Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Biodream Remind

Biodream
8716431032016
    Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Voedingssupplement voor JONG en OUD

Een heldere geest en een goed geheugen zijn van groot belang in iedere fase van ons leven.

Zowel tijdens de studie als op latere leeftijd speelt het geheugen een serieuze rol bij onze bezigheden.

Soms kan ons geheugen echter wel een handje worden geholpen. Dat merken we maar al te vaak tijdens de studie, maar ook als we ouder worden.
Een gezond geheugen, een goede concentratie een goed functionerend leervermogen zijn dan ook logischer wijs een van de grootste wensen van ouderen. Deze wens mag men niet onderschatten!
Daarom heeft Biodream gezocht naar een combinatie van kruiden en andere nutriënten die het geheugen ondersteunen en helpen de geest helder houden.

Biodream® REMIND bevat naast fosfatidylserine, L-serine ook Ginkgo billoba. De Ginkgo biloba of Japanse notenboom, oorspronkelijk afkomstig uit Centraal China, is de oudste levende boomsoort op aarde (circa 300 miljoen jaar) en wordt daarom een levend fossiel genoemd. De gestandaardiseerde extracten van Ginkgo biloba bladeren bevatten circa 22-27% actieve stoffen, zogenaamde flavonolglycosiden, stoffen die een ondersteunende fysiologische werking hebben.

BioDream Remind biedt hiertoe een formule, waarin Ginkgo billoba samen met andere functionele voedingsstoffen goed is voor het geheugen en concentratievermogen, én helpen de geest helder te houden.

Werkstoffen per dagdosering (2 capsules):

Soja lecithine (met fosfatidylcholine verrijkt) 298 mg
Ginkgo billoba extract 132 mg
L-serine 86 mg

Gebruik en dosering:

2 capsules per dag na de maaltijd innemen. Geschikt voor vegetariërs.

Ingrediënten:

Soja lecithine (met fosfatidylcholine verrijkt), Ginkgo billoba extract, HPMC (vegetarische capsule), L-serine.

Algemene informatie:

Dit is een voedingssupplement en is geen vervanging van de dagelijkse voeding en/of gezonde levensstijl. Een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor het behoud van de gezondheid.

Verpakking: pot met 60 capsules