Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Biodream Zink - selenium

Biodream
8716431000404
    Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Biodream® Zink – Selenium is een unieke combinatie van zink en selenium. Deze nutriënten zijn onmisbaar voor het behoud van goed werkend immuunsysteem, zijn goed voor de DNA-synthese, een gezonde huid, mooi haar en sterke nagels.

Productbeschrijving:

Het mineraal selenium kwam vroeger vrij algemeen voor in de grond en daardoor ook in ons voedsel. Door onder andere het gebruik van kunstmeststoffen en intensieve landbouw en veeteelt, zijn er inmiddels een groot aantal gebieden op de aarde waar natuurlijkerwijs geen – of nauwelijks meer selenium in de grond voorkomt.

Toch is selenium is een essentiële voedingsstof die als een sterke antioxidant in ons lichaam fungeert. Het wordt goed door het lichaam opgenomen en draagt o.a. bij aan een gezonde werking van de schildklier. Ook is Selenium een uitstekende vrije radicalen vanger die helpt onze lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht of milieuvervuiling.

Net als selenium komt er tegenwoordig ook regelmatig weinig zink voor in onze voeding. Zink is een mineraal dat in het lichaam verschillende functies vervult. Het is onmisbaar voor het behoud van goed werkend immuunsysteem, DNA-synthese, een gezonde huid, mooi haar en sterke nagels.

Daarnaast is selenium als antioxidant ook van belang voor de weerstand en helpt het de lichaamscellen beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het draagt ook bij aan de stofwisseling van vetten, eiwitten en koolhydraten en kan goed gebruikt worden om het lichaam te helpen een gezond gewicht te behouden.

NGREDIËNTEN:

  • Microcristallijne cellulose (vulmiddel)
  • HPMC (vegetarische capsule)
  • zinkcitraat
  • seleniummethionine

GEBRUIK EN DOSERING:
 2 capsules per dag, voor of tijdens de maaltijd meenemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Geschikt voor vegetariërs.


Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.