lees hier al onze product reviews

Op deze pagina kun je zien wat andere klanten van onze producten vinden en hoe zij deze ervaren. Alle reviews worden door een onafhankelijke partij voor ons verzameld, wij hebben hier zelf geen invloed op.

Alleen mensen die daadwerkelijk een product hebben gekocht kunnen een review plaatsen! Je ontvangt een paar dagen na de aankoop automatisch een uitnodiging om het door jou gekochte product te reviewen.
We waarden het bijzonder als je de door jou gekochte product(en) wilt beoordelen. Hoe meer beoordelingen hoe informatiever deze pagina zal zijn, en hoe meer mensen zich op een goede en eerlijke manier kunnen oriënteren.

Alvast bedankt voor je hulp!


Onze producten worden beoordeeld met 5 sterren:
Biodream Speltkaf hoofdkussen Product Image
14 jul 2021
Ik slaap weer prima sinds ik dit hoofdkussen gebruik
Ineke E.
Medihemp RAW 18% 10ml. bio Product Image
14 jul 2021
gemakkelijk in gebruik, kruidige smaak. voor gewrichtspijnen zeker een hulp, geeft toch een verbetering maar belangrijk is wel om het dan elke dag te gebruiken.
Eddy S.
Nataos Magnesium Posome Product Image
14 jul 2021
Wordt goed opgenomen.
Irmgard F.
Gembersap puur 750ml Bio Product Image
11 jul 2021
Ik gebruik het in een drank ( water, appelazijn, citroensap, grapefruitsap)
Dick M.
MediHemp CBD RAW 10% 30ml. Biologisch Product Image
10 jul 2021
Ik bruike deze al jaren lang,sterk genoeg,zeker aanbevelen
Dalma T.
Customer Photo
Kurkumasap puur 200ml Bio Product Image
09 jul 2021
Deze sap is heerlijk.. lekker aardse smaak die ik met water meng en een lekker koude sap van maak. Zeker een aanrader.
Nathalie v.
Biodream Speltkaf hoofdkussen Product Image
08 jul 2021
Al eerder één gekocht en omdat het goed bevalt nu de tweede.
Jan S.
Presto aambeien gel Product Image
08 jul 2021
Voor de tweede keer besteld voor een ander, dus zal het wel goed zijn.
Jan S.
Flor Essence kruidenmengsel Product Image
08 jul 2021
Prima product. Drink het al bijna 5 jaar.
Loek V.
Gembersap puur 750ml Bio Product Image
08 jul 2021
Gewoon met wat water s’morgens vroeg.
Paul V.
Allibest knoflook 250mg 120caps. Product Image
08 jul 2021
het beste wat er momenteel te koop is op de markt+ een snelle levering de krekel chips en krekelpasta zijn heerlijk
ger k.
Nataos Immuno Superior AHCC 500mg 90 caps. Product Image
03 jul 2021
Superprodukt voor ondersteuning immuniteit.
Willy L.
Nataos Krill Oil Superior 120 caps Product Image
02 jul 2021
Heel doeltreffend.
Gert v.
Udo s Choice Super 8 probiotica Product Image
23 jun 2021
Goede ondersteuning voor de darmflora. Duur maar effectief.
Willy L.
Biodream Chlorella Product Image
16 jun 2021
Ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld, een aanrader
Johan d.
Flor Essence kruidenmengsel Product Image
10 jun 2021
Wij gebruiken het product pas heel kort, dus kunnen over het effect nog niets zeggen. Maar hopelijk kan dat in de (nabije) toekomst wel
Astrid v.
Gembersap puur 750ml Bio Product Image
08 jun 2021
Ik maak hier gemberthee mee, maar het is ook een heerlijke frisdrank met bijvoorbeeld water met bubbels of ginger ale.
A. V.
Customer Photo
Gembersap puur 750ml Bio Product Image
06 jun 2021
Goede kwaliteit
Stefan M.
Customer Photo
Taka Turmeric Kurkuma 120 capsules Bio Product Image
05 jun 2021
Fijn product gebruik het al jaren
Wilma V.
Go-Now proefpakket Bio Product Image
03 jun 2021
Snelle levering.. Heerlijke mixdrankjes van gemaakt. Heel goed alternatief voor alcohol, en die vieze zoete frisdranken. Aanradertje
Christien M.
Flor Essence kruidenmengsel Product Image
03 jun 2021
Goed product voor allerlei doeleinden.
Cora B.
MediHemp CBD RAW 10% 30ml. Biologisch Product Image
30 mei 2021
Super snel in huis ,goede service.
Patrick H.
MediHemp CBD RAW 10% 30ml. Biologisch Product Image
30 mei 2021
Altijd super snel geleverd geweldig Ik gebruik dit al 6 jaar helemaal toppy
thea v.
Zink - Selenium Biodream Product Image
26 mei 2021
Zorgt voor weerstand
Kees A.
Udo s Choice Super 8 probiotica Product Image
20 mei 2021
Werkt goed. Heb geen opgeblazen gevoel meer. Ik neem dit middel in combinatie met andere supplementen op aanraden van mijn gezondheidscoach. Zeer tevreden over. 👍👍
Elynda H.
Customer PhotoCustomer Photo
Gembersap puur 750ml Bio Product Image
19 mei 2021
Ik ben zeer tevreden over Natuurvoordeel.nl en over de snelle verzending en de nette verpakking en over dit product!!
Bianca v.
Customer Photo
Flor Essence kruidenmengsel Product Image
16 mei 2021
Prima produkt om te detoxen. Gemakkelijk zelf te maken met de bijgeleverde uitleg. Goedkoper dan de klaargemaakte versie.
Willy L.
Nataos Immuno Superior AHCC 500mg 90 caps. Product Image
14 mei 2021
Superprodukt voor de immuniteit te ondersteunen. Geen bijwerkingen.
Willy L.
Gembersap puur 750ml Bio Product Image
13 mei 2021
Verder geen toevoegingen, als je dat zoekt is dit je product!
Mariska v.
Customer Photo