Nataos Immuno Superior AHCC 500mg 90 caps.

Nataos
5425018281367
    Levertijd : Op voorraad. Bestel op werkdagen voor 15:00 wij versturen dan dezelfde dag.
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie


(AHCC, Active Hexose Correlated Compound)
Een sterker afweersysteem dankzij Japanse Shiitake paddenstoelen.

Een goede immuniteit is belangrijk voor een gezond en vitaal leven, Immuno superior AHCC helpt daarbij.

Aan de frontlinie van ons afweersysteem bouwen bepaalde nutriënten actief mee aan het bevorderen van een actief immuunsysteem dat voortdurend waakzaam is om het lichaam te beschermen.

In 1984 ontdekten Japanse wetenschappers een speciaal bestanddeel van paddenstoelen, AHCC (Active Hexose Correlated Compound). Het product Immuno Superior AHCC (voorheen Immunomax genoemd)  bevat een hoge concentratie van dit organische, actieve bestanddeel. Immuno Superior AHCC bevat naast AHCC ook andere polysacchariden en glycoproteïnen uit de Shiitake paddenstoel.

Dit plantaardig bestanddeel blijkt ons immuunsysteem prima te ondersteunen met tal van levenskwaliteit verhogende voordelen. Mensen die Immuno Superior AHCC gebruikten, melden een bevorderde levenskwaliteit, een gezonde eetlust, een diepere slaap, minder vermoeidheid en een gevoel van welbehagen.

Aanbevolen gebruiksaanwijzing:

Neem 1 capsule, 2 maal per dag.

Inhoud:

Immuno Superior AHCC 500mg. wordt aangeboden in een kartonnen doosje met 90 vegetarische capsules in doordruk verpakking.
Ook verkrijgbaar in een verpakking met 30 vegetarische capsules

Voorheen was de naam van dit product Immunomax AHCC. De fabrikant heeft deze naam moeten aanpassen i.v.m. rechthebbenden. Het product Immono Superior AHCC is wel gelijk gebleven, het is alleen de naam op de verpakking die men heeft moeten aanpassen.

Samenstelling:

Immuno Superior AHCC bevat per 2 capsules:

_____________________________________________________________________________________________________

AHCC Myceliumbereiding van Shiitake (Lentinula edodes) 1000 mg, Liposomaal* selenium (sodium selenite) 35 ug * Gebonden aan sucrose-esters van vetzuren en zonnebloemlecithine.

Immunomax capsules bevatten als organisch actief bestanddeel het Active Hemicellulose Compound (AHCC) met polyscchariden en glycoproteïnen.

____________________________________________________________________________________________________

Ingrediënten:

Myceliumbereiding van Shiitake (Lentinula edodes), microkristallijne cellulose (anti-klontermiddel), rijstzetmeel, vegetarische capsule.