Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Udo's Choice Super 5

Udo's Choice
061998019306
    Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Udo’s Choice® Super 5 is een probiotica speciaal ontwikkeld voor mensen met extra behoefte aan mondbacteriën.

Udo's Choice Super 5 bevat 2 miljard levensvatbare Salivarius bacteriën in een verhouding die uitstekend past bij een doelmatige aanvulling van bacteriën in uw mond.

De mondflora is belangrijk voor ons algemene welzijn. Ongezond eten, chloorhoudend water drinken en antibiotica kunnen (door gebruik van bijvoorbeeld bepaalde geneesmiddelen of resten in voedingsmiddelen) ons welbevinden beïnvloeden en ongewenste verschijnselen veroorzaken. De consumptie van natuurlijke bacteriën worden gebruikt om het lichaam te ondersteunen om een de bacterie flora te onderhouden.

Wat maakt Udo’s Choice® Super 5 zo uniek?

Udo’s Choice® Super 5 is een probioticum dat 5 specifieke bacteriestammen bevat met 2 miljard levensvatbare micro-organismen.
Een unieke formule als zuigtablet met frambozensmaak dat speciaal is samengesteld met een hoog gehalte aan L. Salivarius. Een bacteriestam die ook van nature voorkomt in de mond.

Het bevat verder de bacteriën “Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius” in een unieke, optimale verhouding.

Udo’s Choice Super 5 Microbiotica is een voedingssupplement met Bifidobacterien en een bijzonder hoog percentage aan Lactobacteriën met de volgende verhouding:

Lactobacillus acidophilus : 60%
Bifidobacterium bifidum :15%
Lactobacillus bulgaricus : 15%
Streptococcus thermophilus : 5%
Lactobacillus salivarius : 5%

Aanbevolen dosering:

Laat een tablet langzaam in de mond smelten. Bij voorkeur dagelijks 1 tot 3 maal op een volle maag.

Bewaring:

In de koelkast bewaren.
Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Super 5 gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis.
Udo's Choice Super 5 mag worden ingevroren.

Inhoud:

60 zuigtabletten (zuivelvrij)

Samenstelling:

Maltodextrine, xylitol, microkristallijne cellulose, mengsel van levensvatbare micro-organismen*,natuurlijk frambozenaroma, antioxidant L-ascorbinezuur, citroenzuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Dit product is een voedingssupplement. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.