Bij Natuurvoordeel.nl NU extra voordeel

Udo's Choice Advanced Adults Blend

Udo's Choice
061998019443
    Levertijd:1 werkdag
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer

Udo’s Choice® Advanced Adult’s Blend is een probiotica speciaal ontwikkeld voor senioren.

Advanced Adults Blend bevat 34 miljard levensvatbare lactobacteriën en een hoog gehalte aan Bifidobacteriën in een verhouding die uitstekend past bij senioren van ouder dan 55 jaar.

Productbeschrijving:

De darmflora is belangrijk voor ons algemene welzijn. Ongezond eten, chloorhoudend water drinken en antibiotica kunnen (door gebruik van bijvoorbeeld bepaalde geneesmiddelen of resten in voedingsmiddelen) ons welbevinden beïnvloeden en ongewenste verschijnselen veroorzaken. De consumptie van natuurlijke bacteriën wordt gebruikt om het lichaam te ondersteunen om de bacterie flora te onderhouden.

Wat maakt Udo’s Choice® Advanced Adult’s Blend zo uniek?

Udo’s Choice Advanced Adult Blend is een probioticum met lactobacteriën en een hoog gehalte aan Bifidobacteriën speciaal voor 55-plussers of volwassenen met een extra behoefte aan Bifido bacteriën.

Advanced Adults bevat 7 specifieke bacteriestammen met 34 miljard levensvatbare micro-organismen en is speciaal ontwikkeld voor senioren.

Het bevat de bacteriën “Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum” in een unieke, optimale verhouding.

Udo’s Choice Advanced Adult Blend Microbiotica bevat 7 verschillende bacteriestammen met 34 miljard levensvatbare micro-organismen met de volgende verhouding:

Lactobacillus casei . . . . . . . . . . . . 30 %
Lactobacillus rhamnosus . . . . . . .20 %
Lactobacillus acidophilus. . . . . . .10 %
Lactobacillus plantarum. . . . . . . 10 %
Bifidobacterium bifidum. . . . . . . 10 %
Bifidobacterium breve . . . . . . . . . 10 %
Bifidobacterium longum. . . . . . . .10 %

Aanbevolen dosering:

Neem 1 tot 3 capsule(s) per dag in op een volle maag.

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Advanced Adult Blend gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Advanced Adult Blend mag worden ingevroren.

Inhoud:

30 vegetarische capsules (zuivelvrij)

Samenstelling:

microkristallijne cellulose, mengsel van levensvatbare micro-organismen*, vegetarische capsule (hydroxypropylmethylcellulose), magnesiumstearaat, antioxidant (L-ascorbinezuur).