Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Udo's Choice Super 8

Udo's Choice
061998019320
    Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Udo’s Choice® Super 8 is een probiotica speciaal ontwikkeld voor mensen met behoefte aan melkzuurbacteriën.

Super 8 bevat 42 miljard levensvatbare lactobacteriën in een verhouding die uitstekend past bij een doelmatige aanvulling van melkzuurbacteriën.

De darmflora is belangrijk voor ons algemene welzijn. Ongezond eten, chloorhoudend water drinken en antibiotica kunnen (door gebruik van bijvoorbeeld bepaalde geneesmiddelen of resten in voedingsmiddelen) ons welbevinden beïnvloeden en ongewenste verschijnselen veroorzaken. De consumptie van natuurlijke bacteriën wordt gebruikt om het lichaam te ondersteunen om de bacterieflora te onderhouden.

Wat maakt Udo’s Choice® Super 8 zo uniek?

Udo's Choice Super 8 Microbiotica is een voedingssupplement met Bifidobacterien en een bijzonder hoog percentage aan Lactobacteriën.
Udo's Choice Super 8 Microbiotica bevat 8 bacteriestammen met 42 miljard levensvatbare micro-organismen* en is speciaal ontwikkeld voor hoge maar veilige dosis.

Super 8's specifieke bacteriestammen (met 42 miljard levensvatbare micro-organismen) zijn speciaal ontwikkeld voor personen met een extra behoefte aan melkzuurbacteriën.

Het bevat de bacteriën “Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus (HA-111), Lactobacillus rhamnosus (HA-114), Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Bifidobacterium longum, Lactobacillus salivarius” in een unieke, optimale verhouding.

Udo’s Choice Super 8 Microbiotica is een voedingssupplement met Bifidobacterien en een bijzonder hoog percentage aan Lactobacteriën.

*U hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke vegetarische capsule minstens 42 miljard levensvatbare micro-organismen of 84 miljard per gemiddelde dagdosering bevat met de volgende verhouding:

Lactobacillus acidophilus : 45 %
Lactobacillus rhamnosus : 25 %
Streptococcus salivarius ssp. thermophilus : 10 %
Lactobacillus plantarum : 7 %
Bifidobacterium bifidum : 6 %
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus : 3 %
Bifidobacterium longum : 3 %
Lactobacillus salivarius : 1 %

Aanbevolen dosering:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag. .

Bewaring:

In de koelkast bewaren.
Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Super 8 gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Super 8 mag worden ingevroren.

Udo’s Choice® Super 8 is beschikbaar in donkerbruine glazen potjes van 30 vegetarische capsules.

Samenstelling:

mengsel van levensvatbare micro-organismen*, microkristallijne cellulose, vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), magnesiumstearaat, antioxidant (L-ascorbinezuur).