Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Biodream Flavoprost

Biodream
8716431000046
    Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Biodream® Flavoprost is een uniek product voor mannen van boven de 40 jaar. Het bevat een bijzonder complex aan stoffen uit de vruchten van de zaagbladpalm.

Dit complex helpt om de prostaat in goede conditie te houden en ondersteunt om goed te kunnen blijven plassen.

Biodream® Flavoprost heeft de eigenschappen van oudsher bekende kruiden gecombineerd met bewezen wetenschappelijke effecten van de mineralen zink en seleen. De combinatie van deze ingrediënten vindt u dan ook vrijwel in geen enkel ander voedingssupplement. Dit ondersteunt een gezonde prostaat functie is bovendien goed voor de seksuele gezondheid van de man en ondersteunt het de mannelijke potentie.

De unieke formule op basis van isoflavonen en lycopeen is verrijkt met Sabal serrulata 1, zink 2 en seleen 3 zodat Biodream® Flavoprost:

– Het behoud van een normale prostaat ondersteunt 1
– Goed is voor de kwaliteit van sperma 2
– Goed is voor de vruchtbaarheid van de man 3

Biodream® Flavoprost is dus een bijzonder product geschikt voor iedere man boven de 40. Het is “een goede investering in het behoud van uw mannelijke gezondheid.”

INGREDIËNTEN:

  • Soja concentraat
  • dwergpalm (Sabal serrulata)
  • HPMC (vegetarische capsule)
  • zinkgluconaat
  • L-seleniummethioninelycopeen.

GEBRUIK EN DOSERING:
 2 capsules per dag, na de maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Geschikt voor vegetariërs.


Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.