Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Flor'Essence vloeibaar

Flora Health
061998080702
  Levertijd : op voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen, volgende dag in huis.

Nu bestellen
 • Beschrijving
 • Meer

Anderen beoordelen dit product met:

Het oorspronkelijke recept kruidenthee met de 8 kruiden van de Ojibwa indianen. In vloeibare vorm, gelijk te gebruiken.

De vloeibare kruiden thee van de Ojibwa indianen. Kant en klaar te gebruiken.

Flor'Essence Liquid is een vloeibare kruidenthee melange die reeds in meer dan 25 landen wordt verkocht.

I.v.m. leveringsproblemen vanuit Canada door het Corona virus is er op dit moment mondjesmaat Flor'Essence vloeibaar beschikbaar.
De
Flor'Essence Kruidenmengsel is wel volop leverbaar. Dit product is 100% identiek aan de vloeibare variant, met 1 verschil dat je hier zelf eerst de thee van moet maken. In 1 verpakking Flor'Essence Kruidenmengsel zit voor 3 liter eindproduct, dit komt overeen met 6 flessen vloeibaar.

Dit kruidenmengsel, dat wij dankzij een geheim recept van de Ojibwaindianen leerden kennen, bevat o.a. Arcticum lappa, Laminaria en Rhuem palmatum. Deze kruiden zijn goed voor de innerlijke reiniging (detox), de spijsvertering en de cel bescherming. Het is dan ook niet voor niets dat Flor'Essence de afgelopen jaren over de hele wereld succes heeft gevonden.

In de wereld van vandaag moet het menselijk lichaam meer dan ooit ongunstige (chemische) stoffen kunnen verwerken. Flor Essence is een verzachtende, reinigende thee die op het meest fundamentele niveau functioneert: uw cellen. De kruiden Arcticum lappa, Laminaria en Rhuem palmatum van Flor Essence zuivert en revitaliseert het hele lichaam langzaam maar duurzaam, dus niet zoals andere zuiveringsproducten die soms moeilijk te verdragen zijn. Door uw cellen te reinigen en te beschermen ondersteunt Flor Essence uw levenskracht en stelt uw lichaam in staat met maximale doeltreffendheid te werken.

Zuivering op het niveau van de cellen. Zo makkelijk als een kopje thee! Een mengsel van 8 kruiden gegarandeerd natuurzuiver geteeld door FMD. Een breed spectrum aan on-geraffineerde kruiden brengt het lichaam in evenwicht zodat het zichzelf kan optimaliseren.

 • Traditionele bereiding op basis van water voor een maximale opname.
 • Kan veilig dagelijks en langdurig gebruikt worden.
 • Alle ingrediënten zijn streng getest op zuiverheid, kwaliteit en kracht.
 • Bevat geen alcohol of conserveringsmiddelen.

Flor Essence is er als droge thee en vloeibaar

Aanbevolen dosering:

U lost de hieronder vermelde hoeveelheid op in een gelijke of dubbele hoeveelheid warm of koud water. Gebruik voor de bereiding mineraalwater. In kleine slokjes uitdrinken.

Volwassenen: 2 x daags, 30-60 ml Flor’Essence.

Kinderen: (4 jaar en ouder): 2 x daags, 15-30 ml Flor’Essence.

Innemen op de lege maag, tot een half uur voor het eten en/of vlak voor het slapen gaan. Na openen koel bewaren en binnen de 3 weken gebruiken.

Flor'Essence is er als thee en kant en klaar in de fles.

Flor'Essence Dry

Gebruikt u een hoge dosering? Dan is de Flor’Essence dry een alternatief wat een stuk goedkoper in gebruik is. Het product is 100% identiek, echter maak u van de kruiden zelf de elixer. Bij elke verpakking zit een duidelijke gebruiksaanwijzing hoe u van de kruiden zelf de elixer kunt maken.
Klik hier voor de Flor'essence Dry.

Flor’Essence is het originele recept van de Ojibwa indianen (niet te verwarren met de Essiac thee) gemaakt met 8 bijzondere kruiden. Alleen de originele Flor'Essence heeft alle 8 de kruiden!

Ingrediënten:

 • Gezuiverd water
 • Grote klit (Arctium lappa L.)
 • Schapenzuring (Rumex acetosella L.)
 • Rode iep (Ulmus rubra Muhl.)
 • Gladgesteeld vingerwier (Laminaria digitata (Hudson) J.V. Lam)
 • Gezegende distel (Cnicus benedictus L.)
 • Witte waterkers (Nasturtium officinale R. Brown)
 • Rode klaver (Trifolium pratense L.)
 • Russische rabarberwortel (Rheum palmatum L.).