Biodream Active

Biodream
8716431000022
    Levertijd : Voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen: zelfde dag verzonden.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie


Biodream Active bevat een unieke combinatie van uit soja afgeleide ingrediënten én micronutriënten.

Biodream Active is uniek en anders in vergelijking tot andere voedingssupplementen. Het bevat een combinatie van uit soja afgeleide ingrediënten en micronutriënten.

Biodream Active is een voedingssupplement op basis van organische soja isoflavonen in combinatie met natuurlijke vitaminen en mineralen.

Biodream Active is uniek en anders in vergelijking tot andere voedingssupplementen. Het bevat een combinatie van uit soja afgeleide ingrediënten en micronutriënten. Zo bevat het onder andere vitamine A, folaat, ijzer, koper, seleen, vitamine B12, vitamine B6, vitamine C, vitamine D en zink, allen essentiële micronutriënten die het immuunsysteem ondersteunen.

Toepassingsgebieden van Biodream® Active:

* Algemene Gezondheid:

Biodream Active bevat koper, mangaan, riboflavine (vitamine B2), seleen, vitamine C, vitamine E en zink. Deze antioxidanten zijn goed voor de bescherming van cellen en weefsels tegen oxidatieve schade.

* Sportprestaties:

Vanaf de testperiode zijn diverse topatleten en andere sporters Biodream Active gaan gebruiken. Met uitstekende ervaringen tot gevolg die tevens hebben geleid tot een succesvolle inzet van Biodream Active in de atletiekwereld.

* Vrouwen:

De vitamine B6 in Biodream Active draagt ook bij aan de nutritionele suppletie voor vrouwen, bijvoorbeeld tijdens de overgang. Vitamine B6 reguleert namelijk mede de activiteit van hormonen en is goed voor de gemoedstoestand. Het ijzer in Biodream Active helpt bij vermindering van vermoeidheid en moeheid.

* Ouderen:

De dosering van calcium, jodium, pantotheenzuur en riboflavine B activeert de natuurlijke energie in het lichaam, seleen verhoogt de weerstand van het organisme en magnesium is gunstig voor een goede geestelijke balans. De verrijking met biotine en niacine ondersteunt daarbij ook nog de vitaliteit omdat het goed is voor de gemoedstoestand.

* Managers:

Biodream Active is een uitstekende suppletie voor personen die een druk leven hebben en regelmatig stress-situaties ervaren. Het bevat enerzijds een hoge dosering vitamine C die de natuurlijke energie in het lichaam activeert. Daarnaast bevat het folaat en pantotheenzuur, essentiële nutriënten die bijdragen aan de weerstand tegen stress.
Regelmatig gebruik van Biodream Active kan managers daarom uitstekend helpen zich lichamelijk en geestelijk lekker te voelen, als nutritioneel rustpunt in een druk en hectisch leven.

Biodream Active is een poeder wat je oplost in water of (vruchten) sap.
Biodream Active is verpakt in een hersluitbare pot met 800 gram poeder.

INGREDIËNTEN:

fructo-oligosacchariden (25%)
maltodextrine (25%)
dextrose (20%)
fructose (12%)
geconjugeerd linolzuur (CLA)
L-glutamine biologische soja isoflavonen
L-taurine L-methionine buffer (citroenzuur)
gedroogde lactobacillus bulgaricus en bifidobacterium lactis

dat levert:

vitamine C (als L-ascorbinezuur)
vitamin B6 (als pyridoxine hydrochloride)
vitamin E (als D-alfa-tocoferol)
niacine (als nicotinamide)
vitamin B2 (als riboflavine)
vitamin B1 (als thiamine pyrophosphate chloride)
vitamine A (beta-carotene)
vitamine B12 (als cyanocobalamine)
biotine (als D-biotine)
vitamine D3 (als cholecalciferol)
folaat (als pteroylmonoglutaminezuur)
pantotheenzuur (als calcium-D-pantothenaat)
vitamine K (als fyllochinon)
koper (als koper(II)gluconaat)
selenium (als L-selenomethionine)
ijzer (als ijzer(II)fumaraat)
zink (als zink chloride)
magnesium (als magnesium chloride)
mangaan (als mangaangluconaat)
antiklontermiddel (natriumwaterstoffosfaat)
kaliumchloride
magnesium sulfaat
magnesium carbonaat
aroma (natuurlijk)

GEBRUIK EN DOSERING:
 Dagelijks circa 40 gram (4 volle maatschepjes) oplossen in 250 ml koud water, goed roeren en 's-ochtends opdrinken. Bij zware vermoeidheid of op advies van een deskundige is het raadzaam om de dosering te verhogen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Geschikt voor vegetariërs.

Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.