Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Biodream Agaricus Blazei Muril

Biodream
8716431000213
    Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Biodream® Agaricus Blazei Muril (ABM) is een voedingssupplement gemaakt uit een speciale paddenstoel die zijn oorsprong vindt in Brazilië. ABM is heel goed voor uw gezondheid omdat het specifiek de natuurlijke afweer van ons lichaam helpt en ondersteunt.

Productbeschrijving

Het belangrijkste bestanddeel van de Agaricus Blazei Muril paddenstoel is bèta-glucaan. Deze bijzondere verbinding activeert het afweersysteem en verhoogt daarmee de weerstand van het organisme.

Kwaliteit

De paddenstoelen voor Biodream® Agaricus Blazei Muril worden in een gespecialiseerd bedrijf onder zeer streng gecontroleerde omstandigheden gekweekt. Pas dan ook op voor namaak! Via internet worden vaak verschillende soorten Agaricus Blazei Muril aangeboden waarvan de oorsprong en kwaliteit niet altijd even duidelijk is.

INGREDIËNTEN

Agaricus blazei murill,

HPMC (vegetarische capsule).

BELANGRIJKE INFORMATIE

Dit product is een voedingssupplement. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.