Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Biodream Isoflavonen

Biodream
8716431000015
  Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
 • Beschrijving
 • Meer

Een uniek product voor vrouwen boven 40 jaar. Het bevat een unieke concentratie aan stoffen uit soja die goed zijn voor vrouwen in de overgang.

Biodream isoflavonen bevat het ook Cimicifuga racemosa, ook wel zilverkaars genoemd, een kruid dat het vrouwelijke lichaam versterkt tijdens de menopauze.

In tegenstelling tot de meeste “isoflavonen” en “fyto-oestrogenen” beschikbaar in de markt, bestaat dit product niet alleen uit een bepaalde gewenste hoeveelheid Isoflavonen, maar bevat het ook andere relevante fytonutriënten van de sojaboon. Het is een natuurlijk voedingsproduct gemaakt van een waterig alcoholisch extract van sojabonen. Dit extract is een natuurlijk en zeer sterk geconcentreerd extract van de soja fytonutriënten in dezelfde vorm en kwaliteit als in de oorspronkelijke sojabonen, zonder de opslagproteïnen, sojaolie en vezels.

Biodream® Isoflavonen is dus een natuurlijk voedingsproduct dat componenten uit de niet-genetisch gemanipuleerde sojaboon bevat. De bekendste isoflavonen zijn de stoffen Genisteïne en Daidzeïne. Deze Biodream® Isoflavonen zijn dus niet synthetisch, maar gemaakt met respect voor de harmonische verhouding van stoffen zoals die van nature aanwezig zijn in de sojaboon.

Wat maakt Biodream® Isoflavonen dus zo uniek?

Isoflavonenconcentraat met respect voor de natuurlijke verhouding

Verrijkt met zilverkaars dat het lichaam van de vrouw versterkt tijdens de menopauze, in het bijzonder bij opvliegers en prikkelbaarheid.

INGREDIËNTEN:

 • Glycine max (L.) Merrill)
 • Isoflavonenconcentraat uit soja-melasse
 • vegetarische capsule (Hypromellose, titaniumdioxide)
 • zilverkaars (Cimicifuga racemosa (L.)

  anti-klontermiddellen:
  - siliciumdioxide
  - magnesiumstearaat.

SAMENSTELLING:

Isoflavonen bevat per 2 capsules:

(Glycine max (L.) Merrill)
Isoflavonenconcentraat uit soja-melasse
zilverkaars (Cimicifuga racemosa (L.)

Actieve bestanddelen:
- Saponinen 200 mg
- Isoflavonen 40 mg
- Bowman-Birk trypsin 12 mg.

GEBRUIK EN DOSERING:
 Dagelijks 2 capsules na de maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Geschikt voor vegetariërs.


Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.