hier vind je een overzicht van onze producten gerangschikt op ingrediënt.

Gemakt dient de mens, daarom hebben we verschillende mogelijkheden in onze webshop gemaakt om producten te kunnen vinden.

Op onze site kun je op verschillende manieren zoeken naar het product van jouw keuze:

Op ingrediënt zoeken kan op twee manieren; Door op het ingrediënt van jouw keuze te klikken in het overzicht hier onder. Of door het gewenste ingrediënt in te voeren in de zoekbalk (rechts bovenaan de pagina)

Om het zoeken op de site eenvoudiger te maken staat hier een overzicht van ingrediënten die worden gebruikt in de verschillende producten die we aanbieden. Deze lijst met ingrediënten wordt dagelijks bijgewerkt, en we hebben nog lang niet alles kunnen publiceren.

Voor het zoeken op toepassing hebben we een aparte pagina gemaakt. Hier vind je een overzicht van de verschillende toepassingen die bij de producten horen. Ook deze pagina is blijvend in ontwikkeling, we voegen regelmatig nieuwe items toe aan de pagina.

Zoeken op de naam van een product of op de EAN-code (het getal wat je onder de streepjescode op een product ziet staan) van een product kun je doen met behulp van de zoekfunctie in de site. Op de desktop zie je deze functie terug rechts bovenaan de pagina.

In de mobile site staat de zoekbalk ook bovenaan de pagina, alleen dan over de gehele breedte van je scherm. Lekker duidelijk dus.

Kom je er helemaal niet uit? Geen probleem, stuur ons een mailtje of start een chatgesprekje, we proberen je dan zo snel mogelijk verder te helpen.

De pagina’s met ingrediënten en toepassingen zijn eigenlijk doorlopend in ontwikkeling, het kan dus zijn dat je het door jou gezochte ingrediënt of toepassing (nog) niet kunt vinden op deze pagina’s. Onze excuses hiervoor!

Mocht je zelf een aanvulling hebben om het zoeken en vinden beter te maken, dat horen we natuurlijk altijd heel graag!