het laatste nieuws over onze producten, acties, aanbiedingen en meer kun je hier lezen.


Nieuwe boeken opgenomen:

We hebben twee erg interessante boeken kunnen toevoegen aan ons assortiment.

Het eerste boek is geschreven door Paula Bakhuis; Sterkte met je tumor! Deze eyeopener gaat over de communicatie rondom kanker. Zowel vanuit de patient als richting de patient. Een aanrader voor iedereen die hiermee heeft te maken. sterkte met je tumor door Paula Bakhuis

We zijn er ook bijzonder tros op dat Paula speciaal voor ons haar beide boeken heeft gesigneerd! Alleen bij Natuurvoordeel krijg je dus een exemplaar wat persoonlijk door de auteur is gesigneerd. Uniek dus.

Het tweede boek is geschreven door Dyveke Kok; De geheime kracht van CBD. In dit boek, wat trouwens leest als een spannend boek en in heel begrijpelijke taal is geschreven, gaat Dyveke in op het gebruik van CBD. Is dit wel veilig? Hoe gebruik je CBD?

 De geheime kracht van CBD door Dyveke KokExtreme drukte bij vervoerders:

De Coronacrisis zorgt voor extreme drukte bij vervoerders als PostNL, DHL, DPD, enz. Hierdoor kan het zijn dat onze leveringen iets langer onderweg zijn naar jou. Wij doen er alles aan om elke bestelling zo snel mogelijk aan te leveren bij de door jou gekozen vervoerder, maar vanaf dat punt hebben wij geen controle meer over de zending.
De medewerkers van de vervoerders waar wij mee werken doen dagelijks hun stinkende best om alles goed en snel te verwerken, de enorme hoeveelheid pakketten kan echter niet altijd binnen één dag worden weggewerkt.

Ook de zendingen naar ons magazijn hebben te kampen met vertragingen. Waar leveringen normaal de andere dag bij ons binnen waren kan dit nu wel eens oplopen tot 2 of 3 dagen extra. Helaas kunnen we ook hier niets aan doen.

Deze crisis vraag veel van ons allemaal, en iedereen doet zijn uiterste best. Laten we vooral ons geduld bewaren en geef de bezorger eens een extra complimentje, dat verdienen ze zeker! wees lief voor de bezorger tijdens coronacrisis
Op al onze leveringen doen we nu een klein stickertje als bedankje voor de chauffeurs, het is niet veel maar het gaat om het gebaar.

Stay home, stay safe!


Blijf bezig:

2e Paasdag 2020, dat hadden wel toch wel iets anders verwacht. Gezellig naar Keukenhof of de meubelboulevard, samen eitjes zoeken bij opa & oma of lekker brunchen in een mooi restaurant. Helaas is dit nu allemaal niet mogelijk. Het advies blijft nog steeds #blijfbinnen.

Omdat we bij Natuurvoordeel niet alleen belang hechten aan je lichamelijke gezondheid maar het zeker ook belangrijk vinden dat je mentaal ook een beetje bezig kunt blijven hebben we deze woordzoeker bedacht.
Je kunt de puzzel online invullen of afdrukken en dan oplossen.
De overgebleven letters vormen een zin. Als je deze zin uiterlijk 17 April per mail naar ons doorstuurt ontvang je een kortingsvoucher die je in de shop kunt besteden.

Blijf thuis, blijf gezond en geniet van de puzzel!

Natuurvoordeel's Paaspuzzel2020


Ga je mee Paaseitjes zoeken?

Bij Pasen hoort natuurlijk Paaseieren zoeken. Door de Corona maatregelen kunnen we dit jaar niet gezellig met z’n allen naar buiten om Paaseieren te gaan zoeken. Om dit leed een beetje te verzachten hebben wij een aantal Paaseitjes verstopt in onze website. Ga je mee zoeken?
De Paaseitjes zijn te vinden in productfoto's maar ook in de teksten.

Onder de goede inzenders verloten we 10 pakketten van ons natuurlijk sap!

