Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Udo's Choice Adults Blend

Udo's Choice
061998019368
    Levertijd : op voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen, volgende dag in huis.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Udo’s Choice Adult’s Blend is een probioticum speciaal ontwikkeld voor volwassenen.

Adults Blend bevat per capsule 17 miljard levensvatbare bifido- en lactobacteriën in een verhouding die goed past bij de darmflora van mannen en vrouwen tussen 16 en 55 jaar.

I.v.m. leveringsproblemen vanuit Canada door het Corona virus is er op dit moment geen Udo's Choice Adults blend beschikbaar. We kunnen op dit moment nog niet zeggen wanneer wij weer over dit product kunnen beschikken.

Udo’s Choice Adult’s Blend is een probioticum speciaal ontwikkeld voor volwassenen. Per capsule bevat het 17 miljard levensvatbare bifido- en lactobacteriën in een verhouding die goed past bij de darmflora van mannen en vrouwen tussen 16 en 55 jaar.

Udo’s Choice Adult’s Blend is beschikbaar in donkerbruine glazen potjes van 60 vegetarische capsules.

De darmflora is belangrijk voor ons algemene welzijn. Chloorhoudend water drinken en andere stoffen kunnen ons welbevinden soms op een ongewenste manier beïnvloeden. Door aanvullende consumptie van specifieke bacteriën (probiotica) kunnen we het lichaam te ondersteunen de kwaliteit van de darmflora te onderhouden.

Wat maakt Udo’s Choice Adult's Blend zo uniek?

Udo's Choice Adult Blend is een probioticum met Bifido- en Lactobacteriën speciaal voor volwassenen van 16-55 jaar.

Het bevat 6 specifieke bacteriestammen met 17 miljard levensvatbare micro-organismen die bedoeld zijn voor de behoefte van volwassen mannen en vrouwen.

Het bevat de bacteriën “Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus salivarius ssp. Thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus” in een unieke, optimale verhouding

Aanbevolen dosering:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Advanced Adult Blend gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Udo's Choice Adult Blend mag worden ingevroren.

Inhoud:

60 vegetarische capsules (zuivelvrij)

Samenstelling:

microkristallijne cellulose, vegetarische capsule, mengsel van levensvatbare micro-organismen*, magnesiumstearaat, antioxidant (L-ascorbinezuur).

Van Udo's Choice is er een breed aanbod aan verschillende probiotica, alleen ontwikkeld voor een specifieke doelgroep.

Aanbevolen dosering:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Advanced Adult Blend gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Advanced Adult Blend mag worden ingevroren.

Inhoud:

60 vegetarische capsules (zuivelvrij)

Samenstelling:

microkristallijne cellulose, vegetarische capsule, mengsel van levensvatbare micro-organismen*, magnesiumstearaat, antioxidant (L-ascorbinezuur).