Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Udo's Choice Super 5

Udo's Choice
061998019306
    Levertijd : op voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen, volgende dag in huis.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Een unieke formule als zuigtablet met frambozensmaak dat speciaal is samengesteld met een hoog gehalte aan L. Salivarius.

Udo’s Choice Super 5 is een probioticum speciaal ontwikkeld voor personen met een extra behoefte aan bacteriën die normaliter in de mond voorkomen.

Udo’s Choice Super 5 is een probioticum speciaal ontwikkeld voor personen met een extra behoefte aan bacteriën die normaliter in de mond voorkomen. Het bevat 2 miljard levensvatbare Salivarius bacteriën in een verhouding die uitstekend past bij een doelmatige aanvulling van de gewenste bacteriën in je mond.

Udo’s Choice Super 5 is beschikbaar in donkerbruine glazen potjes van 60 zuigtabletten.

De mondflora is belangrijk voor ons algemene welzijn. Ongezond eten, chloorhoudend water drinken en andere stoffen kunnen ons welbevinden soms op een ongewenste manier beïnvloeden. Door aanvullende consumptie van specifieke bacteriën (probiotica) kunnen we het lichaam te ondersteunen de kwaliteit van de mondflora te onderhouden.

Wat maakt Udo’s Choice Super5 zo uniek?

• Udo’s Choice Super 5 is een probioticum dat 5 specifieke bacteriestammen bevat met 2 miljard levensvatbare micro-organismen.

• Het is een unieke formule als zuigtablet met frambozensmaak dat speciaal is samengesteld met een hoog gehalte aan L. Salivarius. Een bacteriestam die ook van nature voorkomt in de mond.

• Het bevat verder de bacteriën “Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius” in een unieke, optimale verhouding.

Aanbevolen dosering:

Laat een tablet langzaam in de mond smelten. Bij voorkeur dagelijks 1 tot 3 maal op een volle maag.

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Super 5 gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Super 5 mag worden ingevroren.

Inhoud:

60 zuigtabletten (zuivelvrij)

Samenstelling:

Maltodextrine, xylitol, microkristallijne cellulose, mengsel van levensvatbare micro-organismen*,natuurlijk frambozenaroma, antioxidant L-ascorbinezuur, citroenzuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

Van Udo's Choice is er een breed aanbod aan verschillende probiotica, alleen ontwikkeld voor een specifieke doelgroep.

Aanbevolen dosering:

Laat een tablet langzaam in de mond smelten. Bij voorkeur dagelijks 1 tot 3 maal op een volle maag.

Bewaring:

In de koelkast bewaren.
Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Super 5 gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis.
Udo's Choice Super 5 mag worden ingevroren.

Inhoud:

60 zuigtabletten (zuivelvrij)

Samenstelling:

Maltodextrine, xylitol, microkristallijne cellulose, mengsel van levensvatbare micro-organismen*,natuurlijk frambozenaroma, antioxidant L-ascorbinezuur, citroenzuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Dit product is een voedingssupplement. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.