Meedoen is simpel; zoek alle Paaseitjes, tel ze op en geef het totaal aantal eitjes aan ons door per e-mail.
Onder alle goede inzendingen verloten wij 10 van deze heerlijke pakketten.

Je mag net zo vaak meedoen als je wilt. Je kunt je oplossing insturen t/m woensdag 16 April 12:00 uur.
Woensdag 16 april trekken we uit de goede inzendingen 10 winnaars, deze krijgen van ons persoonlijk bericht.

Mocht er in het natuurlijk sap pakket een smaak zitten die je niet lust, dan kun je dat aangeven en zullen we een andere samenstelling voor je maken. Verder kan er over de uitslag niet worden gecorrespondeerd.

Het is niet mogelijk om de gewonnen prijs om te zetten in contanten.


Coronacrisis brengt mensen tot elkaar:

Ons bedrijf is gevestigd in het mooie Kapelle, bekend om haar vele fruitkwekers. Met een van deze fruitkwekers zijn we in contact gekomen omdat zij niet alleen appels en peren telen maar van een deel van hun oogst heerlijke, natuurlijke vruchtensappen maken. Deze sappen worden voor het grootste deel verkocht in de horeca. Nu de coronacrisis ervoor heeft gezorgd dat de horeca is stilgevallen blijft de fruitteler met zijn sappen zitten. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.
Omdat deze natuurlijke sappen mooi aansluiten bij ons productaanbod (k ook maar eens bij de Go-Now biologische sappen) hebben we besloten om hem een handje te helpen en de vruchten sappen via onze webshop aan te bieden.

Met de aankoop van deze natuurlijke sappen doe je dus niet alleen jezelf een groot plezier maar help je ook deze Kapelse fruitteler en zorg je ervoor dat dit mooie product niet vernietigd hoeft te worden.

Namens de fruitteler, DANK JE WEL !!

Bekijk hier het hele assortiment verantwoorde vruchtensappen.


Go-Now biologische sappen daverend succes:

Sinds half maar hebben we de 100% biologische sappen van Go-Now aan ons assortiment toe kunnen voegen. Deze pure en verse sappen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende smaken:

 • puur gembersap
 • puur kurkumasap
 • gembersap (shot)met mandarijn
 • kurkumasap (shot) met mandarijn
puur gembersap

Biologisch Gembersap

gembersap met mandarijn

Gembersap met mandarijn

puur biologisch kurkumasap

Kurkumasap met mandarijn

Het pure gember sap is leverbaar in flessen van 200ml. en 750ml. Dit sap is ideaal om mee te mixen, als onderdeel van de dressing van je salade of om super makkelijk verse gemberthee te maken. Heet water in een mok, scheut(je) puur gembersap en klaar ben je. Heerlijk, gezond én 100% biologisch.

De andere sappen zijn alleen verkrijgbaar in 200ml. verpakkingen.

Gembershot met mandarijn en Kurkumashot met mandarijn zijn zo uit de fles te gebruiken. Ideaal voor op kantoor, voor onderweg of gewoon lekker tijdens de lunch.


Prijs Vitamine C explosief gestegen:

Door de enorme vraag naar Vitamine C is de prijs explosief gestegen, het aanbod is schaars, de vraag erg groot. Onze inkoopprijs is met 300% omhooggegaan. Wij vinden het niet correct om dit volledig aan onze klanten door te rekenen. We hebben daarom ook besloten om de Vitamine C tegen minimale prijs aan te bieden. Helaas ontkomen we niet een een kleine prijsstijging.

Update: zoals het er nu naar uit ziet ontvangen we woensdag 18 Maart weer een nieuwe levering en kunnen we uit voorraad leveren.

Update II: Er is weer voldoende voorraad in huis. Alle backorders zullen vanaf morgen (18 Maart) worden uitgeleverd.

Verpakkingen aangepast:

Sinds begin Februari hebben we een kleine, maar voor ons toch belangrijke, aanpassing doorgevoerd aan onze verzendverpakkingen.

