelijk publiek in beeld te brengen.

Als Facebook onze centjes niet wil hebben dan willen jullie dat vast wel, toch? Dan doen we dat gewoon! Jij maakt voor ons reclame, dan krijg jij betaald. Simpel zat.

Hoe doen we dit? Heel makkelijk, je hebt het bericht op onze Facebookpagina gezien. (mocht je op een andere manier hier terecht zijn gekomen bekijk het bericht dan hier)

Bij elke 10e keer dat het bericht gedeeld wordt trekken we een winnaar uit alle delers en die mag gratis winkelen in onze webshop. Hoe cool is dat!

Ben je er de eerste keer niet bij? Geen nood, je doet bij de volgende 10 deelacties weer gewoon mee. Dat is wel zo eerlijk toch?

Deze actie loopt t/m 30 september 2018.

Het is niet mogelijk om het gewonnen tegoed in te wisselen tegen contant geld. Per trekking kan maximaal 25 euro shoptegoed worden gewonnen.

Het gewonnen shoptegoed blijft 1 jaar na de trekking geldig, je hoeft het ook niet in één keer op te maken. Je mag het shoptegoed weggeven aan familie, vrienden of kennissen.

Je kunt uit alle producten kiezen die in onze webshop staan, ook als een product in een actie of aanbieding zit.

Vragen? Mail ons of stuur een berichtje via onze Facebookpagina.