Nataos Zenbev

Nataos
5425018280094
    Levertijd : in voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen, zelfde dag verzonden.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie & beoordelingen

Anderen beoordelen dit product met:

Een natuurlijke bron van tryptofaan.

Zenbev bevat vitamine B3 en B6 die bijdragen tot de normale werking van het zenuwstelsel en de psychologische functie.

Zenbev is een uit pompoenpitten gewonnen voedingssupplement dat, na opname door het lichaam, een natuurlijke bron van tryptofaan vormt.

De moderne prestatiemaatschappij eist steeds meer van ons. Soms komen we ’s avonds gewoon niet meer echt tot rust: regelmatig te weinig slapen, een jachtig leven en het belang om altijd maar te kunnen voldoen aan de hoge eisen van werk of gezin. Deze factoren kunnen een opstapeling van stress-situaties teweegbrengen en uiteindelijk resulteren in extra behoefte aan ondersteuning van de zenuwwerking en hormoonhuishouding.

Zenbev™ is een uit pompoenpitten gewonnen voedingssupplement dat, na opname door het lichaam, een natuurlijke bron van tryptofaan vormt. Tryptofaan is één van de zeldzaamste essentiële aminozuren. Ons lichaam kan deze niet zelf aanmaken en moet ze dus uit de voeding halen. Pompoenpitten bevat een speciale vorm van tryptofaan dat latent zit opgeslagen in het proteïne gedeelte van de pitten. Tevens zorgt het voor een geleidelijke afgifte ervan, zodat een relatief continue afgifte bewerkstelligd kan worden.

Tegelijkertijd wordt de opname van niacine ondersteund hetgeen bijdraagt aan het behoud van een normale zenuwwerking. De van nature beschikbare vitamine B6 is van belang voor een normale psychologische functie en ondersteunt het behoud van een normale hormoonhuishouding.

Waarom Zenbev van Nataos?

Zenbev is een voedingssupplement dat het resultaat is van jarenlang onderzoek. Het basisingrediënt dat voor Zenbev gebruikt wordt, komt uit pompoenpitten en is oplosbaar in water of vruchtensap. Dankzij zijn weldoordachte samenstelling bevat Zenbev van nature aminozuren zoals tryptofaan, mineralen en vitaminen. Zenbev bevat natuurlijke vitamine B3 en B6. Vitamine B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit .Vitamine B3 en B6 dragen bij tot een normale psychologische functie en tot de normale werking van het zenuwstelsel.

Aanbevolen dosis:

Meng 1 tot 3 maatschepjes (10 tot 30 g) met 300 ml water, sap of thee. Bij voorkeur in de voormiddag of een uur voor het slapen gaan. Maatschepje in de verpakking.

Inhoud:

Zenbev wordt aangeboden in een handige, hersluitbare pot van 250 gram.

Samenstelling:__________________________________________________________100% Vegetarische & veganistische ingrediënten:pompoenpittenmeel (Cucurbita pepo L.), dextrose,natuurlijk citroenaroma, rijstzetmeel (Oryza sativa L.),guar gom ( emulgator).___________________________________________________________________________
VOEDINGSWAARDEPer 100 GPer 20 G**
Energie(95,70 kcal)400 kJ(19,14 kcal)80 kJ
Vetten5 G1 G
Waarvan verzadigde vetten1 G0,20 G
Koolhydraten65 G13G
Waarvan Suikers40 G8 G
Eiwitten20 G4 G
Zout5,65 G1,13 G
Niacine1 (B3 vitamine, 32% RI*)25,35 MG5,07 MG
Vitamine B62 (76% RI*)5,35 MG1,07 MG
*Referentie-innames, **Per gemiddelde dagdosering