Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Biodream Active

Biodream
8716431000022
    Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Biodream® Active is een nieuw voedingssupplement op basis van organische soja isoflavonen in combinatie met natuurlijke vitaminen en mineralen.

Productbeschrijving

Biodream® Active is uniek en nauwelijks te vergelijken met welk ander voedingssupplement dan ook. Het bevat een combinatie van uit soja afgeleide ingrediënten en micronutriënten. Bijvoorbeeld Vitamine A, Folaat, IJzer, Koper, Seleen, Vitamine B12, Vitamine B6, Vitamine C, Vitamine D en Zink, micronutriënten die het immuunsysteem ondersteunen.

Toepassingsgebieden van Biodream® Active:

* Algemene Gezondheid:

Biodream® Active bevat koper, mangaan, riboflavine (vitamine B2), seleen, vitamine C, vitamine E en zink. Antioxidanten die goed zijn voor de bescherming van cellen en weefsels tegen oxidatieve schade.

* Sportprestaties:

Vanaf de testperiode, zes jaar geleden, zijn een diverse topatleten en andere sporters, onder begeleiding van de uitvinder, Biodream® Active gaan gebruiken, met verbeterde prestaties tot gevolg die mede hebben geleid tot nieuwe wereldrecords in de atletiek.

* Vrouwen:

De vitamine B6 in Biodream Active kunnen ook gebruikt worden bij overgangsverschijnselen, het reguleert mede de activiteit van hormonen en is goed voor de gemoedstoestand. Het ijzer in Biodream® Active helpt bij vermindering van vermoeidheid en moeheid.

* Ouderen:

Bevordert de levenskracht, verhoogt de weerstand van het organisme, geeft meer (geestelijke) energie door dosering van calcium, jood, pantotheenzuur en riboflavine. Ook ondersteunt het de vitaliteit en is het goed voor de gemoedstoestand, o.a. door biotine, magnesium en niacine.

* Managers:

Biodream® Active is een uitstekend middel voor personen die onder hoge geestelijke en lichamelijke druk staan. Het bevat een hoge dosering vitamine C die de natuurlijke energie in het lichaam activeert. Daarnaast bevat het folaat en pantotheenzuur, nutriënten die bijdragen aan de weerstand tegen stress zodat men zich lichamelijk meer in goede conditie kunt voelen, met als gevolg ondersteuning ter behoud van geestelijke welzijn, ook onder moeilijke omstandigheden.

INGREDIËNTEN:

fructo-oligosacchariden (25%)
maltodextrine (25%)
dextrose (20%)
fructose (12%)
geconjugeerd linolzuur (CLA)
L-glutamine biologische soja isoflavonen
L-taurine L-methionine buffer (citroenzuur)
gedroogde lactobacillus bulgaricus en bifidobacterium lactis

dat levert:

vitamine C (als L-ascorbinezuur)
vitamin B6 (als pyridoxine hydrochloride)
vitamin E (als D-alfa-tocoferol)
niacine (als nicotinamide)
vitamin B2 (als riboflavine)
vitamin B1 (als thiamine pyrophosphate chloride)
vitamine A (beta-carotene)
vitamine B12 (als cyanocobalamine)
biotine (als D-biotine)
vitamine D3 (als cholecalciferol)
folaat (als pteroylmonoglutaminezuur)
pantotheenzuur (als calcium-D-pantothenaat)
vitamine K (als fyllochinon)
koper (als koper(II)gluconaat)
selenium (als L-selenomethionine)
ijzer (als ijzer(II)fumaraat)
zink (als zink chloride)
magnesium (als magnesium chloride)
mangaan (als mangaangluconaat)
antiklontermiddel (natriumwaterstoffosfaat)
kaliumchloride
magnesium sulfaat
magnesium carbonaat
aroma (natuurlijk)

GEBRUIK EN DOSERING:
 Dagelijks circa 40 gram (4 volle maatschepjes) oplossen in 250 ml koud water, goed roeren en 's-ochtends opdrinken. Bij zware vermoeidheid of op advies van een deskundige is het raadzaam om de dosering te verhogen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Geschikt voor vegetariërs.

BELANGRIJKE INFORMATIE:
Dit product is een voedingssupplement. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.