Schisandra puur 90 caps.

APB Holland
8718868618252
laagste prijs
    Levertijd:beschikbaar: Werkdagen voor 15:00 besteld; zelfde dag verzonden.
in mijn winkelmandje
  • Beschrijving
  • Lees meer


Puur Schisandra extract met lignanen. Laat de natuur het werk doen!

APB Schisandra capsules.

Schisandra (Schisandra chinensis) is een plant met dieprode bessen die in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gebruikt. Ze zijn enorm populair als supplement. Hier lees je waarom dat is.

Wat is Schisandra?

Schisandra, soms ook Schizandra en Magnolia Vine genoemd, is een winterharde vaste plant die geurige bloemen en smakelijke, gezonde bessen produceert. De plant komt oorspronkelijk uit Azië en Noord-Amerika, maar groeit in de meeste klimaten met een koel gematigd klimaat. De planten zijn krachtige klimmers en kunnen 9 m lang worden. Hun bladeren zijn geurig, en in het voorjaar produceren ze nog meer geurige bloemen.

De Schisandra bes wordt ook wel een "bes met vijf smaken" genoemd, omdat hij alle vijf de basissmaken van de Chinese kruidengeneeskunde heeft. Dit zijn zout, zoet, zuur, kruidig en bitter.

Waarom is schisandra goed voor je?

Schisandra wordt beschouwd als een adaptogeen*. Adaptogenen zijn een klasse van natuurlijke stoffen waarvan wordt aangenomen dat zij de weerstand van het lichaam tegen fysieke, omgevings- en emotionele stressoren stimuleren; ze maken het het makkelijker om met stressvolle situaties om te gaan.

Schisandra:

  • Heeft adaptogene eigenschappen*
  • Ondersteunt de leverfunctie*
  • Draagt bij aan de gezondheid van de bovenste luchtwegen*
  • Is een antioxidant*
  • Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem*

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Schisandra supplementen.

Schisandra van APB wordt aangeboden in capsulevorm. De gedroogde bessen kunnen ook worden gegeten, of er kan een thee van worden gezet. Ze hebben een ongewone smaak die doet denken aan een rode bes gekruist met een licht zoute gojibes. Bij het eten van gedroogde bessen is het echter wel lastig om de juiste dosis werkzame stof in te schatten, en om ze te verkrijgen. De schisandra capsules maken het makkelijk, en bevatten gestandaardiseerd 10:1 extract 450 mg, het equivalent van 4500 mg bessen! APB gebruikt geen bind- en vulmiddelen in de supplementen.

Waar wordt schisandra voor gebruikt?

In de Traditionele Chinese Geneeskunde is bekend dat schisandra een verscheidenheid aan voordelen heeft, variërend van cosmetische tot ernstige gezondheidsproblemen. In ons land wordt het vooral ingezet vanwege bovenstaande gezondheidsvoordelen.

Wat zijn mogelijke bijwerkingen?

Bij sommige mensen kan schisandra brandend maagzuur, verminderde eetlust en maagpijn veroorzaken. Jeuk en huiduitslag zijn ongebruikelijk, maar kunnen voorkomen.

Zwangere vrouwen en/of vrouwen die borstvoeding geven en kinderen kunnen schisandra beter vermijden, omdat er nog geen onderzoek is gedaan naar de veiligheid ervan.

APB Schisandra capsules online bestellen

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

Aanvullende informatie:

Bewaaradvies:
Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Dosering:
3x per dag 1 capsule per dag innemen, bij voorkeur voor de maaltijd. Hou je zich aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten:

Schisandra, cellulose capsule (HPMC)

Samenstelling:

450 mg puur Shisandra 10:1 extract, dit staat gelijk aan 4500mg Shisandra zaden.

Dosering:

3x per dag 1 capsule per dag innemen, bij voorkeur voor de maaltijd.

Verpakking:

60 capsules. Vegetarisch, kosjer & halal