Zink - Selenium Biodream

Biodream
8716431000404
    Levertijd : Voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen: zelfde dag verzonden.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie


Zink en Selenium zijn onmisbaar voor het behoud van goed werkend immuunsysteem

Biodream Zink–Selenium is een unieke combinatie van zink en selenium.

De nutriënten zink en selenium zijn beide essentieel voor het behoud van goed werkend immuunsysteem, waarbij zink tevens goed is voor de DNA-synthese, een gezonde huid, mooi haar en sterke nagels.

Biodream Zink - Selenium is beschikbaar in handige potjes met 90 vegetarische capsules.

Het mineraal selenium kwam vroeger vrij algemeen voor in de grond en daardoor ook in ons voedsel. Door onder andere het gebruik van kunstmeststoffen en intensieve landbouw en veeteelt, kunnen bepaalde gebieden op de aarde voorkomen waar natuurlijkerwijs geen – of nauwelijks meer selenium in de grond voorkomt.

Toch is selenium is een essentiële voedingsstof die als een antioxidant in ons lichaam fungeert. Het wordt goed door het lichaam opgenomen en draagt o.a. bij aan een gezonde werking van de schildklier. Ook is Selenium een uitstekende vrije radicalen vanger die helpt onze lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht of milieuvervuiling.

Net als selenium komt er tegenwoordig ook regelmatig weinig zink voor in onze voeding. Zink is een mineraal dat in het lichaam verschillende functies vervult. Het is onmisbaar voor het behoud van goed werkend immuunsysteem, DNA-synthese, een gezonde huid, mooi haar en sterke nagels. Het draagt ook bij aan de stofwisseling van, eiwitten en koolhydraten en kan goed gebruikt worden om het lichaam te helpen een gezonde vetstofwisseling behouden.

Daarnaast is selenium als antioxidant ook van belang voor de weerstand en helpt het de lichaamscellen beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Ingrediënten:

  • Microcristallijne cellulose (vulmiddel)
  • HPMC (vegetarische capsule)
  • zinkcitraat
  • seleniummethionine

Mineralen per dosering (2 capsules)

Mineraal
Hoeveelheid
ADH
Zink
20 mg
206%
Selenium
20 ug
364%


Gebruik & dosering:

 2 capsules per dag, voor of tijdens de maaltijd meenemen. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.
Geschikt voor vegetariërs.

Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.