Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Udo's Choice Childrens Blend

Udo's Choice
061998019405
    Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Udo’s Choice® Children’s Blend is probiotica speciaal ontwikkeld voor kinderen.

Het bevat 5 miljard levensvatbare bifido- en lactobacteriën in een verhouding die uitstekend past bij kinderen en tieners

Productbeschrijving:

De darmflora is belangrijk voor ons algemene welzijn. Ongezond eten, chloorhoudend water drinken en antibiotica kunnen (door gebruik van bijvoorbeeld bepaalde geneesmiddelen of resten in voedingsmiddelen) ons welbevinden beïnvloeden en ongewenste verschijnselen veroorzaken. De consumptie van natuurlijke bacteriën wordt gebruikt om het lichaam te ondersteunen om de bacterie flora te onderhouden.

Wat maakt Udo’s Choice® Children’s Blend zo uniek?

Udo’s Choice® Children’s Blend is een probioticum met bifido- en lactobacteriën speciaal voor kinderen met een extra behoefte aan Bifido bacteriën.

Bevat 7 specifieke bacteriestammen met 5 miljard levensvatbare micro-organismen en is speciaal ontwikkeld voor kinderen en tieners.

Het bevat de bacteriën “Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus fermantum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve” in een unieke, optimale verhouding.

Aanbevolen dosering:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Children’s Blend gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Children’s Blend mag worden ingevroren.

Samenstelling:

microkristallijne cellulose, vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, magnesiumstearaat, antioxidant (L-ascorbinezuur)