Waar we voorheen papier gebruikten om de lege ruimte in de dozen op te vullen maken we nu gebruik van plantaardig materiaal. De "schuimpjes" die we gebruiken zijn gemaakt van aardappel- en maïszetmeel. Je kunt deze opvulling met een gerust hart bij het GFT afval doen.

Je (waarschijnlijk kinderen / kleinkinderen) kunt er trouwens ook leuk mee knutselen. Als je een schuimpje een heel klein beetje vochtig maakt kun je ze aan elkaar plakken en zo de leukste bouwwerken maken. Onze dochter is er inmiddels al heel bedreven in geworden. Post het resultaat van de creatieve uitspatting op onze Facebook pagina en wij belonen je met een cadeaubon!

Waarom deze schuimpjes en niet meer het opvulpapier? Simpel, ze zijn beter voor het milieu. Voor deze opvullingen hoeven er geen bomen gekapt te worden.

Dat is tevens ook de reden dat je het wel eens kun treffen dat je bestelling in een gebruikte doos bij je binnenkomt. Zolang de dozen die wij van onze leveranciers ontvangen goed en schoon zijn gebruiken we deze opnieuw. Zo proberen we onze portemonnee en het milieu te sparen.

Regelmatig ontvangen we vragen waarom we onze verzenddozen opvullen. Het is toch zonde om opvulmateriaal te versturen? Ook die reden is eenvoudig; We proberen zo weinig mogelijk verschillende formaten dozen te gebruiken. Ook hiermee proberen we zowel kosten als het milieu te sparen.

Het kan dus voorkomen dat de doos iets te ruim lijkt voor je bestelling. Omdat jouw producten natuurlijk wel veilig bij je aan moeten komen vullen we de dozen zo stevig mogelijk op zodat er onderweg niets mee kan gebeuren.

Op ons verlanglijstje staat nu alleen nog tape op papierbasis. Voordat we hierop over kunnen stappen zullen we eerst de huidige voorraad tape op moeten maken. Weggooien is natuurlijk zonde.


Verzendingen rond de feestdagen:

Tijdens de feestdagen zijn ook wij een paar dagen gesloten en genieten we van onze familie en vrienden.

Tenminste; de webshop blijft natuurlijk gewoon open en je kunt naar hartenlust bestellen, maar we zullen via de chat en telefoon minder bereikbaar zijn. Ook zal het versturen van bestellingen iets anders verlopen als wat jullie van ons gewend zijn.

 • Dinsdag 24 december versturen we geen bestellingen, deze worden namelijk niet meer verwerkt en we willen het risico niet lopen dat jullie bestellingen ergens op een depot blijven liggen.
 • Woensdag 25 en Donderdag 26 december verwerken en versturen we geen bestellingen. Ook zal dan de chat niet beschikbaar zijn.
 • Vrijdag 27 december starten we weer met het versturen, ook zijn we dan weer gewoon bereikbaar.
 • Dinsdag 31 december versturen we geen bestellingen.
 • Woensdag 1 januari versturen we geen bestellingen.
 • Donderdag 2 januari staan we weer voor de volle 200% voor jullie klaar.

 Bezoring ronde de feestdagen bij Natuurvoordeel

Fijne feestdagen en een gezond 2020!


Nieuwe verzendopties:

We hebben een aantal nieuwe verzendopties voor je toegevoegd. Nu is het nog makkelijker om te kiezen waar en hoe je een bestelling wilt ontvangen.

Naast PostNL hebben we nu ook DHL opgenomen als vervoerder. Bij zowel PostNL als DHL heb je nu ook de mogelijkheid om te kiezen om je bestelling af te laten leveren op een servicepunt (PostNL) of bij een Parcelshop (DHL) Zo heb je zelf 100% de keuze waar en wanneer je om je pakketje gaat.

