Biodream Zuur base balans

Biodream
8716431000244
    Levertijd : Voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen: zelfde dag verzonden.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie


Ter ondersteuning van een gezond zuur-base evenwicht.

Biodream Zuur Base  Balans is een combinatie van (basische) mineralen en elektrolyten zoals magnesium, calcium, kalium, fosfor, natrium en zink.

Biodream Zuur Base Balans is beschikbaar in handige potjes van 250 vegetarische capsules.

Niet alleen het milieu wordt geconfronteerd met verzuring, ook wij mensen ervaren steeds meer gevolgen van de verzuring, soms meer dan we zelf weten. Ons zuur-base-evenwicht kan namelijk ook uit balans raken. Dit kan te maken hebben met onze leefstijl en ons voedingspatroon. We consumeren namelijk best veel producten die de zuurtegraad van het spijsverteringssysteem en dientengevolge het bloed kunnen beïnvloeden. Voorbeelden hiervan zijn vlees, kaas, suiker, witmeel, alcohol, noten en olie.

Deze onbalans kan tot ongewenste verschijnselen leiden, die men hier nooit aan toe zou schrijven. Er worden zelfs speciale schoonheidsprogramma’s opgezet die uitsluitend gebaseerd zijn op ontzuring van het lichaam.
Deze zuurgraad van het lichaam, kan men vaststellen door de pH van de (ochtend)urine te meten. Deze dient minimaal 7 te bedragen. De zuurgraad van de urine kan uiteraard beïnvloed worden door het voedsel en eventueel overmatig gebruik van vitamines. Bij een normaal voedingspatroon, kan men echter door het meten van de urine middels eenvoudige pH stripjes een goed beeld van de situatie krijgen. Hoe meer zure stofwisselingsproducten men binnen krijgt, hoe meer van deze stoffen zich opstapelen in het lichaam.

Door suppletie met Biodream Zuur Base Balans kun je het zuur-base evenwicht in je lichaam helpen verbeteren.
Magnesium helpt bijvoorbeeld bij het handhaven van een normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam, terwijl zink bijdraagt ter ondersteuning van een gezond zuur-base evenwicht.

INGREDIËNTEN:

mineralen
antiklontermiddel (siliciumoxide, magnesiumstearaat)
cellulose capsule

Mineralen per dagdosering (4 capsules)* ADH

Magnesium 160 mg *(42,7%)
Calcium 160 mg *(20,0%)
Kalium 32 mg *(1,6%)
Fosfor 95 mg *(13,5%)
Natrium 60 mg *(0,7%)

GEBRUIK EN DOSERING: 
Twee maal daags 2 tot 4 capsules met ruim water innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.


Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.