spaar gratis voor extra korting.

Sparen voor extra korting, wie wil dat nu niet? Jij toch ook wel zeker!

We hebben bij Natuurvoordeel.nl een spaarplan waarmee je voor extra korting kunt sparen. Deze korting geven we bovenop onze toch al erg lage prijzen. Ook op aanbiedingen en acties spaar je gewoon voor deze extra korting.

Hier geven we een korte uitleg hoe je deze extra besparing kunt realiseren. Je hoeft er in ieder geval geen zegeltjes voor te plakken, het gaat (nadat je je hebt opgegeven) volledig automatisch.

Om mee te kunnen doen met het spaarplan moet je één keer registreren. Dat doe je door  en hier je gegevens in te vullen.

Op het door jou opgegeven e-mailadres ontvang je vervolgens een bevestiging e-mail met jouw unieke gebruikersnaam. Het wachtwoord mag je helemaal zelf kiezen. Met deze gebruikersnaam en je wachtwoord kun je inloggen in het spaarplan.

Als je gaat shoppen in onze webwinkel log je eerst even in via de knop “inloggen korting sparen” rechts bovenaan de homepagina. Bezoek je onze winkel via je mobiel dan tik je eerst op de 3 streepjes die je links bovenaan je scherm ziet staan. Vervolgens zie je “Login” staan naast het winkelwagentje.

inloggen spaarplan mobiletelefoon

Nadat je het welkomstberichtje hebt gezien ben je ingelogd en zullen al jouw aankopen meetellen voor je bonus in de vorm van een extra korting over je hele bestelling. 

Let er wel op dat je MOET inloggen, anders kunnen wij niet bijhouden wat jouw aankopen zijn en kunnen we je extra korting dus ook niet berekenen. Dat zou natuurlijk zonde zijn!

De bonus korting loopt al heel snel op. Al vanaf 150,- euro aan (totaal) bestellingen gaat je bonus optellen.

De eerste stap is 2% extra korting over je totale bestelling. Al snel volgt 3% (vanaf 300 euro) 4% (vanaf 500 euro) en zo gaan we door tot een maximale bonus van 6%.

Deze bonuskorting berekenen we over je totale aankopen van de afgelopen 12 maanden.

Een tip om nog sneller te kunnen klimmen naar de maximale bonus…… combineer je bestelling met die van familie, vrienden en kennissen, dan zit je in no-time op de maximale extra korting van 6%

Heb je vragen over het kortingsparen? Dan mag je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen!


Veel gestelde vragen:

Kan iedereen meedoen met korting sparen?

Ja, het kortingsparen is voor iedereen beschikbaar.

Gaat het sparen automatisch?

Ja, daar hoef je niet voor te doen als zorgen dat je bent ingelogd tijdens het bestellen.

Hoe kan ik zien wat mijn korting is?

Zodra je bent ingelogd op onze site zal je zien dat de prijzen van alle producten lager zijn dan wanner je niet bent ingelogd. Het percentage korting is helaas niet zichtbaar te maken.

Ik heb een bestelling geplaatst zonder in te loggen, kan mijn bestelling nog worden opgeteld bij mijn totaal?

Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Zijn acties en aanbiedingen uitgesloten van extra korting?

Nee, je krijgt ook op acties en aanbiedingen je extra korting.