Panax Ginseng 500mg 60 caps.

APB Holland
8718868618184
laagste prijs
  Levertijd:beschikbaar: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
in mijn winkelmandje
 • Beschrijving
 • Lees meer


500mg puur Panax Ginsing in capsules.

APB Panax Ginseng capsules.

Panax ginseng is oorspronkelijk afkomstig is uit Korea. Het wordt daarom ook Koreaanse Ginseng genoemd. De wortel van de plant wordt gebruikt om supplementen van te maken. Lees waarom de pure panax ginseng supplementen van APB zo veel gebruikt worden.

Panax ginseng supplementen.

Panax ginseng is een plant die groeit in Korea, China en Siberië. Het is één van de verschillende soorten ginseng die veel worden gebruikt in de kruidengeneeskunde. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde heeft elk type ginseng unieke helende eigenschappen. De meeste biologische activiteiten van ginseng zijn afkomstig van zijn hoofdbestanddelen, de ginsenosiden. De panax ginseng capsules van APB zijn gestandaardiseerd en bevatten maar liefst 50% van deze ginsenosiden.

Van de plant wordt de wortel gebruikt voor supplementen, al kun je er ook thee van zetten.

Waarom is Koreaanse ginseng goed voor je?

Panax ginseng supplementen hebben een aantal eigenschappen die ervoor zorgt dat ze enorm populair zijn.

Koreaanse ginseng:

 • Is goed voor de concentratie*
 • Ondersteunt het immuunsysteem *
 • Ter ondersteuning van het hart *
 • Helpt bij het handhaven van een normale bloedsuikerspiegel, als onderdeel van een gezonde levensstijl*
 • Helpt vermoeidheid tegen te gaan*
 • Koreaanse Ginseng helpt beschermen bij veroudering*
 • Helpt bij moeheid/vermoeidheid*
 • Is een antioxidant*
 • Draagt bij aan het behoud van een gezonde bloedsuikerspiegel*

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

De panax ginseng capsules van APB zijn volledig in Nederland samengesteld. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit, en zuivere ingrediënten. Er worden geen vul- en bindmiddelen aan de capsules toegevoegd.

De Koreaanse ginseng plant.

De overblijvende plant is rechtopstaand en wordt tussen de 30 en 80 cm hoog. Hij heeft een kale, afgeronde stengel die zich met toenemende leeftijd vertakt. De plant krijgt onopvallende wit-groene bloemen die zich ontwikkelen tot rode bessen. Panax ginseng is een langzaam groeiende plant die wordt geoogst voor zijn knoestige "mensvormige" wortels en soms zijn bladeren. De wortels moeten ongeveer zes jaar rijpen voordat ze kunnen worden geoogst.

Geschiedenis van panax ginseng.

Er zijn 11 soorten ginseng die in supplementen gebruikt kunnen worden. Panax ginsgeng is hetzelfde als Koreaanse ginseng, en is één van de meest populaire ginseng soorten. Het woord Panax komt van het Griekse woord 'panakeia', dat 'alle genezing' betekent. De wortel wordt ginseng genoemd, omdat hij de vorm heeft van een man (gin betekent man en seng betekent essentie), en wordt verondersteld zijn drie elementen te belichamen (lichaam, geest en ziel) en staat bekend als de koning van de kruiden. De eerste beschrijving van ginseng verscheen in de legendarische Chui zhang, de Chinese verbeelding van het scheppingsverhaal. In Korea, China en Japan staat de wortel al meer dan 2000 jaar hoog in aanzien. Door de gelijkenis van de wortel met de menselijke vorm werd de plant vaak in verband gebracht met een oude godheid, waardoor het geloof ontstond dat de almachtige geest van de berg de mensheid zijn zoon had gezonden in de vorm van een menselijk uitziende wortel om hun redder te zijn, en dat alleen uitverkorenen de goudgele wortel kon vinden. Wilde ginseng was een kostbare zeldzaamheid en ginseng zoekers leidden een gevaarlijk leven. Panax ginseng werd voor het eerst geteeld in Japan in 1710.

Bijwerkingen van Koreaanse ginseng.

In het algemeen wordt panax ginseng goed verdragen, hoewel voorzichtigheid is geboden bij gelijktijdig gebruik met bepaalde geneesmiddelen, zoals warfarine, orale hypoglykemische middelen, insuline en fenelzine. Panax ginseng zou in wisselwerking met cafeïne een verhoogde bloeddruk kunnen veroorzaken, en het kan de alcoholconcentratie in het bloed verlagen.

APB Panax ginseng capsules online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

Aanvullende informatie:

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Dosering: 1 - 2 capsules per dag innemen, bij voorkeur voor de maaltijd. Hou je aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten:

Panax Ginseng, cellulose capsule (HPMC)

Samenstelling:

500mg Panax ginseng gestandariseerds op 50% ginsenosiden 

Dosering:

1 tot 2 capsules per dag innemen, bij voorkeur voor de maaltijd

Verpakking:

60 capsules, vegetarisch