Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Biodream Colloid Plus

Biodream
8716431000060
    Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Biodream® Colloïd Plus bestaat uit een colloïdale oplossing van uiterst kleine, pure zilverdeeltjes in zuiver water. Onze klanten noemen het ook wel het zilver mirakel.

Productbeschrijving:

Biodream Colloïd Plus bestaat uit zuiver gedestilleerd water verrijkt met elektrisch geladen, zeer kleine zilverdeeltjes. De deeltjesgrootte bedraagt circa 0,005-0,015 micron.

Colloïd Plus heeft daarmee een bijzonder goede biologische beschikbaarheid (opneembaarheid) en is hierdoor vele malen krachtiger in vergelijking tot andere vormen van colloïdaal zilver.

Niet voor inwendig gebruik.

Helaas mag er over dit bijzondere product haast niets worden geschreven. Wij adviseren je dan ook om Google eens te raadplegen en daar te lezen welke bijzondere eigenschappen er aan Colloïdaal zilver worden toegekend.

INGREDIËNTEN:

zuiver water
micro zilverdeeltjes

BELANGRIJKE INFORMATIE

Dit product is een voedingssupplement. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.