Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Biodream Zuur base balans

Biodream
8716431000244
    Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Biodream® Zuur Base Balans is een combinatie van basische mineralen en elektrolyten zoals magnesium, calcium, kalium, fosfor, natrium en zink.

Productbeschrijving:

Niet alleen het milieu wordt geconfronteerd met verzuring, ook wij mensen ervaren steeds meer gevolgen van de verzuring, soms meer dan we zelf weten. Onze zuur base balans kan namelijk behoorlijk uit balans raken. Dit heeft te maken met onze leefstijl en ons voedingspatroon. We consumeren te veel producten die het spijsverteringssysteem en dientengevolge het bloed verzuren. Voorbeelden hiervan zijn vlees, kaas, suiker, witmeel, alcohol, noten en olie.

Deze onbalans kan tot een heel scala aan verschijnselen leiden, die men hier nooit aan toe zou schrijven. Er worden zelfs al speciale schoonheidsprogramma’s opgezet die uitsluitend gebaseerd zijn op ontzuring van het lichaam. De zuurgraad van het lichaam, kan men vaststellen door de pH van de (ochtend)urine te meten. Deze dient minimaal 7 te bedragen. De zuurgraad van de urine kan uiteraard beïnvloed worden door het voedsel en eventueel overmatig gebruik van vitamines. Bij een normaal voedingspatroon, kan men echter door het meten van de urine middels eenvoudige pH stripjes een goed beeld van de situatie krijgen. Hoe meer zure stofwisselingsproducten men binnen krijgt, hoe meer van deze stoffen zich opstapelen in de weefsels.

Door suppletie Biodream® Zuur Base Balans kunt u helpen het zuur-base evenwicht in uw lichaam te helpen herstellen. Magnesium helpt bijvoorbeeld bij het handhaven van een normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam, terwijl zink bijdraagt ter ondersteuning van een gezond zuur-base evenwicht.

INGREDIËNTEN:

mineralen
antiklontermiddel (siliciumoxide, magnesiumstearaat)
gelatine capsule

Mineralen per dagdosering (4 capsules)* ADH

Magnesium 160 mg *(42,7%)
Calcium 160 mg *(20,0%)
Kalium 32 mg *(1,6%)
Fosfor 95 mg *(13,5%)
Natrium 60 mg *(0,7%)

GEBRUIK EN DOSERING: 
Twee maal daags 2 tot 4 capsules met ruim water innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

BELANGRIJKE INFORMATIE:

Dit product is een voedingssupplement. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.