Udo s Choice Adults Blend probiotica

Udo's Choice
061998019368
    Levertijd : in voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen, zelfde dag verzonden.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie & beoordelingen

Anderen beoordelen dit product met:

Udo’s Choice Adult’s Blend microbiotica speciaal voor volwassenen (16 - 55 jaar)
Met 6 bacteriestammen.

Adults Blend bevat per capsule 17 miljard levensvatbare bifido- en lactobacteriën in een verhouding die goed past bij de darmflora van mannen en vrouwen tussen 16 en 55 jaar.

Udo's Choice Adult's Blend, microbiotica speciaal voor volwassenen ( 16-55 jaar)

Waarom micro-organismen nemen?

Onze darmflora is uiterst belangrijk voor het normaal functioneren van onze spijsvertering en voor het algemene welzijn. Ongezond eten, chloorhoudend water drinken en antibiotica kunnen (door gebruik van bijvoorbeeld bepaalde geneesmiddelen of resten in voedingsmiddelen) het maag- darmkanaal beïnvloeden en later ongewenste verschijnselen veroorzaken. De consumptie van natuurlijke bacteriën kunnen het lichaam ondersteunen, in het bijzonder daar waar zich de grootste bacterie flora zich bevindt, in de darmen. Laat jouw buik daarom ook eens lachen!

Wat maakt Udo’s Choice® Adult's Blend zo uniek?

• Udo's Choice Adult Blend Microbiotica is een voedingssupplement met Bifido- en Lactobacteriën speciaal voor volwassenen van 16-55 jaar.

• Bevat 6 specifieke bacteriestammen met 17 miljard levensvatbare micro-organismen die bedoeld zijn voor de behoefte van volwassen mannen en vrouwen.

Gebruiksaanwijzing:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Inhoud:

Udo’s Choice® Adult’s Blend Microbiotica wordt aangeboden in donkerbruine glazen potjes van 60 vegetarische capsules.

Samenstelling:

*Je hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke vegetarische capsule minstens 17 miljard levensvatbare micro-organismen of 34 miljard per gemiddelde dagdosering bevat in de volgende verhouding:

Lactobacillus casei . . . . . . . . . . 35 %
Lactobacillus rhamnosus . . . . 25 %
Lactobacillus acidophilus. . . . 20 %
Lactobacillus plantarum. . . . . 10 %
Bifidobacterium bifidum. . . . . . 5 %
Bifidobacterium breve . . . . . . . 5 %


Van Udo's Choice is er een breed aanbod aan verschillende probiotica, speciaal ontwikkeld voor een specifieke doelgroep.

Ingrediënten:

Anti-klontermiddel (aardappelzetmeel), vegetarische capsule (hypromellose), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, antioxidant (L-ascorbinezuur), anti-klontermiddelen (stearinezuur, silicium dioxide).Gegarandeerd minimum 12,5 miljard levensvatbare cellen op vervaldatum. Kan sporen van melkpoeder, wei en sojalecithine bevatten.

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Udo's Choice Adult Blend gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Adult Blend mag worden ingevroren.

Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. 
Hou je aan de aanbevolen dosering.  Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.