Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Udo's Choice Digestive Enzyme blend 60 caps.

Udo's Choice
061998013809
    Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Udo’s Choice® Digestive Enzyme Blend is een combinatie van 10 plantaardige enzymen. Enzymen zijn katalysatoren die voedingsmiddelen afbreken tot basisbestanddelen

Waarom enzymen nemen?
Het menselijk lichaam maakt gebruik van meer dan 3.000 soorten enzymen. Enzymen zijn catalysators die voedingsmiddelen afbreken tot basisbestanddelen. Zo bevatten rauwe voedingsmiddelen plantaardige enzymen. De moderne technieken voor het verwerken van voedingsmiddelen en ook het koken, vernietigen vaak enzymen die van nature aanwezig zijn in de voedingsmiddelen.

De juiste enzymen kiezen.
De plantaardige enzymen die zich in dit unieke mengsel bevinden zijn ofwel rechtstreeks geput uit gewassen of geteeld op een plantaardig milieu. Ze hebben een hogere pH waarde dan dierlijke enzymen.

Wat maakt de Ultimate Digestive Enzyme Blend van Udo’s Choice® zo uniek?
Het biedt een volledige waaier van 10 plantaardige enzymen: amylase, bromelaïne, protease, glucoamylase, moutdiastase, pectinase (met fytase), lipase, cellulase, invertase en lactase. Ultimate Digestive Enzyme Blend bevat 100% plantaardig enzymen en voornamelijk aspergillusenzymen. Ze werden volgens de standaard methode van de Food Chemical Codex bereid. Dezelfde codex hanteert ook een meetsysteem om het enzymepotentieel te bepalen zodat de activiteit ervan kan worden gegarandeerd.

Internationale standaard voor enzymkracht.
Het vermogen van een enzym kan het best gemeten worden in termen van zijn enzymactiviteit. Metingen van het gewicht volstaan niet en kunnen misleidend zijn, aangezien er geen rechtstreekse relatie bestaat tussen het gewicht en de eenheden die actief zijn. Het is zelfs zo dat een enzym nog steeds een bepaald gewicht zal hebben,ook al werd het vernietigd en is het niet meer actief. Wanneer er een enzym met een laag vermogen gebruikt wordt, zal het gewicht hoger liggen,aangezien er meer enzymen nodig zijn om dezelfde activiteit te bereiken als een enzym met een hoger vermogen. De metingen die uitgevoerd werden op Ultimate Digestive Enzyme Blend tonen de activiteit van het enzym,zodat u kunt zien of ze actief zijn. Er moet eveneens opgemerkt worden dat de hoeveelheid vulmiddelen ook kan bijdragen tot de massa van een enzymrijk product,maar met het FCC-meetsysteem (Food Chemical Codex Units) is het gewicht van eender welk vulmiddel irrelevant. De internationaal erkende en goedgekeurde meetstandaard is de Food Chemical Codex Units. Het gebruik van de FCC-standaard is nochtans niet bij wet verplicht. Zij die de kracht van enzymen uitdrukken in andere eenheden dan de FCC-standaarden voeden de verwarring rond het onderwerp. Hierbij verhinderen ze de consument bij het vergelijken van het vermogen van enzymen van verschillende producten. Ultimate Digestive Enzyme Blend werd geproduceerd volgens de FCC-methode en gebruikt bijgevolg de FCC-standaard.

Aanbevolen dosis:

1 capsule aan het begin van elke maaltijd.
Bij een zware maaltijd een extra capsule innemen tijdens de maaltijd.
(3x1 per dag of 3x2 per dag)

Inhoud:

Elke verpakking bevat 60 vegetarische capsules.

Samenstelling:

Elke capsule bevat 150 mg van de volgende zuiver plantaardige enzymen in een basis van vezels afkomstig van rode biet:
• Amylase 5000 DU
• Protease 12500 HUT
• Glucoamylase 4.5 AG
• Mout Distase 270 Dpo
• Pectinase (met Fytase) 7.5 ENDO/PGU
• Lipase 150 LU
• Cellulase 400 CU
• Invertase 100 SU
• Lactase 500 ALU
• Bromelaïne 50000 PU

BELANGRIJKE INFORMATIE

Dit product is een voedingssupplement. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.