lees hier al onze product reviews

Op deze pagina kun je zien wat andere klanten van onze producten vinden en hoe zij deze ervaren. Alle reviews worden door een onafhankelijke partij voor ons verzameld, wij hebben hier zelf geen invloed op.

Alleen mensen die daadwerkelijk een product hebben gekocht kunnen een review plaatsen! Je ontvangt een paar dagen na de aankoop automatisch een uitnodiging om het door jou gekochte product te reviewen.
We waarden het bijzonder als je de door jou gekochte product(en) wilt beoordelen. Hoe meer beoordelingen hoe informatiever deze pagina zal zijn, en hoe meer mensen zich op een goede en eerlijke manier kunnen oriënteren.

Alvast bedankt voor je hulp!


Onze producten worden beoordeeld met 5 sterren:
Nataos Nigella zwarte komijn olie Biologisch Product Image
13 okt 2021
De beste zwarte komijnolie die tot nu toe heb gehad.
Gerard T.
Customer Photo
Kurkumasap puur 200ml Bio Product Image
12 okt 2021
Smaakt heerlijk, je proeft een milde kurkuma smaak. Heel goed!
Liane
Gembersap puur 200ml Bio Product Image
12 okt 2021
Smaakt eerlijk heerlijk 😋
Liane
Gembersap puur 750ml Bio Product Image
10 okt 2021
Al paar mensen gelukkig gemaakt met dit product te laten proeven en door te geven.....
Christa V.
Speltkaf hoofdkussen actie set Product Image
07 okt 2021
Dit speltkussen ligt heerlijk en je kunt het vormen zoals je wilt, precies zoals de beschrijving op de site aangeeft. Het lijkt een dun kussen, maar als je er op ligt en het vormt zoals je wilt, is het lekker ondersteunend. Ik slaap er geweldig goed op.
Lidwien S.
Gembersap puur 750ml Bio Product Image
05 okt 2021
Goed product, tevreden met de supersnelle levering en top service. Dop van een fles was los gegaan tijdens transport en had gelekt. Na een telefoontje zonder problemen een nieuwe fles ontvangen.
Janine T.
Biodream Speltkaf hoofdkussen Product Image
03 okt 2021
Snelle levering. Heerlijk kussen dat de nodige ondersteuning geeft aan de nek tijdens het slapen. Lang geleden dat ik zo diep geslapen heb. Aanrader!
Renée
Biodream Speltkaf hoofdkussen Product Image
29 sep 2021
Ik slaap op dit kussen en neem er ook een mee naar ons huis in het buitenland. Het is een fijne kussen dat zich aanpast aan de behoefte van de slaper. Wel beetje hard, maar daar wen je aan!
Elze E.
Biodream Bewell Care Product Image
23 sep 2021
goed voor hart en bloedvaten
B.G.M S.
MediHemp RAW 5% 30ml Biologisch Product Image
23 sep 2021
Goed werkzaam .
Lotte v.
Gembersap puur 750ml Bio Product Image
23 sep 2021
Ik ben dik tevreden over de smaak en kwaliteit van jullie gembersap om te gebruiken in mijn thee en spa rood. En ook de direct te drinken mix van mandarijn met gember vind ik helemaal top als boost in de ochtend. Mijn echtgenoot heeft de mandarijn/gember sap ook al gebruikt in een dressing voor over een maaltijdsalade. Ook erg lekker! ( ik heb eerlijk gezegd in eerste instantie het gembersap van concurrent gebruikt. Maar ik vind die van jullie beter van kwaliteit!)
Gerry W.
Actie set gembersap 12x 200ml. Product Image
21 sep 2021
Ik start de dag met warm water en een flinke scheut (30 ml.) gembersap. Dit is zoveel fijner dan het gehannes met het snijden van verse gember!
Astrid C.
Gembersap puur 200ml Bio Product Image
20 sep 2021
Kleine flesjes van 250ml zijn erg handig in t gebruik en je hebt er niet veel van nodig. Voel me veel energieker erdoor.
Miranda C.
Customer PhotoCustomer Photo
Actie set gembersap 12x 750ml. Product Image
20 sep 2021
prima product, aanrader
Simon K.
Gembersap puur 750ml Bio Product Image
20 sep 2021
Overal in te gebruiken. Paar keer gebruikt als shotje i.v.m verkoudheid , was zo weer over
Ageeth Z.
Nataos Extra Virgin kokos olie Bio 800ml. Product Image
16 sep 2021
Mooie kwaliteit kokosolie.
Joyce W.
Biodream Speltkaf hoofdkussen Product Image
16 sep 2021
Moet het eerst langer gebruiken om t ander aan te bevelen
J d.
Gembersap puur 750ml Bio Product Image
14 sep 2021
Is zeer lekker met spuitwater en citroen
Ilse A.
Nataos Cannabidol Superior 120 caps Product Image
13 sep 2021
Gebruik dit product als ondersteuning bij stress. Ben er tevreden over.
Willy L.
Nataos All in one plus vloeibare multi Product Image
08 sep 2021
Lekkere smaak, makkelijk in te nemen. Aanrader!
Saskia H.
Actie set gembersap 6x 750ml. Product Image
08 sep 2021
Goed product, mooie prijs en snel geleverd!
Wanda B.
Together Nachtrust complex Product Image
03 sep 2021
Heb geen idee wanneer kan ik innemen ? vóór het slapengaan ? hoeveel tabletten per dag ? Want er zit geen een briefje bij.
Carine V.
Natuurvoordeel:
"De achterkant van de verpakking is tevens de gebruiksaanwijzing. Daar kun je lezen dat je 30 minuten voor het slapen 2 capsules in moet nemen."
Nataos Chlorella pure Product Image
01 sep 2021
Werkt goed tegen ontgifitiging. Ik heb het gebruikt na vaccinatie.
Els R.
Searoop assortiment 6x 500ml BIO Product Image
31 aug 2021
Xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Linda F.
Biodream Flavoprost Product Image
30 aug 2021
Een heel mooi produkt.
MH W.
MediHemp CBD RAW 10% 30ml. Biologisch Product Image
29 aug 2021
Deze druppels zijn gemakkelijk in te nemen. Ik ben een moeilijke pillenslikker.
Gerda D.
Nataos Nattokinase NSK-SD 100mg Product Image
26 aug 2021
Gebruik dit voor bloedcirculatie. Geen bijwerkingen.
Willy L.
Medihemp capsules 5% bio Product Image
24 aug 2021
Eenvoudig in te nemen en gaat straks als basis dienen voor de bijkomende wietolie (HTC) in de strijd tegen de tumoren die ik zo maar gekregen heb. 👍👍👍
Ben v.