Biodream Soja Isoflavonen

Biodream
8716431000015
  Levertijd : Op voorraad. Bestel op werkdagen voor 15:00 wij versturen dan dezelfde dag.
Nu bestellen
 • Beschrijving
 • Meer informatie


Een uniek product voor vrouwen boven 40 jaar. Het bevat een unieke concentratie aan isoflavonen uit soja die goed zijn voor vrouwen in de overgang.

Biodream Soja Isoflavonen is een uniek product voor vrouwen van boven de 40 jaar.

Biodream Soja Isoflavonen bevat een unieke concentratie aan stoffen uit soja die goed te gebruiken zijn voor vrouwen in de overgang. Daarnaast bevat het ook Cimicifuga racemosa, ook wel zilverkaars genoemd, een kruid dat het vrouwelijke lichaam versterkt tijdens de menopauze.

Biodream Isoflavonen is beschikbaar in handige potjes met 60 vegetarische capsules.

In tegenstelling tot de meeste producten op basis van “isoflavonen” en/of “fyto-oestrogenen” beschikbaar in de markt, bestaat dit product niet alleen uit een bepaalde gewenste hoeveelheid Isoflavonen, maar bevat het ook andere relevante fytonutriënten van de sojaboon, zogenaamde cofactoren.
Het is een natuurlijk voedingssupplement gemaakt van een waterig alcoholisch extract van sojabonen. Dit extract is een natuurlijk en geconcentreerd extract van de soja fytonutriënten in dezelfde vorm en kwaliteit als in de oorspronkelijke sojabonen, zonder de opslagproteïnen, sojaolie en vezels.

Biodream Soja Isoflavon is dus natuurlijk en bevat componenten uit niet-genetisch gemanipuleerde sojabonen. De bekendste isoflavonen zijn de stoffen Genisteïne en Daidzeïne.

Biodream Soja Isoflavonen zijn dus niet synthetisch geconstrueerd, maar gemaakt uit de harmonische verhouding van stoffen zoals die van nature aanwezig zijn in de sojaboon.

Wat maakt Biodream Soja Isoflavonen dus zo uniek?

• Isoflavonenconcentraat met op basis van de natuurlijke verhouding
• Verrijkt met zilverkaars dat het lichaam van de vrouw versterkt tijdens de menopauze, in het bijzonder bij opvliegers en prikkelbaarheid

INGREDIËNTEN:

 • Glycine max (L.) Merrill)
 • Isoflavonenconcentraat uit soja-melasse
 • vegetarische capsule (Hypromellose, titaniumdioxide)
 • zilverkaars (Cimicifuga racemosa (L.)

  anti-klontermiddellen:
  - siliciumdioxide
  - magnesiumstearaat.

SAMENSTELLING:

Isoflavonen bevat per 2 capsules:

(Glycine max (L.) Merrill)
Isoflavonenconcentraat uit soja-melasse
zilverkaars (Cimicifuga racemosa (L.)

Actieve bestanddelen:
- Saponinen 200 mg
- Isoflavonen 40 mg
- Bowman-Birk trypsin 12 mg.

GEBRUIK EN DOSERING:
 Dagelijks 2 capsules na de maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Geschikt voor vegetariërs.

Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.