Bij het afronden van je bestelling vragen we om de postcode van het afleveradres, aan de hand hiervan bieden we je de verschillende mogelijkheden. Je hebt (afhankelijk van je postcode) keuze uit de volgende verzendopties:

 • Brievenbuspost via PostNL (alleen bij een beperkt aantal producten)
 • Zending af laten leverven door PostNL
 • Zending af laten leveren door DHL
 • Zending afhalen bij servicepunt van PostNL
 • Zending afhalen bij Parcelshop van DHL

Ook dit jaar ontkomen we niet aan Black Friday

Deze doen we het even anders, gewoon op ALLE producten een korting van 15%! Gebruik de code BF15 bij het afrekenen en klaar ben je. Zo simpel kan het zijn.

black friday 2019


Nieuw: Ooh de Zeê unisex aftershave.

Zeeuws ruukwaeter met een vleugje Oosterschelde!

De geur is opgebouwd uit sandelhout, menthol, rozemarijn én Zeeuwse zeevenkel. Gebaseerd op een klassiek recept.

De naam Ooh de Zeê is geïnspireerd door de legende dat het heldenverhaal 'Odysseus' van Homerus zich deels in Zeeland zou hebben afgespeeld. Ooh de Zeê is tevens de Zeeuwse uitroep bij het zien van de zee. Een zalig ruikend verhaal in een mooi flesje dus! Ooh de zee unisex aftershave Zeeuws ruuk waeter


Aanbiedingen week 42:

presto aambeien gel aanbieding IngwerTrink 2+1 gratis Flor'Essence aanbieding


Nieuw telefoonnummer:

Vanaf 14 oktober hebben we een nieuw telefoonnummer: 0113405006. Het oude nummer zal nog een tijdje actief blijven, maar we vragen je om toch zoveel mogelijk het nieuwe nummer te gaan gebruiken.


Koop meer, betaal MINDER:

Veel van onze klanten vroegen naar de mogelijkheid om een extra korting te krijgen als ze meer van een bepaald product tegelijk zouden kopen. We hebben hier nu gehoor aan kunnen geven. Omdat we kunnen besparen op verzend- en verpakkingskosten als we meer in één doos kunnen verpakken en versturen kunnen we deze besparing met jullie delen. Voor ons minder werk, voor jullie meer korting. WIN-WIN dus!


Stressveda, weer een uniek product van Flora Health:

Regelmatig korte stressvolle situaties? Verlang je naar meer ontspanning?

Stressveda voor natuurlijke ontspanning

Het leven kan regelmatig bepaalde spanningen met zich meebrengen, maar dat betekent niet dat ze ons leven moeten bepalen. Gezonde voeding en beweging spelen hier alvast een belangrijke rol. Maar ben je op zoek naar een natuurlijke manier om meer balans en harmonie te vinden bij stressvolle situaties? Dan kan Stressveda een helpende hand bieden.


Win gratis winkelen:

We hebben weer een nieuwe actie voor je bedacht! Deze keer wel een heel bijzondere, al zeggen we het zelf....

Waar kun je zelf bepalen hoeveel korting je krijgt én kun je ook nog eens een leuk bedrag winnen om te spenderen in de winkel? Nou, hier dus!

Meld jezelf hieronder aan en je hebt de eerste kortingcode t.w. 10% korting al te pakken. Naast deze korting krijg je dan ook gelijk een unieke link die je aan vrienden en kennissen kunt geven en kunt delen op jouw social media. Elke keer als deze link geactiveerd wordt ontvang jij punten. Hoe meer punten hoe groter de kans dat die 1e prijs naar jou toe komt. Je kunt dus zelf bepalen hoe groot jouw winkans is.

Deze actie is afgelopen.


Aanbieding Udo's Choice Ultimate Oil Blend:

Vanuit de fabrikant in Canada hebben we een dubbele levering van Udo's Choice Ultimate Oil Blend ontvangen. Omdat deze inmiddels een korte t.h.t. datum heeft, juli 2019, hebben we besloten om deze dubbele levering weg te geven aan onze klanten.
Bij elke fles Udo's Oil ontvang je nu de 2e helemaal gratis. Uiteraard tot de voorraad op is.

Over die t.h.t. datum hoef je geen zorgen te maken; Je kunt de olie met fles en al gewoon invriezen. De tijd dat de fles in de vriezer zit kan je vervolgens optellen bij de houdbaarheid tot maximaal 1 jaar.

