Udo s Choice Super 8 probiotica

Udo's Choice
061998019320
    Levertijd : Op voorraad. Bestel op werkdagen voor 15:00 wij versturen dan dezelfde dag.
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie


Udo’s Choice Super8 microbiotica speciaal voor mensen met behoefte aan melkzuurbacteriën.

Super8 bevat 42 miljard levensvatbare bacteriën als Bifido- en Lactobacillus. 

Udo's Choice microbiotica Super 8, 8 bacteriestammen met een bijzonder hoog percentage aan lacto-bacteriën.

Waarom micro-organismen nemen?

Onze darmflora is uiterst belangrijk voor het normaal functioneren van onze spijsvertering en voor het algemene welzijn. Ongezond eten, chloorhoudend water drinken en antibiotica kunnen (door gebruik van bijvoorbeeld bepaalde geneesmiddelen of resten in voedingsmiddelen) het maag- darmkanaal beïnvloeden en later ongewenste verschijnselen veroorzaken. De consumptie van natuurlijke bacteriën kunnen het lichaam ondersteunen, in het bijzonder daar waar zich de grootste bacterie flora zich bevindt, in de darmen.

Wat maakt Udo’s Choice® Super 8 zo uniek?

• Udo's Choice Super 8 Microbiotica is een voedingssupplement met Bifidobacterien en een bijzonder hoog percentage aan Lactobacteriën.

• Udo's Choice Super 8 Microbiotica bevat 8 bacteriestammen met 42 miljard levensvatbare micro-organismen* en is speciaal ontwikkeld voor hoge maar veilige dosis.

Aanbevolen dosering:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag, na de maaltijd op een volle maag.

Inhoud:

Udo’s Choice® Super 8 wordt aangeboden in donkerbruine glazen potjes van 30 vegetarische capsules.

Samenstelling:

*Je hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke vegetarische capsule minstens 42 miljard levensvatbare micro-organismen of 84 miljard per gemiddelde dagdosering bevat met de volgende verhouding:

Lactobacillus acidophilus. . . . . . . . . . . . 45%
Lactobacillus rhamnosus (HA-111) . . . 25%
Lactobacillus rhamnosus (HA-114) . . . 10%
Lactobacillus plantarum. . . . . . . . . . . . . . 7%
Bifidobacterium bifidum. . . . . . . . . . . . . . 6%
Lactobacillus casei . . . . . . . . . . . . . . . . . 3%
Bifidobacterium longum. . . . . . . . . . . . . 3%
Lactobacillus salivarius . . . . . . . . . . . . . . 1%


Van Udo's Choice is er een breed aanbod aan verschillende probiotica, allemaal ontwikkeld voor een specifieke doelgroep.

Ingrediënten:

Anti-klontermiddel (aardappelzetmeel), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, vegetarische capsule (hypromellose), antioxidant (L-ascorbinezuur), anti-klontermiddelen (stearinezuur, silicium dioxide). Gegarandeerd minimum 31 miljard levensvatbare cellen op vervaldatum. Kan sporen van melkpoeder, wei en sojalecithine bevatten.

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Super 8 gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Super 8 mag worden ingevroren.

Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. 
Hou je aan de aanbevolen dosering.  Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.