Medihemp CBG olie 5% 10ml

MediHemp
9120069382938
BIO korting
    Levertijd : Voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen: zelfde dag verzonden.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie


Volledig biologische CBG olie van 5% (per flesje van 10ml. +/- 500mg CBG) met CBG en CBC.

MediHemp CBG olie 5% bevat naast CBG ook CBG-A, Cannabidiol en CBC.

dit product is vegan en boilogisch

Geteeld en verwerkt in Oostenrijk onder de beste omstandigheden. Geen vulstoffen of toevoegingen, gewoon 100% puur natuur!

Van de eigen, Oostenrijkse, velden van MediHemp komt deze CBG olie ( cannabigerol ) van de hoogste kwaliteit. Eindelijk heeft MediHemp een manier gevonden om het waardevolle activerende ingrediënt CBG te verkrijgen.

CBG olie van MediHemp is net als de Raw Cannabidiol olie, verkregen uit CO2 extractie. Het bevat naast CBG ook CBG-A (de zuurvorm van CBG), Cannabidiol en CBC. De draagolie is ook weer de biologische hennepzaadolie die Medihemp zelf produceert.

Tijdens de productie van onze CBG Olie wordt er gebruik gemaakt van de modernste technieken. Deze zorgen ervoor dat alle waardevolle bestanddelen uit zowel de hennep als de zaden behouden blijven. De hennep bloemen of toppen worden op zorgvuldige wijze koud geëxtraheerd met zachte moderne CO2 techniek. Hierdoor is deze ruwe olie rijk aan diverse cannabinoïden zoals:

Cannabidiol
Cannabidiol-Acid
CBC
CBN
CBV
CBG

De hennepplant wordt al duizenden jaren door de mensheid gebruikt. Het bevat verschillende bestanddelen zoals Cannabidiol,CBG, CBC, CBN, CBG en CBV, waarvan de meest bekende Cannabidiol. De meest belangrijke cannabinoïden uit hennep zijn Cannabidiol en CBG. CBG is de afkorting voor Cannabigerol. Deze natuurlijke olie is rijker aan CBG dan gewone Cannabidiol olie, maar bevat ook de overige cannabinoiden dankzij de koude CO2 extractie. Uit studies is gebleken dat het meer efficiënt werkt wanneer de bestanddelen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden. CBG olie is dan ook een aanvulling op het gebruik van Cannabidiol olie.

De hennepzaad olie wordt zorgvuldig en koud uit de gepelde zaden geperst. Hierdoor blijven de gezonde en hoogwaardige essentiële bestanddelen behouden. Deze bestanddelen zijn o.a.:

Hennepeiwitten
Caroteen
Vitamine B
Vitamine E
Mineralen
Omega 3 vetzuren
Omega 6 vetzuren

Biologisch gecertificeerde CBG olie

De biologische CBG olie van Medihemp bestaat uit koudgeperste hennepzaadolie en CBG hennep extract. De hennepzaden worden gepeld en op zorgvuldige manier koudgeperst zodat alle waardevolle bestanddelen behouden blijven zoals caroteen, vitamine E, mineralen, omega 3 (gamma-linoleenzuur), omega 6 (alfa-linoleenzuur) en alle aminozuren. Door middel van een zacht CO2 extractie proces wordt de hoogwaardige hennepzaadolie verrijkt met het CBG extract dat de cannaboiden CBG (canabigriol), CBDG-A (cannabigriol zuur), cannabidiol en de waardevolle flavonoïden, terpenen en fenolen bevat.

Over MediHemp

MediHemp is een jong Oostenrijks bedrijf die de voordelen van de gehele hennepplant gebruikt voor de samenstelling van haar producten zoals de Cannabidiol voedingssupplementen en voedingsmiddelen. Zelfs de restmaterialen van de stengels worden geleverd aan een bedrijf dat duurzame isolatieplaten produceert zodat niks verloren gaat. De hennepplanten worden verbouwd op biologisch gecertificeerde akkers; zonder kunstmest, pesticiden of onkruidverdelgers. MediHemp is het eerste Europese bedrijf dat volledig biologisch gecertificeerde Cannabidiol olie produceert.

CBG olie niet bewaren in de koelkast

Een belangrijke tip, het is beter CBG olie niet in de koelkast te bewaren, maar bescherm het wel tegen hitte en zonlicht voor de beste kwaliteit.

We mogen geen medische uitspraken doen over CBD, maar we raden aan om zelf op onderzoek uit te gaan.
Wil je meer lezen over CBD, Hennep, het verschil tussen hennep en wiet, en waarvoor de producten van de hennepplant al jaren worden gebruikt door talloze mensen? Lees dan eens het boek "Gezond met CBD en andere cannabinoïden" geschreven door Dyveke Kok, of het boek  "Helende hennep" geschreven door Wernard Bruining

Ingrediënten:

Full spectrum CBG extract (500mg CBG)

Hennepzaadolie* 76%
Hennepextract* 24%
* van biologische oorsprong

BELANGRIJKE INFORMATIE

Gebruik CBG olie niet bij zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg altijd een arts voordat u uw dieet wijzigt of een nieuw product gebuikt

De informatie over gebruik van cannabinoïden is bedoeld als keuzehulp voor mensen die cannabis als zelfmedicatie willen gaan gebruiken. Ons nadrukkelijke advies is om dit ALTIJD eerst met uw ARTS te bespreken.

Dit product is een voedingssupplement. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.