Doe er je voordeel mee!


Super aanbieding MediHemp CBD olie RAW 10%:

We hebben, heel tijdelijk, de 10ml. verpakking van de MediHemp 10% CBD RAW olie in een super aanbieding, 2 + 1 GRATIS. Deze actie is wel zolang de voorraad strekt.


Nieuw boek opgenomen:

We hebben nu ook het super interessante boek "Food Pharmacy" van de foodbloggers Lina Nertby Aurell & Mia Clase in voorraad. Een echte aanrader voor idereen die meer wil weten over darmflora, gezonder eten, genieten zonder suiker, en nog veel meer.


Samenwerking Bol.com beëindigd:

Met ingang van vandaag 31-01-2019 is er een einde gekomen aan onze samenwerking met Bol.com. Bol heeft ons account stopgezet omdat wij niet aan hun serviceniveau zouden voldoen. Dit verdiend een korte uitleg…..

Service staat bij ons erg hoog in het vaandel, we doen dagelijks onze uiterste best om jou als klant tevreden te stellen. We gaan hiervoor altijd erg ver. Een keer extra naar het magazijn rijden om toch nog 1 doosje te kunnen versturen, of iemand ’s avonds laat aan de deur een spoedbestelling meegeven, het kan bij ons allemaal.

Als je dan van je partner (Bol noemt de winkels die via haar platform verkopen partners) te horen krijgt dat ze niet meer met je willen samenwerken omdat je het niveau van je service niet voldoende zou zijn dan is dat even een behoorlijke klap.

Wat is nu het geval?
Het blijkt dat in de periode rond zwarte vrijdag en de Kerst en Oud & Nieuw periode een aantal van de bestellingen die wij via het platform van Bol hebben ontvangen niet op tijd bij de klant zijn afgeleverd door PostNL.

Is dat onze schuld?
Nee, wij hebben alle bestellingen op de dag van bestellen bij PostNL aangeleverd. PostNL heeft deze echter niet op tijd bij onze klanten gebracht.

Hoe komt het dat PostNL onze pakjes niet op tijd bij de klant kon afleveren?
Omdat ze eerst alle pakketten die Bol.com zelf heeft aangeleverd moesten sorteren en uitleveren. Pakketten van “partners” van Bol werden opgeslagen in loodsen waar ze bleven liggen tot alles van Bol zelf was verwerkt. Soms langer dan een week!

Nu worden wij door onze partner dus bestraft omdat we niet op tijd leveren. Een hele vreemde gang van zaken dus.

Voor ons is dit de reden om alle samenwerking met Bol definitief te beëindigen.

Voor jou als klant gaat dit geen verschil maken. De prijzen die wij op onze website hebben zijn minstens gelijk aan die bij Bol en vaak zelfs goedkoper.

Daarnaast is het aanbod op onze website groter dan dat bij Bol, je kunt nu alles wat je wilt hebben in één keer bestellen.

Met het ook op de verzendkosten hoef je je ook geen zorgen te maken, die rekenen we voor 95% van onze producten helemaal niet.

Kom dus lekker shoppen!

Als bedankje hebben we speciaal voor jou een kortingsvoucher wat je t/m 28 februari net zo vaak kunt gebruiken als je wilt. Met dit voucher krijg je 10% extra korting op alles in onze website, ook op aanbiedingen!

De vouchercode is: bol10

Dank je wel en graag tot ziens op de website of onze Facebookpagina.


Nieuwsbrief nummer 2 is verzonden:

In deze nieuwsbrief 3 onderwerpen:

- 40% korting op Medihemp biologische Hennepzaad olie
- 25% korting op Udo's Choice Probiotica & Udo's Choice Enzymen
- Gratis proefflesje Ingwer Trink gember drank

Hier kun je de hele nieuwsbrief lezen.

Nog geen abonnee op onze nieuwsbrief? Schrijf je dan snel in! Je ontvangt dan gelijk een welkomstbonus.


