Udo's Choice Adults Blend probiotica 061998019368

Udo s Choice Adults Blend probiotica

Udo's Choice
061998019368
vanaf € 24,60
    Levertijd:tijdelijk niet beschikbaar
  • Beschrijving
  • Lees meer


Udo’s Choice Adult’s Blend microbiotica speciaal voor volwassenen (16 - 55 jaar) Met 6 bacteriestammen.

Udo’s Choice Adult blend probiotica 60 caps.

Udo's Choice Adult's Blend, microbiotica speciaal voor volwassenen ( 16-55 jaar)

Udo’s Choice® Adult’s Blend is een probiotica supplement speciaal ontwikkeld voor volwassenen. Het bevat 17 miljard levensvatbare bifido- en lactobacteriën in een verhouding die uitstekend past bij mannen en vrouwen tussen 16 en 55 jaar. De bacteriën bereiken de darmen levend.

Wat is probiotica?

Probiotica - ook wel microbiotica genoemd - zijn levende micro-organismen die op verschillende wijzen ingenomen kunnen worden, zoals bijvoorbeeld in capsulevorm. Het begrip probioticum (probiotisch) is afgeleid van de Griekse woorden ‘voor het leven’.

Er wordt veel onderzoek gedaan naar de effecten die de levende bacteriën kunnen hebben op de gezondheid, wanneer in ze in voldoende hoeveelheden worden geconsumeerd, naast een gebalanceerd voedingspatroon.

Goede bacteriën.

Bacteriën zijn belangrijk voor onze spijsvertering. In het menselijk maag-darmkanaal zijn een enorm aantal bacteriën aanwezig, in totaal ongeveer 100 biljoen. Deze darmbacteriën kunnen onderverdeeld worden in nuttige en schadelijke bacteriën. Uiteraard werkt onze spijsvertering het beste wanneer ze keurig met elkaar in balans zijn. Dat is dan ook de beste situatie.

Deze goede bacteriën - ook wel ‘darm microbiotica’ genoemd, helpen ons bijvoorbeeld bij:

  • Onze energiehuishouding
  • De werking van het immuunsysteem
  • Functioneren van het spijsverteringsstelsel
  • Hersenfuncties

Evenwicht in onze darmen.

Het kan zijn dat de balans in onze darmen verstoord raakt. De goede bacteriën zijn dan niet meer in evenwicht met de schadelijke. Dit kan vele oorzaken hebben. Antibiotica bijvoorbeeld, is gericht op het verwijderen van bacteriën in ons lichaam. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen schadelijk en goede bacteriën. Antibiotica kunnen ons lichaam ook binnenkomen via bijvoorbeeld vlees. Dat gaat dan vrijwel ongemerkt. Een verstoorde darmflora kan bijvoorbeeld buikpijn, diarree of winderigheid tot gevolg hebben.

Van de maag tot de darmen.

Bacteriën, zoals probiotica, komen via de maag in de darmen terecht. Vaak worden probiotica bacteriën al in de maag door het maagzuur - of in dunne darm door gal - gedood. Om werkzaam te zijn moeten probiotica in voldoende mate de maag overleven. Ze bereiken vervolgens de dunne darm en uiteindelijk de dikke darm. De capsules van Udo’s Choice zijn optimaal ingericht om de darmen levend te bereiken.

Gezonde darmen en probiotica.

De meeste zuivelproducten, die je in de supermarkt koopt, bevatten melkzuurbacteriën. Veel gefermenteerde zuivel wordt als natuurlijke probiotica gezien. Echter, vaak worden die melkzuurbacterieën al afgebroken in de maag, en bereiken ze dus niet levend de darmen. Dat geldt ook voor andere gefermenteerde producten, als zuurkool, kefir en augurken. In onze capsules lukt dat wel.

Haal alles uit Udo’s Choice probiotica.

Onze probiotica supplementen kunnen dagelijks worden ingenomen. Voor het beste resultaat adviseren we om dit na de maaltijd te doen, op een volle maag. Door de capsules te gebruiken na de maaltijd, komen de bacteriestammen terecht in de volle maag. De verblijftijd is zo langer, de spijsvertering heeft het als het ware ‘drukker’, waardoor de stoffen rustig worden opgenomen, en nóg meer bacteriën de gang naar de darmen levend kunnen maken.

Udo’s Choice Adult blend probiotica.

Dit supplement in capsulevorm bevat bifidobacterien, en een hoog percentage aan lactobacteriën (melkzuurbacteriën). Een capsule bevat 6 bacteriestammen, met 17 miljard levensvatbare micro-organismen. Ons supplement is dagelijks te gebruiken. Uiteraard raden we aan om Udo’s Choice capsules te gebruiken als aanvulling op een goed voedingspatroon, en niet ter vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding.

Samenstelling:

*Je hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke vegetarische capsule minstens 17 miljard levensvatbare micro-organismen of 34 miljard per gemiddelde dagdosering bevat in de volgende verhouding:

Lactobacillus casei . . . . . . . . . . 35 %
Lactobacillus rhamnosus . . . . 25 %
Lactobacillus acidophilus. . . . 20 %
Lactobacillus plantarum. . . . . 10 %
Bifidobacterium bifidum. . . . . . 5 %
Bifidobacterium breve . . . . . . . 5 %


Van Udo's Choice is er een breed aanbod aan verschillende probiotica, speciaal ontwikkeld voor een specifieke doelgroep.

Gebruiksaanwijzing:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Ingrediënten:

Anti-klontermiddel (aardappelzetmeel), vegetarische capsule (hypromellose), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, antioxidant (L-ascorbinezuur), anti-klontermiddelen (stearinezuur, silicium dioxide).Gegarandeerd minimum 12,5 miljard levensvatbare cellen op vervaldatum. Kan sporen van melkpoeder, wei en sojalecithine bevatten.

Inhoud:

Udo’s Choice® Adult’s Blend Microbiotica wordt aangeboden in donkerbruine glazen potjes van 60 vegetarische capsules.

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Udo's Choice Adult Blend gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Adult Blend mag worden ingevroren.

Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. 
Hou je aan de aanbevolen dosering.  Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.