Astragalus 360mg capsules 90st.

APB Holland
8718868618306
    Levertijd : Voorraad: werkdagen voor 15:00 bestellen, zelfde dag verzonden.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie


Ter ondersteuning van gezonde hart- en bloedvaten en draagt bij aan een normale bloedsuikerspiegel.

Astragalus, een superkruid

Nu het gebruik van Astralagus ook buiten China groeit, wordt er ook meer onderzoek naar gedaan. Zo zijn de werkzame stoffen uit Astralagus door de westerse fytotherapie in kaart gebracht. De belangrijkste werkzame stoffen zijn triterpenoiden (waaronder diverse astragalosiden i-X), polysacchariden (waaronder astragaloglucanen) en flavonoiden (waaronder isoflavonen).

Triterpenoide is een organische verbinding die is afgeleid van een triperteen. Tripertenen hebben een stressverlagende werking, werken regulerend op het hormoonstelsel, beschermen de lever en hebben een gunstige werking op verlaging van de bloeddruk.

Polysacchariden bestaan uit een groot aantal monosachariden. Het zijn complexe suikermoleculen die een regulerende werking op het immuunsysteem hebben.

Flavonoiden zijn pigmenten die verantwoordelijk zijn voor de felle kleuren in groenten, fruit, kruiden en bladeren. Dit zijn krachtige antioxidanten die ook voor verwijding van de bloedvaten zorgen.

Uit onderzoek blijkt dat een samenspel van deze drie groepen inhoudsstoffen zorgt voor het anti-oxidanteffect, waardoor astragalus een zeer breed scala aan voordelen heeft. Dan is er nog het glucoronzuur: een stof die door de lever gebruikt kan worden om toxinen te verwijderen.

In de Chinese geneeskunst wordt Astralagus al duizenden jaren gezien als een van de meest potente kruiden op aarde en worden de wortels gebruikt om de energie en vitaliteit te verhogen. In Nederland staat Astralagus bekend als de vlezige hokjespeul. Die naam spreekt misschien minder tot de verbeelding, maar de werking van de plant is zeker ook voor de westerse maatschappij interessant. Niet voor niets wordt er ook door de westerse fytotherapie steeds meer onderzoek gedaan naar de geneeskrachtige werking van Astralagus.

Verpakking:

Kunststof pot met sealcap

Inhoud:

90 capsules met 360mg pure Astragalus

Dosering:

Als onderhoudsdosering: 1 capsules per dag.
Bij klachten: 2-3 capsules per dag.
Innemen met water, bij voorkeur bij de maaltijd.