Udo s Choice Childrens Blend probiotica

Udo's Choice
061998019405
    Levertijd : in voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen, zelfde dag verzonden.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie & beoordelingen

Udo’s Choice Children’s Blend is een probioticum speciaal ontwikkeld voor kinderen & tieners. Met bifido en lactobacteriën.

Deze microbiotica bevat per capsule 5 miljard levensvatbare bifido- en lactobacteriën in een verhouding die goed past bij darmflora van kinderen en tieners.

Microbiotica speciaal voor kinderen (6 - 15 jaar)

Waarom micro-organismen nemen?

Onze darmflora is uiterst belangrijk voor het normaal functioneren van onze spijsvertering en voor het algemene welzijn. Ongezond eten, chloorhoudend water drinken en antibiotica kunnen (door gebruik van bijvoorbeeld bepaalde geneesmiddelen of resten in voedingsmiddelen) het maag- darmkanaal beïnvloeden en later ongewenste verschijnselen veroorzaken. De consumptie van natuurlijke bacteriën kunnen het lichaam ondersteunen, in het bijzonder daar waar zich de grootste bacterie flora zich bevindt, in de darmen.
Laat je buik daarom ook lachen!

Wat maakt Udo’s Choice® Children's Blend zo uniek?

• Udo's Choice Children's Blend Microbiotica is een voedingssupplement met Bifido- en Lactobacteriën speciaal voor kinderen van 6-15 jaar.

• Bevat 7 specifieke bacteriestammen met 5 miljard levensvatbare micro-organismen die bijzonder geschikt zijn voor kinderen en tieners.

Gebruiksaanwijzing:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Inhoud:

Udo’s Choice® Children’s Blend Microbiotica wordt aangeboden in donkerbruine glazen potjes van 60 vegetarische capsules.

Samenstelling:

*Je hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke vegetarische capsule van Udo's Choice Children's Blend minstens 5 miljard levensvatbare micro-organismen of 10 miljard per gemiddelde dagdosering bevat met de volgende verhouding:

Lactobacillus casei . . . . . . . . . . 30 %
Lactobacillus rhamnosus . . . . 25 %
Lactobacillus acidophilus. . . . 20 %
Lactobacillus plantarum. . . . . 10 %
Lactobacillus fermantum . . . . . 5 %
Bifidobacterium bifidum. . . . . . 5 %
Bifidobacterium breve . . . . . . . . 5 %


Van Udo's Choice is er een breed aanbod aan verschillende probiotica, allemaal ontwikkeld voor een specifieke doelgroep.

Aanbevolen dosering:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Children’s Blend gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Children’s Blend mag worden ingevroren.

Ingrediënten:

Anti-klontermiddel (aardappelzetmeel), vegetarische capsule (hypromellose), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, antioxidant (L-ascorbinezuur), anti-klontermiddelen (stearinezuur, silicium dioxide). microkristallijne cellulose, vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, magnesiumstearaat, antioxidant (L-ascorbinezuur). Gegarandeerd minimum 3,7 miljard levensvatbare cellen op vervaldatum. Kan sporen van melkpoeder, wei en sojalecithine bevatten.

Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. 
Hou je aan de aanbevolen dosering.  Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.