Allibest knoflook cpasules met allicine 60 caps

Knoflook 250mg 60 caps.1+1 gratis

APB Holland
8718868618108
NU: 1+1 Gratis
  Levertijd : Op voorraad. Bestel op werkdagen voor 15:00 wij versturen dan dezelfde dag.
Nu bestellen
 • Beschrijving
 • Meer informatie


250mg Knoflook extract met 5mg Allicine dé werkzame stof uit knoflook.
NU: 2 verpakkingen voor de prijs van 1
(€ 12,47 per verpakking)

Allicine kent tal van gezondheidsvoordelen. Bij de meeste knoflook supplementen gaat deze stof verloren, maar in de capsules van AlliBest is het in zeer hoge concentratie aanwezig.

dit product is vegan

Enkele gezondheidsvoordelen zijn: allicine is een antioxidant en ondersteunt hart en bloedvaten. Ook draagt AlliBest met allicine bij aan het immuunsysteem en een verantwoord cholesterolgehalte.
De capsules zijn gemaakt van cellulose, wat een goede opname door het lichaam bevordert.

AlliBest bevat 250mg knoflook extract, waarvan 5mg Allicine

Bijzondere kenmerken:

 • antioxidant
 • verantwoord cholesterol
 • draagt bij aan immuunsysteem
 • voor hart- en bloedvaten

Allibest Knoflook van APB Holland is uniek door:

 • kosjere, halal, vegetarische capsules
 • capsule met vertraagde afgifte
 • opent zich pas in de darmen wat het risico op reflux of slechte adem minimaliseert
 • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht

Samenstelling per dagdosering  (1 capsule):

250mg knoflook extract ,waarvan 5 mg allicine

Leverbaar in een verpakking van 60 capsules en in een voordeel verpakking van 120 capsules.

Ook geschikt voor veganisten!

Knoflook consumptie onvoldoende

“Voldoende allicine binnenkrijgen is lastig,” legt Adrienne Boekhout van APB Holland uit, “want als we gaan koken verhitten we de knoflook en dan verdwijnt de allicine. Dat is nu juist de stof die een gezonde werking heeft.”

Met de nieuwe AlliBest-capsules van APB Holland is het wel mogelijk om voldoende allicine binnen te krijgen. Een effectief knoflooksupplement moet minstens 180 mg allicinepoeder bevatten. De capsules van APB Holland bevatten minimaal 250 mg, met daarin 5 mg pure allicine. “Dit is enorm veel en dat maakt ons product uniek,” vervolgt Adrienne. “Het menselijk lichaam kan de AlliBest goed verdragen en verteren, omdat aan de capsules geen andere ingrediënten of vulmiddelen toegevoegd zijn. De capsules zijn namelijk gemaakt van cellulose of gelatine.”

Geen knoflookgeur

Ook voor gezonde mensen heeft allicine een positieve en preventieve werking. Door de allicine bouwt het lichaam bijvoorbeeld meer weerstand op, ondersteunt het de hart- en bloedvaten, draagt het bij aan het immuunsysteem en verantwoord cholesterolgehalte.

“Bij knoflook wordt vaak gedacht aan de onaangename mondgeur,” vertelt Adrienne. “Gebruikers van AlliBest hebben hier geen last van. De stof zelf ruikt wel als je het potje opent, want als de stof geurloos zou zijn, is de allicine eruit verdwenen. Dankzij onze speciale capsules, hebben gebruikers echter na inname geen last van de kenmerkende mondgeur.”

Ingrediënten:

Knoflook (Allium sativum), cellulose capsule (HPMC)

Gebruik:

1 tot 3 capsule(s) per dag innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd.


Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.