Udo s Choice Super 5 probiotica

Udo's Choice
061998019306
    Levertijd : Op voorraad. Bestel op werkdagen voor 15:00 wij versturen dan dezelfde dag.
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie


Unieke microbiotica formule als zuigtablet met 5 bacteriestammen met een hoog gehalte aan L. Salivarius.

Udo's Choice microbiotica Super5, 5 bacteriestammen in een zuigtablet. Met natuurlijke frambozensmaak.

Waarom zou je micro-organismen nemen?

Je darmflora is uiterst belangrijk voor het normaal functioneren van de spijsvertering en voor het algemene welzijn. Ongezond eten, chloorhoudend water drinken en antibiotica kunnen (door gebruik van bijvoorbeeld bepaalde geneesmiddelen of resten in voedingsmiddelen) het maag- darmkanaal beïnvloeden en later ongewenste verschijnselen veroorzaken. De consumptie van natuurlijke bacteriën kunnen het lichaam ondersteunen, in het bijzonder daar waar zich de grootste bacterie flora zich bevindt, namelijk in de darmen.

Wat maakt Udo’s Choice® Super 5 zo uniek?

  • Udo's Choice Super 5 Microbiotica is een voedingssupplement dat 5 specifieke bacteriestammen bevat met 2 miljard levensvatbare micro-organismen.
  • Een unieke formule in een zuigtablet.
  • Deze heerlijke zuigtablet met frambozensmaak is speciaal samengesteld met een hoog gehalte aan L. Salivarius. Een bacteriestam die ook van nature voorkomt in de mond.

Aanbevolen gebruiksaanwijzing:
Laat na elke maaltijd 1 à 2 tabletten zachtjes oplossen in de mond.

Inhoud:
Udo’s Choice® Super 5 wordt aangeboden in donkerbruine glazen potje met 60 zuigtabletten. Ruim voldoende voor 1 maand gebruik.

Samenstelling:

*Je hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke tablet minstens 2 miljard levensvatbare micro-organismen of 4 miljard per gemiddelde dagdosering bevat met de volgende verhouding:

Lactobacillus acidophilus. . . . . . . . . . . . . . . . 60 %
Bifidobacterium bifidum . . . . . . . . . . . . . . . . .15 %
Lactobacillus casei . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .15 %
Lactobacillus rhamnosus . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 %
Lactobacillus salivarius . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 %


Van Udo's Choice is er een breed aanbod aan verschillende probiotica, allemaal ontwikkeld voor een specifieke doelgroep. Microbiotica op maat dus!

Aanbevolen dosering:

Laat een tablet langzaam in de mond smelten. Bij voorkeur dagelijks 1 tot 2 maal na de maaltijd op een volle maag.

Bewaring:

In de koelkast bewaren.
Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Super 5 gedurende korte periodes buiten  de koelkast worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis.
Udo's Choice Super5 mag worden ingevroren.

Inhoud:

60 zuigtabletten (zuivelvrij)

Ingrediënten :

Anti-klontermiddel (maltodextrine), zoetstof (Xylitol), bindmiddel (microkristallijne cellulose), natuurlijk frambozenaroma, mengsel van levensvatbare micro-organismen*, antioxidant (L-ascorbinezuur), anti-klontermiddel (magnesiumstearaat), voedingszuur (citroenzuur), anti-klontermiddel (silicium dioxide). Gegarandeerd minimum 1 miljard levensvatbare cellen op vervaldatum. Kan sporen van melkpoeder, wei en sojalecithine bevatten.

Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. 
Hou je aan de aanbevolen dosering.  Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.