Rosa Fruit Crystals Biodream

Biodream
8716431000053
Vanaf 26,49
    Levertijd : op voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen, volgende dag in huis.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Anderen beoordelen dit product met:

Begin je dag lekker met Biodream Rosa Fruit Crystals.

Stapelkorting: meer bestellen = minder betalen.
Al voor € 26,49 per verpakking

Biodream Rosa Fruit Crystals is een unieke bron van de stof SOD, een enzym dat van groot belang is voor het menselijk lichaam.

Daarnaast bevat Rosa Fruit Crystals van nature organisch gebonden vitaminen, zoals vitamine C en vitamine B1, micronutriënten die bijdragen aan de bescherming van cellen tegen anti oxidatieve stress en goed zijn voor de activering van de lichaamseigen energie.

Biodream Rosa Fruit Crystals is beschikbaar in een handige hersluitbare pot van 350 g.

Vrije radicalen kunnen een ongunstige invloed hebben op het behoud van gezonde cellen. Deze chemisch reactieve moleculen kunnen om allerlei redenen in ons lichaam ontstaan. Ook omgevingsfactoren zoals vervuilde lucht kan bijdragen aan de vorming van vrije radicalen.

Het lichaam kan zich tegen een kleine hoeveelheid vrije radicalen prima beschermen, maar tegen grote hoeveelheden is het moeilijk verweren. Ons lichaam kan daarom aanvullend best wat hulp gebruiken om zich tegen deze vrije radicalen te beschermen.

Rosa Fruit Crystals is een unieke antioxidant en wordt gemaakt uit de bottelvruchten van wilde rozen (Rosa canina L.). Het 100% plantaardig poeder is een bron van de stof SOD en bevat van nature vitamine C en vitamine B1. Deze micronutriënten dragen bij aan de bescherming van cellen tegen anti oxidatieve stress en ondersteunen een normaal energieleverend metabolisme.

In Rosa Fruit Crystals vindt men overigens ook nog phytonutriënten zoals bètacaroteen, lycopeen, polyfenolen en mineralen zoals selenium, mangaan, koper en zink.
Al met al een prachtig product voor het behoud van een goede gezondheid.

 

Start je dag met Biodream Rosa fruit crystals

Ook zo’n moeite om je bewegingsapparaat op gang te helpen ’s morgens?

Met een ontbijtje met Rosa Fruit Crystals zorg je voor de activering van de lichaamseigen energie zodat je soepeler de rest van de dag door komt.

En dus draai je met veel gemak met de hand dat piepkleine boutje vast. Uiteraard ook geschikt voor alle andere hobby’s binnen een actieve oude dag.

INGREDIËNTEN:

  • Wilde Rosa canina extract
  • Stevia extract 

GEBRUIK EN DOSERING:
dagelijks circa 10 gram (1 maatschepje of een afgestreken eetlepel) oplossen in 250 ml koud water, goed roeren en 's-ochtends opdrinken.
Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden. Geschikt voor vegetariërs.


Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.