Rode gist rijst met Co-enzym Q10 capsules

Rode gist rijst & Q10

APB Holland
8718868618641
laagste prijs
    Levertijd:beschikbaar: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
in mijn winkelmandje
  • Beschrijving
  • Lees meer


Ideale combinatie van Rode gist rijst & het co-enzym Q10APB Rode gist rijst en Q10 capsules

Rode gist rijst is een traditioneel Chinees product dat ontstaat door fermentatie van rijst. De rijst krijgt zijn rode kleur door het fermentatieproces dat ondersteund wordt door de gistsoort 'Monascus Purpureus'. Tijdens dit proces wordt Monacoline K gevormd. Rode gist rijst met Q10 van APB Holland bevat 2,9 mg monacoline K en bevat daarnaast belangrijke stoffen zoals sterolen, saponinen en isoflavonen.

Co-enzym Q10 is een stof dat door ons eigen lichaam wordt aangemaakt. Q10 komt voor in de nieren, de lever, de schildklier en het hart. Het speelt een belangrijke rol in de energieproductie van ons lichaam en is het tevens een belangrijk antioxidant. De stof kan tevens ook in voedsel worden gevonden zoals kip, rundvlees, sardientjes maar ook in spinazie of volle granen.

De reden achter de combinatie van rode gist rijst en het co-enzym Q10 is dat de werkzame stoffen van de twee componenten op elkaar reageren dat helpt bij het behouden van normale cholesterolwaarden

Wat is rode gist rijst precies?

Rode gist rijst is een stof die wordt gewonnen uit rijst die is gefermenteerd met een soort gist die Monascus purpureus wordt genoemd. Het wordt in China en andere Aziatische landen al eeuwenlang gebruikt als traditioneel medicijn. Ook wordt het daar aan voeding toegevoegd voor kleur en smaak, zoals bijvoorbeeld aan Peking eend.

Waarom is rode gist rijst goed voor je?

Rode gist rijst draagt bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Het bevat van nature verschillende ingrediënten die kunnen helpen het cholesterolgehalte onder controle te houden. Het bevat ook sterolen, isoflavonen, en enkelvoudig onverzadigde vetzuren, of "gezonde vetten".

Waarom Rode gist rijst met Q10 van APB Holland?

  • puur rode gist rijst + co-enzym Q10;
  • zonder verder vulstoffen of bindmiddelen;
  • vegetarische capsules;
  • zwarte pot beschermt tegen de invloed van licht, lucht en vocht.

Aanvullende informatie:

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Dosering: Dagelijks 1 capsule liefst 's avonds met voldoende water innemen. Hou je aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Niet geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten:

300mg puur Q10,  150mg  rode gist rijst, waarvan 2,9 mg. monacoline K, HPMC capsule

dit product is geschikt voor vegetariërs

Verpakking:

Kunststof pot met 90 capsules.

Dosering:

1 capsule per dag, het liefst 's avonds met voldoende water innemen.
Niet geschikt voor kinderen tot 12 jaar.

Bewaring:

Bij kamertemperatuur op een droge en donkere plaats bewaren.

Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.