Natuurlijk sap proef pakket 5x 200ml.

Eversdijk Kapelle
    Levertijd : in voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen, zelfde dag verzonden.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie & beoordelingen

Anderen beoordelen dit product met:

Proefpakket met 5 heelijke, natuurlijke vruchtensappen.

5 heerlijke, pure natuurlijke vruchtensappen samen in één pakket. Ontdek jouw favoriete verantwoorde dorstlesser.

Puur sap vers geperst van Zeeuwse appels, geteeld in Kapelle. De zongerijpte en met de hand geplukte appels worden gelijk naar de oogst op kwaliteit geselecteerd en geperst. Het gerenommeerde bedrijf Appeven verzorgt het persen, pasteuriseren en het bottelen van de sappen waardoor een hoge kwaliteit kan worden gewaarborgd. Doordat de sappen gepasteuriseerd worden zijn ze lang houdbaar zonder dat dit van invloed is op de smaak van het sap. Na opening moetje de fles wel in de koelkast bewaren en is deze beperkt houdbaar. De fantastische smaak zorgt er wel voor dat je met de houdbaarheid geen problemen zult hebben…..

In dit proefpakket zitten 5 verschillende maken van onze natuurlijke vruchtensappen:

Verpakt in een glazen flessen van 200ml. met schroefdop, super handig dus om mee te nemen op reis, naar kantoor of naar school.
Deze natuurlijke vruchtensappen combineren ook geweldig met de biologische sappen van Go-Now. Wat dacht je van een super gezonde mix van 100% puur Gembersap met Appel - perensap? Of een combinatie van Appel-Framboos met Gember-Mandarijn? Bestel gelijk het Go-Now proefpakket en ga leker zelf mixen. We zijn benieuwd naar jouw favoriete recept!

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst invoeren om de sample text te vervangen. Onze mooie content blocks maken het ontwerpen van prachtige websites super…