Special Black Friday pagina toegevoegd:

Alle speciale "Black friday aanbiedingen" overzichtelijk bij elkaar gezet op één pagina. Uiteraard zal deze pagina na black friday weer verdwijnen...... mis het dus niet!


Nieuwe pagina toegevoegd:

Regelmatig hebben wij interessante boeken die meer achtergrond informatie geven over de producten die wij aanbieden. Deze boeken zijn vaak lastig in de boekhandel te verkrijgen, vandaar dat je ze ook gewoon bij ons kunt bestellen. We hebben ze altijd in voorraad.
Bekijk hier ons aanbod boeken.


Udo's Choice O-Krill3 niet meer leverbaar:

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van de Udo's Choice O-Krill3 capsules. Gelukkig hebben we hier wel een heel mooi alternatief voor gevonden in de vorm van Nataos Krill Oil superior. Nataos Krill is ook een zeer zuivere krill olie in capsule vorm. Omdat de Omega 3 in deze krill is gebonden aan fosfolipiden is de opname in het lichaam veel effectiever dan bij Omega's die aan triglyceriden (zoals in visolie) zijn gebonden.


Informatie pagina over gember toegevoegd:

Wat kan er allemaal met gember? Hoe gebruik je gember? En wat vind de wetenschap van het gebruik van gember? We hebben het voor je bij elkaar gezet in één document.

Ook staan hier een paar recepten die je met gember kunt maken. Heb je zelf een lekker recept? Mail het ons en we belonen je met een cadeau bon!


Boek Helende Hennep toegevoegd aan het assortiment:

Helende Hennep is in Nederland het meest bekende boek over het volksmedicijn mediwietolie. Helende Hennep is geschreven door Wernard Bruining van Stichting Mediwiet. Na het overweldigende succes van zijn eerste boek "Wietolie het ideale volksmedicijn" is er nu het boek Helende Hennep wat nog meer informatie over hennep, marihuana en medicinale cannabis olie. Voor iedereen die iets heeft met wietolie een boek dat zeker de moeite waard is om te lezen.


Gratis Udo's Choice Krill olie:

We stoppen met de Udo's Choice O-Krill3 olie capsules. Deze gaan we vervangen door de Krill oil superior capsules van Nataos.
Omdat we de voorraad zo snel mogelijk weg willen hebben geven we de O-Krill3 capsules nu helemaal GRATIS* weg. Zo kun je mooi uitproberen of het wat voor jou is. (en dat is het zeker wel....)

* je betaald alleen de verzendkosten


CBD olie in RTL Boulevard:

Gisteravond - 11 september - besteedde RTL Boulevard aandacht aan het gebruik van CBD olie. Hierin werd onder andere Wernard Bruining van Stichting Mediwiet geïnterviewd, waarin hij de kijkers uitlegt wat CBD olie precies is en welke gezondsheidsvoordelen ermee verbonden zijn.

Ook Miljuschka Witzenhausen, reporter voor RTL Boulevard en voeding/lifestyle deskundige, beaamt de voordelen van het gebruik van CBD olie.

Uitzending gemist? Of nog een keertje zien? Hier is de link


Nieuwe leverancier toegevoegd:

Kloster Kitchen met Ingwer Trink, een super gezonde gember drank. Om puur te drinken of als basis voor mixdranken.


Nieuwe leverancier toegevoegd:

APB Holland met AlliBest knoflook capsules. Door hun hoge dosering Allicine (de werkzame stof in knoflook) zijn de capsules van AlliBest erg effectief en werkzaam.


Artikel toegevoegd over Aambeien.

Hoe herken je aambeien, hoe onstaan ze en belangrijker nog, hoe kom je er vanaf?


Producten toegevoegd van Nataos Key Nutrition

Twee bijzonder mooie producten van Nataos toegevoegd; Cocoya Health extra virgin kokosolie en Colostrum Forte, Colostrum is ook bekend als "biest" de eerste moedermelk voor het kalf. Biest zit bomvol gezonde stoffen waaronder veel afweerstoffen.