Sint Janskruid extract capsules

Sint Janskruid extract

APB Holland
8718868618450
laagste prijs
    Levertijd:2 - 3 dagen levertijd
in mijn winkelmandje
  • Beschrijving
  • Lees meer


De bloemen van het sint janskruid bevatten hypericine en hyperforine, dit zijn stoffen die therapeutisch kunnen werken. Wetenschappelijk is aangetoond dat sint janskruid werkt bij neerslachtige gevoelens.APB Sint Janskruid extract capsules.

Het sint janskruid, ook wel bekend als de ‘Hypericum Perforatum’, behoort tot de familie Hypericaceae en is een van de oudste en meest onderzochte kruiden. Het gebruik ervan is zelfs beschreven door Hippocrates. Sint janskruid is een plant met kenmerkende gele bloemen die oorspronkelijk uit Europa komt, maar inmiddels te vinden is over heel de wereld. In de zomer groeit de plant in graslanden, struweelranden, ruigten en spoorwegtaluds waar de felgele bloemen staan te stralen in de zon. Wanneer een bloemblaadje tegen het licht wordt gehouden, zijn er kleine gaatjes te zien. Vandaar dat de naam ‘Perforatum’ dan ook heel toepasselijk is. De bloemen van het sint janskruid bevatten hypericine en hyperforine, dit zijn stoffen die therapeutisch kunnen werken. Wetenschappelijk is aangetoond dat sint janskruid werkt bij neerslachtige gevoelens.

Wist je dit over St. Janskruid?

De plant een bijzondere relatie heeft met de zon omdat die opbloeit rond de tijd dat het Sint jansfeest plaatsvindt. In die periode staat de zon dan namelijk het hoogst.

Waarom Sint Janskruid extract capsules?

  • draagt bij tot de instandhouding van een normale huid;*
  • is goed voor een normale maagfunctie;*
  • ondersteunt de luchtwegen;*
  • is goed voor de galfunctie;*
  • heeft een gunstige invloed op de slaapfunctie;*
  • helpt de geest helder te houden.*

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Sint Janskruid capsules online bestellen.

Bij Natuurvoordeel.nl bestel je natuurlijke supplementen van de hoogste kwaliteit. Met een beoordeling van maar liefst een 9.3 waarderen klanten in Nederland en België ons enorm, mede dankzij de scherpe prijzen en de gratis verzending vanaf € 45,- (België vanaf € 80,-)
Bestel je je supplement voor 15.00? Dan wordt het op werkdagen nog dezelfde dag verzonden!

Je gezonde leven begint vandaag.

Aanvullende informatie:

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Dosering: Dagelijks 1-2 capsules na de maaltijd innemen. Hou je aan de aanbevolen dosering, tenzij anders geadviseerd. Niet geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Niet te gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding. Raadpleeg voor gebruik een deskundige in geval van lactatie, ziekte of medicijngebruik.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Ingrediënten:

sint janskruid, bevat 0.3%, hypericine, HPMC capsule

dit product is geschikt voor vegetariërs

Verpakking:

Kunststof pot met 75 capsules.

Dosering:

1-2 capsules per dag.
Niet geschikt voor kinderen tot 12 jaar.

Bewaring:

Bij kamertemperatuur op een droge en donkere plaats bewaren.

Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.