Allibest knoflook 250mg 120caps.

APB Holland
8718868618115
    Levertijd : Voorraad: werkdagen voor 15:00 bestellen, zelfde dag verzonden.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie


Knoflook capsules met  Allicine. Voordeel verpakking met 120 capsules

Allicine kent veel gezondheidsvoordelen. Bij de meeste knoflookcapsules gaat de allicine verloren tijdens de productie, maar in AlliBest is dit in zeer hoge concentratie aanwezig.

dit product is vegan
Voordeelverpakking van 120 capsules.

Enkele van de gezondheidsvoordelen van allicine zijn: het is een antioxidant en ondersteunt hart en bloedvaten. Ook draagt AlliBest met allicine bij aan het immuunsysteem en een verantwoord cholesterolgehalte.

De capsules zijn gemaakt van cellulose, wat een goede opname door het lichaam bevordert.

AlliBest bevat een hoge dosis allicine van 20.000 ppm, wat gelijk staat aan 5mg allicine.

Bijzondere kenmerken:

  • antioxidant
  • verantwoord cholesterol
  • draagt bij aan immuunsysteem
  • voor hart- en bloedvaten

Geen knoflookgeur

Ook voor gezonde mensen heeft allicine een positieve en preventieve werking. Door de allicine bouwt het lichaam bijvoorbeeld meer weerstand op, ondersteunt het de hart- en bloedvaten, draagt het bij aan het immuunsysteem en verantwoord cholesterolgehalte.

Bij knoflook wordt vaak gedacht aan de onaangename mondgeur. Gebruikers van AlliBest hebben hier geen last van. De stof zelf ruikt wel als je het potje opent, want als de stof geurloos zou zijn, is de allicine eruit verdwenen. Dit kom je heel vaak tegen bij de reguliere knoflookcapsules; Geen geur, geen werking!
Dankzij de speciale capsules, hebben gebruikers echter na inname geen last van de kenmerkende mondgeur.”

Allicine is het belangrijkste actieve bestanddeel uit knoflook dat bijdraagt aan de gezondheid. Verse knoflook bevat de enzymen állinase' en 'alliine', die zijn opgenomen in verschillende delen van de plant. Deze twee enzymen fungeren als een afweermechanisme tegen microbiele ziekteverwekkers in de bodem. Wanneer schimmels of andere bodempathogenen de teentjes bedreigen, wordt binnen enkele seconden alle alliine omgezet in een nieuwe verbinden: allicine. Allicine maakt dus deel uit van het verdedigingsmechanisme van de plant. Als de plant 'bedreigd' wordt, bijvoorbeeld door microbiele aantasting, dan komt er voor zeer korte tijd allicine vrij, en alleen in een klein deel van de plant. Zo voorkomt de plant dat hij enzymen verspilt en minimaliseert hij schade aan zichzelf. Het vrijkomen van allicine (of eigenlijk de afbraak van de stof) zorgt voor de typische geur van versgeperste knoflook. Dit betekent dat allicine, wil het effectief zijn voor de gezondheid, eerst uit de plant moet worden gewonnen. Niet alle knoflookproducten bevatten dus automatisch allicine.

Het natuurlijke antibioticum werd voor het eerst vastgesteld in 1944 door Chester Cavallito en zijn medewerkers in de organische chemie. Met deze eeuwenoude kennis in het achterhoofd introduceert APB Holland daarom AlliBest: AlliBest bevat 20.000 ppm allicine.

Samenstelling per dagdosering  (1 capsule):

knoflook extract 250 mg ,waarvan 5 mg allicine

Ook verkrijgbaar in een kleinere verpakking met 60 capsules.

Geschikt voor veganisten!

Ingrediënten:

Allibest, cellulose (enteric coating capsule)

Gebruik:

1 tablet per dag innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd.


Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.