Biodream Chlorella

Biodream
8716431000503
    Levertijd : op voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen, volgende dag in huis.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Chlorella algen bevatten tot 10x meer chlorofyl dan spirulina.

Chlorella is een product dat goed is voor je algemene welzijn, in het bijzonder voor een gezonde spijsvertering en voor de inwendige reiniging van je lichaam (detox).

Biodream Chlorella zijn tabletjes die uit pure chlorella algen zijn geslagen, zonder toevoeging van hulpstoffen. Het is een product dat goed is voor jouw algemene welzijn, in het bijzonder voor een gezonde spijsvertering en voor de inwendige reiniging van je lichaam (detox).

Biodream Chlorella Beschikbaar in handige potjes met 350 tabletten

Biodream Chlorella wordt onder zeer strenge specificaties in Japan geproduceerd waarbij gebruik gemaakt wordt van geavanceerde micro-filtersystemen, zonder gebruikmaking van chemicaliën.

Biodream Chlorella heeft daardoor een chlorofyl gehalte dat hoger is dan dat van alle tot nu toe bekende plantensoorten. Biodream® Chlorella bevat dan ook tot 10 keer meer chlorofyl dan spirulina.

Biodream Chlorella is een bijzonder voedingssupplement en staat bekend als het meest gebruikte algenproduct ter wereld. Bij regelmatig gebruik draagt het bij aan een gezonde spijsvertering, helpt het een gezonde bloedsuiker en cholesterolspiegel te behouden en een heeft het een positieve invloed op lever, galblaas en inwendige reiniging (detox).

Ingrediënten:

Chlorella

Samenstelling per dagdosering: (10 tabletten)

Chlorella 2000 mg

Algemene informatie: dit is een voedingssupplement en is geen vervanging van de dagelijkse voeding. Een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Bewaren: buiten bereik van jonge kinderen. Donker, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Verpakking: pot met 350 tabletten.

INGREDIËNTEN:

100% Chlorella

GEBRUIK EN DOSERING: 
Gemiddeld 10 tot 15 tabletjes in de ochtend met water innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Geschikt voor vegetariërs.


Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.