Acerola pure Vitamine C 440mg capsules

APB Holland
8718868618054
Korting
    Levertijd : Op voorraad. Bestel op werkdagen voor 15:00 wij versturen dan dezelfde dag.
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie


Acerola, een natuurlijke en pure bron van Vitamine C, tot wel 30 maal hoger dan in sinaasappels.

Acerola, een natuurlijke bron van vitamine C

dit product is vegan

De Acerola kers is een oranjegele tot donkerrode vrucht van groenblijvende struiken, Malpighia glabra, die met name in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied groeien.

De bes lijkt iets op een kers, vandaar de naam Acerola kers. De bes zit bomvol vitamine C, het gehalte is 30 keer hoger dan in sinaasappels.

Acerola is een natuurlijke bron van vitamine C

• verbetert het immuunsysteem
• draagt bij tot meer vitaliteit en minder vermoeidheid
• verhoogt de ijzeropname

De oude Amazone-indianen wisten er al raad mee en kenden de potentie van dit superfood.

Vandaag de dag is de Acerola kers uitgegroeid tot de beste bron van natuurlijke vitamine C.

De vers geplukte bessen zijn maar beperkt houdbaar en daarbij erg zuur van smaak. Naarmate de Acerola kers rijpt, wordt hij zoeter van smaak, maar daarmee neemt de hoeveelheid vitamine C ook enorm af. Om het vitamine C-gehalte ten volle te benutten, wordt Acerola dan ook liever verwerkt tot poedersupplement wat het een stuk aangenamer en makkelijker maakt.

Naast vitamine C bevat Acerola ook andere belangrijke vitaminen, zoals itamine A, B1, B2, B3, en mineralen, zoals calcium, ijzer, fosfor, kalium en magnesium.

De vitamine C in een Acerola voedingssupplement is een natuurproduct zonder dat het bewerkt is.

Het voordeel van Acerola is dat het enorme grote hoeveelheden natuurlijke vitamine C bevat. Ons lichaam kan vitamine C niet opslaan, waardoor een dagelijkse inname van deze vitamine noodzakelijk is en een boost geeft aan onze algehele gezondheid.

Er zijn een aantal verschillende Acerola kers supplementen op de markt beschikbaar. Het is belangrijk om een supplement te kiezen dat zo puur mogelijk is, waarin zo min mogelijk vul- en bindmiddelen, hulpstoffen en andere toevoegingen in de capsule verwerkt zitten. Ook is het goed om een hoge dosering te kiezen, waarin veel vitamine C aanwezig is.

Een capsule met Acerola van APB Holland bevat minimaal 8000 mg verse Acerola. Door het extraheren verkrijg je een hoge concentratie Vitamine C.

De capsule van APB Holland bevat 25% vitamine C extract. De capsule is gevuld met enkel pure Acerola waar verder niets aan toegevoegd is. Hierdoor is het een krachtig supplement.

De capsules zijn voorzien van een coating die de maag passeert en pas opent in de darmen, om de opname en de werking van Acerola te bevorderen.

Acerola pure Vitamine C is ook verkrijkgbaar in poeder vorm zodat je het eenvoudig kunt toevoegen aan je smoothie, yoghurs of vruchtensap.

Ingrediënten:

Acerola, cellulose (capsule)

Verpakking:

Kunststof pot met 90 capsules.

Dosering:

Twee capsules per dag voor de maaltijd innemen.

Bewaring:

Bij kamertemperatuur op een droge en donkere plaats bewaren.