Frequently Asked Questions(FAQ)nee
Hieronder staan een aantal van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Wat is de levertijd van jullie producten?

Doorgaans hebben we alles wat je op de website kunt vinden ruim in voorraad. Bij elk product kun je de voorraad status zien d.m.w. de gekleurde blokjes.Elke bestelling die op werkdagen voor 15:00 uur bij ons binnenkomt versturen we dezelfde (werk) dag. Wij maken gebruik van het netwerk van PostNL voor het versturen van onze bestellingen. In de praktijk komt het er op neer dat 99% van alle bestellingen de andere dag bij je worden aangeboden.

Kan ik mijn bestelling online volgen?

Dat kan zeker. Zodra jouw bestelling is verwerkt ontvang je een e-mail met de track-trace gegevens. Deze e-mail komt via Myparcel.nl, zij verzorgen voor ons de verwerking van de pakketten. Hou er rekening mee dat de eerste scangegevens van PostNL vaak pas aan het einde van de middag of begin van de avond zichtbaar zijn.

Welke merken leveren jullie?

Wij hebben de volgende merken in ons aanbod / assortiment:

AlliBest
Biodream
Flora Health / FMD
HempEarth
Hemptouch
JacobHooy
Kloster Kitchen
MediHemp
Nataos Key Nutrition
PrestoGel
Taka Turmeric
Udo's Choice

Naast deze merken zijn we natuurlijk voordurend opzoek naar mooie, nieuwe merken en producten. Bij onze zoektocht leggen we de focus op kwaliteit en werking.

Hoe kan ik met jullie in contact komen?

Je kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- per telefoon op nummer +31 615317069
- via een chat op de website
- email: info@natuurvoordeel.nl
- via onze Facebookpagina: Facebook.com/natuurvoordeel

Kan ik mijn bestelling bij jullie ook afhalen?

Uiteraard is dat mogelijk. Wel alleen op afspraak. We hebben geen winkel waar je gewoon binnen kunt lopen. Het voordeel is wel dat dus ook geen vaste openingstijden hebben. Wil je op een avond je bestelling ophalen? Dat is geen enkel probleem, zolang we het maar even vooraf afspreken.

Op welke manier kan ik bij jullie betalen?

We hebben verschillende betaalmogelijkheden voor je. In de webshop kun je gebruikmaken van iDeal, PayPal of AfterPay. Voor klanten uit België hebben we de betaaloptie Bancontact beschikbaar. Kom je naar ons kantoor in Kapelle dan kun je daar met PIN betalen, uiteraard accepteren we ook gewoon ouderwetse cash betalingen.

Zijn jullie aangesloten bij een keurmerk?

Uiteraard zijn wij aangesloten bij een keurmerk. Al ons doen en laten wordt gecontroleerd door Stichting WebwinkelKeur. Zij controleren niet alleen of we ons aan de regels houden maar bemiddelen ook in eventuele geschillen als die er mochten zijn. Stichting WebwinkelKeur controleerd onder andere of onze servers beschikken over veilige verbindingen, of wij goed om gaan met de regels van de AVG (jouw privacy) en of we ons houden aan de algemene voorwaarden die zij hebben opgesteld.
Naast het keuren van onze website en winkel verzorgen zij ook het beoordelen van onze website. De reviews van onze klanten worden door hn zorgvuldig gecontroleerd zodat jij er als consument 100% op kunt vertrouwen dat het allemaal echte reviews van echte klanten zijn.

Moet ik echt alles in de koelkast bewaren?

Nee, dat hoeft niet. Op een aantal producten staat de vermelding dat ze in de koelkast moeten worden bewaard, op het merendeel van onze producten staat deze melding niet. Deze hoef je dus ook niet gekoeld te bewaren. Wel is het zo dat je voedingssupplementen het beste altijd op een donkere en koele plaats kunt bewaren. Let er ook op dat je ze buiten het bereik van (kleine) kinderen bewaard!

Waarom zie ik haast geen claims bij jullie producten?

In tegenstelling tot de farmaceutische industrie mogen we bij natuurlijke producten nagenoeg geen claims vermelden. Er zijn een aantal uitzonderingen, maar dit zijn er maar een paar. Waar het is toegestaan vermelden we claims bij onze producten. Om toch de juiste keuze te kunnen maken welk product geschikt voor jouw probleem / kwaal is kun je het beste "even Googelen" Vaak geeft een zoekopdracht op de klacht en de vermelding "natuurlijk" gelijk een lijst met resultaten waar je kunt lezen welk kruid of ingrediënt helpt bij jouw probleem.