Udo s Choice Advanced Adults Blend

Udo's Choice
061998019443
    Levertijd : in voorraad, werkdagen voor 15:00 bestellen, zelfde dag verzonden.

Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie & beoordelingen

Anderen beoordelen dit product met:

Udo’s Choice Advanced Adult’s Blend, microbiotica speciaal voor senioren van 55+

Advanced adults blend bevat per capsule 34 miljard levensvatbare micro-organismen in 7 bacteriestammen, speciaal voor senioren.

Udo's Choice Microbiotica Advanced Adult Blend, microbiotica speciaal voor 55-plussers.

Waarom micro-organismen nemen?

Onze darmflora is uiterst belangrijk voor het normaal functioneren van onze spijsvertering en voor het algemene welzijn. Ongezond eten, chloorhoudend water drinken en antibiotica kunnen (door gebruik van bijvoorbeeld bepaalde geneesmiddelen of resten in voedingsmiddelen) het maag- darmkanaal beïnvloeden en later ongewenste verschijnselen veroorzaken. De consumptie van natuurlijke bacteriën kunnen het lichaam ondersteunen, in het bijzonder daar waar zich de grootste bacterie flora zich bevindt, in de darmen.
Laat je buik daarom ook eens lachen!

Wat maakt Udo’s Choice® Advanced Adult Blend zo uniek?

• Udo's Choice Advanced Adult Blend Microbiotica is een voedingssupplement met lactobacteriën en een hoog gehalte aan Bifidobacteriën speciaal voor 55-plussers of volwassenen met een extra behoefte aan Bifido bacteriën.

• Bevat 7 specifieke bacteriestammen met 34 miljard levensvatbare micro-organismen en is speciaal ontwikkeld voor senioren.

Aanbevolen dosering:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Inhoud:

Udo’s Choice® Advanced Adult’s Blend Microbiotica wordt aangeboden in donkerbruine glazen potjes met 30 vegetarische capsules.

Samenstelling:

*Je hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke vegetarische capsule van Udo's Choice Advanced Adult Blend minstens 34 miljard levensvatbare micro-organismen of 68 miljard per gemiddelde dagdosering bevat met de volgende verhouding:

Lactobacillus casei . . . . . . . . . . . . 30 %
Lactobacillus rhamnosus . . . . . . .20 %
Lactobacillus acidophilus. . . . . . .10 %
Lactobacillus plantarum. . . . . . . 10 %
Bifidobacterium bifidum. . . . . . . 10 %
Bifidobacterium breve . . . . . . . . . 10 %
Bifidobacterium longum. . . . . . . .10 %


Van Udo's Choice is er een breed aanbod aan verschillende probiotica, alleen ontwikkeld voor een specifieke doelgroep.

Ingrediënten:

Anti-klontermiddel (aardappelzetmeel), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, vegetarische capsule (hypromellose), antioxidant (L-ascorbinezuur), anti-klontermiddelen (stearinezuur, silicium dioxide). Gegarandeerd minimum 25 miljard levensvatbare cellen op vervaldatum. Kan sporen van melkpoeder, wei en sojalecithine bevatten.

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Advanced Adult Blend gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Advanced Adult Blend mag worden ingevroren.

Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. 
Hou je aan de aanbevolen dosering.  Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.