Biodream Agaricus Blazei Muril

Biodream
8716431000213
    Levertijd : 1 werkdag
  • Beschrijving
  • Meer informatie & beoordelingen

Niet meer leverbaar

Biodream Agaricus Blazei Muril (ABM) is een voedingssupplement gemaakt uit een speciale paddenstoel.

Agaricus Blazei Muril is goed voor je gezondheid omdat het specifiek de natuurlijke afweer van ons lichaam helpt en ondersteunt.

Biodream Agaricus Blazei Muril (ABM) is een voedingssupplement gemaakt uit een speciale paddenstoel die zijn oorsprong vindt in Brazilië. ABM is goed voor je gezondheid omdat het specifiek de natuurlijke afweer van ons lichaam helpt en ondersteunt.

Biodream Agaricus Blazei Muril is beschikbaar in handige potjes met 160 vegetarische capsules.

Het belangrijkste bestanddeel van de Agaricus Blazei Muril paddenstoel is bèta-glucaan. Deze bijzondere verbinding activeert het afweersysteem en verhoogt daarmee de weerstand van het organisme.

Kwaliteit:

De paddenstoelen voor Biodream Agaricus Blazei Muril worden in een gespecialiseerd bedrijf onder zeer streng gecontroleerde omstandigheden gekweekt. Pas dan ook op voor namaak!
Via internet worden verschillende soorten Agaricus Blazei Muril aangeboden waarvan de oorsprong en kwaliteit niet altijd even duidelijk is.

Ingrediënten:

Agaricus blazei murill,

HPMC (vegetarische capsule).


Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.