Biodream Flavoprost

Biodream
8716431000046
    Levertijd : Voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen: zelfde dag verzonden.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie


Biodream® Flavoprost is een uniek product voor mannen van boven de 40 jaar. Het bevat een bijzonder complex aan stoffen uit de vruchten van de zaagbladpalm.

Biodream® Flavoprost is een uniek product voor mannen van boven de 40 jaar, met Isoflavonen en sabal.

Flavoprost  bevat een bijzonder complex aan werkstoffen uit de vruchten van de zaagbladpalm (Sabal serrulata). Zaagpalmblad helpt daarmee om de prostaat in goede conditie te houden en ondersteunt om goed te kunnen blijven plassen.

Biodream Flavoprost is beschikbaar in handige potjes met 60 vegetarische capsules.

Biodream Flavoprost heeft de eigenschappen van oudsher bekende kruiden gecombineerd met bewezen wetenschappelijke effecten van de mineralen zink en seleen. De combinatie van deze ingrediënten vindt je dan ook vrijwel in geen enkel ander voedingssupplement. Zaagbladpalm ondersteunt een gezonde prostaat functie, is goed voor de seksuele gezondheid van de man en ondersteunt de mannelijke potentie.

Onze unieke formule op basis van isoflavonen en lycopeen is daarom verrijkt met Sabal serrulata (1), zink (2) en seleen (3), zodat voor Biodream Flavoprost geldt:

- Dat het geformuleerde zaagbladpalm het behoud van een normale prostaat ondersteunt (1)
- Het zink in Biodream® Flavoprost goed is voor de kwaliteit van sperma (2)
- Seleen goed is voor de vruchtbaarheid van de man (3)

Biodream Flavoprost is dus een bijzonder product geschikt voor iedere man boven de 40.

Het is “een goede investering in het behoud van je mannelijke kracht.”

INGREDIËNTEN:

  • Soja concentraat
  • dwergpalm (Sabal serrulata)
  • HPMC (vegetarische capsule)
  • zinkgluconaat
  • L-seleniummethioninelycopeen.

GEBRUIK EN DOSERING:
 2 capsules per dag, na de maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Geschikt voor vegetariërs.


Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.