Udo s Choice Childrens Blend probiotica

Udo's Choice
061998019405
  Levertijd : niet meer leverbaar
 • Beschrijving
 • Meer informatie


Udo’s Choice Children’s Blend is een probioticum speciaal ontwikkeld voor kinderen & tieners. Met bifido en lactobacteriën.

Udo’s Choice Childrens blend probiotica 60 caps.

Udo’s Choice® Children’s Blend is een probioticum speciaal ontwikkeld voor kinderen en jongeren, van 6-15 jaar oud. Een capsule bevat 5 miljard levensvatbare bifido- en lactobacteriën, in een verhouding die uitstekend past bij kinderen en tieners. De bacteriën in onze probiotica voor kinderen bereiken de darmen levend.

Wat is probiotica.

Probiotica - ook wel microbiotica genoemd - zijn levende micro-organismen die van nature in onze darmflora voorkomen. Daarnaast kunnen ze aangevuld worden door middel van supplementen, in verschillende vormen zoals bijvoorbeeld capsulevorm. Het begrip probioticum (probiotisch) is afgeleid van de Griekse woorden ‘voor het leven’.

Er wordt veel onderzoek gedaan naar de effecten die de levende bacteriën kunnen hebben op de gezondheid wanneer in ze in voldoende hoeveelheden worden geconsumeerd, naast een gebalanceerd voedingspatroon. Udo’s Choice Childrens blend geeft u de garantie dat er op het tijdstip van productie minstens 5 miljard levensvatbare micro-organismen in één capsule met probiotica voor kinderen zitten.

Darmflora van kinderen.

In onze jonge jaren - als kind - is onze darmflora enorm in ontwikkeling. Darmflora, ook wel darm microbioom genoemd, is het geheel van micro-organismen dat zich in het maag-darmstelsel bevindt. Voor iedere persoon is de darmflora uniek. De verschillende onderdelen van de darmflora helpen bij de spijsvertering: ze breken bijvoorbeeld onverteerbare plantaardige vezels af, waardoor stoffen vrijkomen die de darmcellen voeden. Onderdeel van de darmflora zijn bacteriën, die in onze darmen leven. Deze versterken ons immuunsysteem. Een pasgeboren baby heeft al een eigen darmflora. Deze ontwikkelt zich doorlopend. Om die reden hebben we probiotica speciaal voor kinderen samengesteld. Udo’s Choice Children’s Blend Probiotica voor kinderen is een voedingssupplement met Bifido- en Lactobacteriën, speciaal voor kinderen van 6-15 jaar.

Goede bacteriën.

Bacteriën zijn belangrijk voor onze spijsvertering. In het menselijk maag-darmkanaal zijn een enorm aantal bacteriën aanwezig, in totaal ongeveer 100 biljoen. Deze darmbacteriën kunnen onderverdeeld worden in nuttige en schadelijke bacteriën. Uiteraard werkt onze spijsvertering het beste wanneer ze keurig met elkaar in balans zijn. Dat is dan ook de beste situatie. Deze goede bacteriën - ook wel ‘darm microbiotica’ genoemd, helpen ons bijvoorbeeld bij:
 • Onze energiehuishouding
 • De werking van het immuunsysteem
 • Functioneren van het spijsverteringsstelsel
 • Hersenfuncties

Evenwicht in onze darmen.

Het kan zijn dat de balans in onze darmen verstoord raakt. De goede bacteriën zijn dan niet meer in evenwicht met de schadelijke. Dit kan vele oorzaken hebben. Antibiotica bijvoorbeeld, zijn gericht op het verwijderen van bacteriën in ons lichaam. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen schadelijk en goede bacteriën. De darmflora kan in sommige gevallen verstoord raken. Een verstoorde darmflora kan bijvoorbeeld buikpijn, diarree of winderigheid tot gevolg hebben.

Gezonde darmen en probiotica.

De meeste zuivelproducten in de supermarkt te koop zijn, bevatten melkzuurbacteriën. Veel gefermenteerde zuivel wordt als natuurlijke probiotica gezien. Echter, vaak worden die melkzuurbacterieën al afgebroken in de maag, en bereiken ze dus niet levend de darmen. Dat geldt ook voor andere gefermenteerde producten, als zuurkool, kefir en augurken. Onze capsules lukt dat wel.

Hebben probiotica bijwerkingen?

De capsules van Udo’s Choice bevatten goede bacteriën. De capsules zijn geheel vegetarisch, en zijn gemaakt om deze bacteriën langs de maagzuren te vervoeren, zodat ze de darmen levend bereiken. Over het algemeen hebben probiotica weinig bijwerkingen. In enkele gevallen kunnen probiotica zorgen voor:
 • Winderigheid
 • Een opgeblazen gevoel
 • Buikpijn
 • Diarree
Dit geldt zowel voor gefermenteerde voedingsmiddelen met probiotica, als voor supplementen.

Hoe lang is probiotica te gebruiken?

Probiotica wordt door veel mensen als kuur gebruikt, bijvoorbeeld tijdens of na het nemen van antibiotica. Omdat het even duurt voordat de balans blijvend hersteld is, is inname gedurende een periode van minstens enkele weken, maar beter nog enkele maanden aan te raden. Onze capsules kunnen dagelijks worden gebruikt. We raden aan om 1 tot 3 capsules per dag te nemen, op een volle maag.

Udo’s Choice Childrens blend: probiotica voor kinderen.

Dit supplement in capsulevorm bevat bifidobacteriën, en een hoog percentage aan lactobacteriën (melkzuurbacteriën). U hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke vegetarische capsule van Udo’s Choice Children’s Blend minstens 5 miljard levensvatbare micro-organismen of 10 miljard per gemiddelde dagdosering bevat. Dankzij de samenstelling van de capsules bereiken deze stammen de darmen levend. Deze probiotica capsules zijn speciaal samengesteld voor kinderen en tieners van 6-15 jaar. Voor jongere kinderen raden we Udo’s Choice Infant blend microbiotica in poedervorm aan.

Samenstelling:

*Je hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke vegetarische capsule van Udo's Choice Children's Blend minstens 5 miljard levensvatbare micro-organismen of 10 miljard per gemiddelde dagdosering bevat met de volgende verhouding:

Lactobacillus casei . . . . . . . . . . 30 %
Lactobacillus rhamnosus . . . . 25 %
Lactobacillus acidophilus. . . . 20 %
Lactobacillus plantarum. . . . . 10 %
Lactobacillus fermantum . . . . . 5 %
Bifidobacterium bifidum. . . . . . 5 %
Bifidobacterium breve . . . . . . . . 5 %


Van Udo's Choice is er een breed aanbod aan verschillende probiotica, allemaal ontwikkeld voor een specifieke doelgroep.

Gebruiksaanwijzing:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Aanbevolen dosering:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Children’s Blend gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Children’s Blend mag worden ingevroren.

Inhoud:

Udo’s Choice® Children’s Blend Microbiotica wordt aangeboden in donkerbruine glazen potjes van 60 vegetarische capsules.

Ingrediënten:

Anti-klontermiddel (aardappelzetmeel), vegetarische capsule (hypromellose), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, antioxidant (L-ascorbinezuur), anti-klontermiddelen (stearinezuur, silicium dioxide). microkristallijne cellulose, vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, magnesiumstearaat, antioxidant (L-ascorbinezuur). Gegarandeerd minimum 3,7 miljard levensvatbare cellen op vervaldatum. Kan sporen van melkpoeder, wei en sojalecithine bevatten.

Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. 
Hou je aan de aanbevolen dosering.  Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.