Wedihemp hennepzaad olie Biologisch

WediHemp
9120069381221
    Levertijd:niet meer leverbaar
  • Beschrijving
  • Lees meer


Heerlijke, gezonde 100% biologische hennepzaad-olie uit koudgeperste gepelde hennepzaden.

Helaas is de hennepzaad olie van Medihemp niet meer leverbaar. Deze komt ook niet terug in het assortiment.

Deze hennepzaadolie smaakt niet alleen heerlijk maar is ook nog eens gemaakt van biologisch geteelde Europese hennep.

dit product is vegan en boilogisch

Een olie die overal goed bij smaakt. Bomvol gezonde vetzuren, vitamines en mineralen met een goddelijke smaak.

Deze hennepzaadolie is zeer geschikt voor een vegetarisch, veganistisch, paleo of raw dieet! Deze 100% biologische hennepzaadolie mag niet ontbreken in de moderne keuken.

Unieke eigenschappen:

Koud geperst
100% biologisch gecertificeerde hennep
Hoog gehalte Gamma Linolzuur
Unieke verhouding van vetzuren omega 3 en 6
Rijk aan 8 essentiële aminozuren
Rijk aan vitamine B en E
Milde nootachtige smaak

Niet alleen gezond maar ook nog eens heerlijk van smaak. Een mooie aanvulling op het gebruik van de Cannabidiol producten van Medihemp.
Deze hennepzaadolie past in veganistische, vegetarische en zelfs in paleo diëten. Er zitten wel wat calorieën in maar zolang je het in kleine hoeveelheden neemt is dat geen probleem om te genieten van de volle zuivere smaak.

Producteigenschappen:

Oliezuur, enkelvoudig onverzadigde vetzuren
Gamma Linolzuur (GLA)
Omega 3 en 6
Vitamine B en E
Mineralen

De biologisch geteelde hennepzaden van Medihemp worden na het pellen voorzichtig koudgeperst. Door de moderne technieken is er geen tweede persing meer nodig om de zaden tot de laatste druppel te ontdoen van alle olie. Alle gezonde ingrediënten uit de hennepzaden blijven door deze productiewijze voor 100% behouden. De biologische hennepzaadolie heeft een zachte notensmaak en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Gebruik hennepzaadolie

Deze hennepzaadolie kunt u gebruiken voor het licht aanbakken van vlees. Salades, smoothies en soepen krijgen heerlijke volle smaak zodra de olie hierin wordt gebruikt. Het is een multifunctionele olie die niet te vergelijken is met welke andere (plantaardige)olie dan ook.

Gezonde Omega vetzuren

De hoeveelheid gezonde omega vetzuren en vitamines is ongeëvenaard. De aanbevolen hoeveelheid per dag is 1 tot 2 kleine eetlepels. Indien je het in je voeding gebruikt hoef je dit niet extra tot je te nemen. Een fles is op deze manier goed voor ongeveer een maand dagelijks gebruik.

Koud geperste Hennepzaadolie

De hennepzaden worden koud geperst, dit om de kwaliteit van het product te behouden en te zorgen dat alle vitamines en mineralen bewaard blijven. Mede hierdoor krijgt de gezonde olie zijn zachte smaak.

WediHemp Hennepzaadolie

WediHemp is de enige leverancier in Europa met een biologisch keurmerk. Dit Oostenrijkse familiebedrijf verbouwt de industriële hennepplanten op traditionele en biologische wijze. Er komen geen pesticiden of herbiciden aan de te pas. Tevens worden de planten met hand gesorteerd voor de oogst. De producten van WediHemp zijn altijd van constante hoge kwaliteit, en daardoor favoriet bij onze vaste klanten.

We verbouwen onze hennepplanten op 100% biologische wijze zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen. Dit zijn biologische producten ontwikkeld door moeder natuur zelf. Omdat wij hier geen invloed op hebben kunnen er soms ten opzichte van eerdere leveringen kleine verschillen optreden in smaak, geur ,of kleur. De hoeveelheid werkzame stof in al onze producten wordt na testen van iedere batch op de verpakking vermeld.

De gezonde kracht van deze heerlijke biologische hennepzaadolie wordt alom geroemd. Bom vol met gezonde onverzadigde vetzuren, vitamines en mineralen. Geteeld op een zonnige Oostenrijkse bergweide bundelen onze hennepzaden alle power van moeder natuur in één gezonde goudkleurige olie.

Voedingswaarde hennepzaadolie per 100g:

Energie: 3700KJ/900 kcal
Verzadigd vet: 10gr
Enkelvoudige onverzadigde vetzuren: 13gr
Koolhydraten: 0g
Waarvan suikers: 0g
Eiwit: 0g
Zout: 0g
Omega 3/6 vetzuren: 21g

Inhoud verpakking

Fles met 250ml Hennepzaadolie in de smaak naturel.