We versturen je bestelling als het even kan zonder verzendkosten naar je op.

In sommige gevallen moeten we je wel om een bijdrage vragen. Hier lees je wanneer dat is.


De kosten van het versturen van pakketten worden keer op keer hoger. We doen er alles aan om deze kosten zo goed mogelijk in de hand te houden, maar ook wij ontkomen er niet aan om in sommige gevallen een bijdrage in de kosten te vragen.

Wij versturen al onze zendingen met PostNL of DHL (uitsluitend briefpost België, geen pakketten)
Bij het afronden van je bestelling kun je zelf kiezen hoe je de bestelling wenst te ontvangen.  Voor bestellingen die naar een PostNL servicepunt geleverd worden betaal je geen verzendkosten. (mits je bestelling hoger is dan € 45,- of € 80,- voor België)
Uit de praktijk weten we dat leveringen aan PostNL servicepunten in veel gevallen sneller zijn dan bezorgingen aan je huisadres, nog een reden dus om voor een servicepunt levering te kiezen.

Waar mogelijk versturen we pakketten via brievenbuspost. Ook hier betaal je geen kosten voor. Het voordeel van brievenbuspost is dat je niet thuis hoeft te zijn. Het nadeel is dat deze pakketten in Nederland niet getraceerd kunnen worden. In België is brievenbuspost wel traceerbaar.

Kies je voor één van de overige verzendopties dan betaal je daar een kleine bijdrage in de kosten voor. De hoogte van de bijdrage staat achter de verzendmethode.

Bij het afronden van je bestelling vragen we om je postcode, vervolgens krijg je (afhankelijk van het land waar de bestelling naar toe moet) verschillende opties om jouw bestelling te laten bezorgen.
Je kunt aangeven dat je de bestelling aan huis (of op je werk) wilt laten bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling zelf af te halen op een servicepunt van PostNL. Als je voor een afhaling bij een PostNL servicepunt kiest is je verzending gratis.  (mits je bestelling hoger is dan € 45,- of € 80,- voor België)
Op de kaart kun je zien waar de PostNL servicepunten in jouw omgeving zijn. Hieruit kun je super makkelijk het adres van jouw voorkeur selecteren. Je hoeft dan verder niets meer in te vullen, het systeem zorgt ervoor dat we jouw bestelling op het door jou gekozen adres afleveren.

Let op dat een zending maar één week (7 dagen) op een servicepunt blijft liggen! Haal je de bestelling niet op binnen deze tijd zal het servicepunt je bestelling weer terug naar ons sturen. De kosten die hiervoor worden gemaakt zijn voor jouw rekening.

Wanneer vragen we om een bijdrage in de (verzend) kosten?

  • als je bestelling lager is dan € 45,- 
  • als je in België woont en je bestelling is lager dan € 80,- 
  • als je een bestelling geleverd wilt hebben buiten Nederland en/of België
  • als je wel boven het minimale bestelbedrag zit maar je bestelling niet bij een PostNL servicepunt wilt laten bezorgen

Het is ook mogelijk om aan te geven dat je de bestelling alleen op jouw huisadres wilt hebben afgeleverd. In dat geval mag de postbode het pakketje niet bij de buren afgeven. Hiervoor betaal je een kleine bijdrage.
Ben je overdag weinig thuis? Kies van voor de avondlevering van PostNL. De bezorger komt dan tussen 18:00 en 21:30uur bij je langs. Een avondlevering kent ook een kleine toeslag in de verzendkosten.

Is je bestelling lager dan € 45,- ? Dan is de bijdrage in de (verzend) kosten € 6,95
Wil je een bestelling geleverd hebben op een adres in België en is het totaalbedrag lager dan € 80,- ?  Dan is de bijdrage  ook € 6,95
Moet je bestelling naar een ander land dan Nederland of België? Dan zijn de verzendkosten  € 13,50 tot een bestelwaarde van € 75,- Boven de € 75,- zijn de verzendkosten €  8,95
Staat het land van jouw keuze niet bij de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op, wij kijken dan wat we voor je kunnen betekenen.

Kleine bestelling en geen zin in extra kosten?
Afhalen is op afspraak natuurlijk ook mogelijk! Neem dan wel eerst even contact met ons op, dat kan per telefoon: 0113405006 of via de e-mail.

Hieronder kun je jouw bestelling volgen. Je hoeft alleen de track & trace code + je postcode in te voeren. Deze gegevens heb je van ons per e-mail ontvangen.Geen mail gezien met deze gegevens? Geef dit dan even aan ons door zodat we hem nogmaals naar je kunnen versturen.