Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Udo's Choice Beyond Greens EKO NL - Bio - 01

Udo's Choice
061998075159
    Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Waarom groenen nemen?
Gewassen – of groenen – zijn de meest gebruikte voedingsmiddelen ter wereld.

Vanuit hun natuurlijke functie, dragen groenen bij aan het consumeren van essentiële micro- en macronutriënten die voor de mens van belang zijn.

Groenen zijn ook een bron van chlorofyl (bladgroen) en zorgen ervoor dat het lichaam deze kan opnemen.
Bovendien leveren ze naast micro- en macronutriënten ook een flinke hoeveelheid fytonutriënten. We zouden prima van groenen kunnen leven, maar als extra zetje voor onze voeding kunnen we eigenlijk iets meer gebruiken: Beyond Greens.

Wat maakt Udo's Choice® Beyond greens zo uniek?

Dit volledig natuurlijke voedingsmiddel is samengesteld met gefermenteerde groenen. Niet alleen gewassen zoals gerst, haver en groene rogge die een bron zijn van natuurlijke mineralen, vitaminen en oligo-elementen, alsook chlorella en spirulina, beide rijk aan proteïnen, maar ook essentiële vetzuren, twee soorten vezels, complete
voedingsconcentraten en nutritionele plantenextracten.

Beyond Greens onderscheidt zich door de essentiële vetzuren in olierijke zaden (lijnzaad-, zonnebloem- en sesamolie), de voedingsvezels, de plantaardige concentraten, de plantenextracten en een groot spectrum
van gefermenteerde groenen. Dit biologische en complete product levert ons vele nutriënten die ons lichaam kan gebruiken voor het behoud van een goede gezondheid.

Udo’s Choice® Beyond Greens® is bovendien rijk aan vitamine B12 dat bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Het bevat ook ijzer dat bijdraagt tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam en tot een normale vorming van rode bloedcellen en de werking van het immuunsysteem.

Beyond Greens® zijn ook rijk aan vitamine K dat bijdraagt tot een normale bloedstolling. Kortom, voeg Beyond Greens toe aan een drank naar keuze en u hebt een heerlijke, voedzame instant-smoothie voor
het behoud van een goede gezondheid!

Verpakking:

Hersluitbare blister zak van 255gram, maatschepje is mee verpakt.

Ingrediënten:

Gefermenteerde grasmix * (gerstegras (Hordeum vulgare)
havergras* (Avena sativa)
tarwegras* (Triticum aestivum)
luzerne gras* (Medicago sativa)
alfalfa kruid* (Medicago sativa)
gerstegras * (Hordeum vulgare)
ontvet vlaszaad* (Linum usitatissimum)
havergras*
d’avoine* (Avena sativa)
raaigras* (Secale cereal)
broccoli* (Brassica oleracea)
gember* (Zingiber officinale)
chlorella* (Chlorella vulgaris)
dulse* (Palmaria palmata (L.)
zoethout* (Glycyrrhiza glabra)
spirulina* (Arthrospira platensis)
boerenkool* (Brassica oleracea)
ontvette zonnebloempitten* (Helianthus annuus)
kaneelbast* (Cinnamomum cassia)
ontvet sesamzaad* (Sesamum indicum)
natuurlijke aroma's

* van gegarandeerd biologische teelt, US-ORG-050

BELANGRIJKE INFORMATIE

Dit product is een voedingssupplement. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.