Knoflook consumptie onvoldoende
“Voldoende allicine binnenkrijgen is lastig,” legt Adrienne Boekhout van APB Holland uit, “want als we gaan koken verhitten we de knoflook en dan verdwijnt de allicine. Dat is nu juist de stof die een gezonde werking heeft.”
Met de nieuwe AlliBest-capsules van APB Holland is het wel mogelijk om voldoende allicine binnen te krijgen. Een effectief knoflooksupplement moet minstens 180 mg allicinepoeder bevatten. De capsules van APB Holland bevatten minimaal 250 mg, met daarin minimaal 2% allicine (20.000 ppm). “Dit is enorm veel en dat maakt ons product uniek,” vervolgt Adrienne. “Het menselijk lichaam kan de AlliBest goed verdragen en verteren, omdat aan de capsules geen andere ingrediënten of vulmiddelen toegevoegd zijn. De capsules zijn namelijk gemaakt van cellulose of gelatine.”
Geen knoflookgeur
Ook voor gezonde mensen heeft allicine een positieve en preventieve werking. Door de allicine bouwt het lichaam bijvoorbeeld meer weerstand op, ondersteunt het de hart- en bloedvaten, draagt het bij aan het immuunsysteem en verantwoord cholesterolgehalte.
“Bij knoflook wordt vaak gedacht aan de onaangename mondgeur,” vertelt Adrienne. “Gebruikers van AlliBest hebben hier geen last van. De stof zelf ruikt wel als je het potje opent, want als de stof geurloos zou zijn, is de allicine eruit verdwenen. Dankzij onze speciale capsules, hebben gebruikers echter na inname geen last van de kenmerkende mondgeur.”