Natuurlijk sap proef pakket 5x 200ml.

Eversdijk Kapelle
    Levertijd : Uitverkocht
  • Beschrijving
  • Meer informatie


Proefpakket met 5 heerlijke, natuurlijke vruchtensappen.

5 heerlijke, pure natuurlijke vruchtensappen samen in één pakket. Ontdek jouw favoriete verantwoorde dorstlesser.

Puur sap vers geperst van Zeeuwse appels, geteeld in Kapelle. De zongerijpte en met de hand geplukte appels worden gelijk naar de oogst op kwaliteit geselecteerd en geperst. Het gerenommeerde bedrijf Appeven verzorgt het persen, pasteuriseren en het bottelen van de sappen waardoor een hoge kwaliteit kan worden gewaarborgd. Doordat de sappen gepasteuriseerd worden zijn ze lang houdbaar zonder dat dit van invloed is op de smaak van het sap. Na opening moetje de fles wel in de koelkast bewaren en is deze beperkt houdbaar. De fantastische smaak zorgt er wel voor dat je met de houdbaarheid geen problemen zult hebben…..

In dit proefpakket zitten 5 verschillende maken van onze natuurlijke vruchtensappen:

Verpakt in een glazen flessen van 200ml. met schroefdop, super handig dus om mee te nemen op reis, naar kantoor of naar school.
Deze natuurlijke vruchtensappen combineren ook geweldig met de biologische sappen van Go-Now. Wat dacht je van een super gezonde mix van 100% puur Gembersap met Appel - perensap? Of een combinatie van Appel-Framboos met Gember-Mandarijn? Bestel gelijk het Go-Now proefpakket en ga leker zelf mixen. We zijn benieuwd naar jouw favoriete recept!

Leveringsomvang:

1x natuurlijk Appel-peren sap 200ml
1x natuurlijk Appelsap troebel 200ml
1x natuurlijk Perensap 200ml
1x natuurlijk Appel-kersensap 200ml
1x natuurlijk Appel-frambozensap 200ml

Na opening in de koelkast bewaren.