Udo s Choice Infant Blend

Udo's Choice
061998019429
    Levertijd : niet meer leverbaar
  • Beschrijving
  • Meer informatie


Udo’s Choice Infant’s Blend microbiotica speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Infant Blend bevat 3 miljard levensvatbare lactobacteriën in een verhouding die uitstekend past bij de darmflora van kinderen.

Udo's Choice Microbiotica Infantis Blend, probiotica speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Waarom micro-organismen nemen?

Onze darmflora is uiterst belangrijk voor het normaal functioneren van onze spijsvertering en voor het algemene welzijn. Ongezond eten, chloorhoudend water drinken en antibiotica kunnen (door gebruik van bijvoorbeeld bepaalde geneesmiddelen of resten in voedingsmiddelen) het maag- darmkanaal beïnvloeden en later ongewenste verschijnselen veroorzaken. De consumptie van natuurlijke bacteriën kunnen het lichaam ondersteunen, in het bijzonder daar waar zich de grootste bacterie flora zich bevindt, in de darmen. Laat uw buik daarom ook lachen!

Wat maakt Udo’s Choice® Infantis Blend zo uniek?

• Udo's Choice Infantis Blend Microbiotica is een voedingssupplement in poedervorm, met B. Infantis, en kan goed opgelost worden in, pap, water of een andere vloeistof.

• Heel makkelijk te consumeren door kinderen.

• Bevat 6 specifieke bacteriestammen met 3 miljard levensvatbare micro-organismen die bijzonder geschikt zijn voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Gebruiksaanwijzing:

1 tot 3 maal per dag één halve theelepel (1gram) oplossen in water of een andere vloeistof.

Inhoud:

Udo’s Choice Infantis Blend Microbiotica wordt aangeboden in donkerbruine glazen potjes van 75 g.

Samenstelling:

*Je hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke gram poeder minstens 3 miljard levensvatbare micro-organismen of 6 miljard per gemiddelde dagdosering bevat met de volgende verhouding:

Lactobacillus casei . . . . . . . . . . . . . . . . 35%
Lactobacillus rhamnosus . . . . . . . . . . . 25%
Lactobacillus acidophilus. . . . . . . . . . . 15%
Bifidobacterium infantis. . . . . . . . . . . . 15%
Bifidobacterium bifidum. . . . . . . . . . . . 5%
Bifidobacterium breve . . . . . . . . . . . . . . 5%


Van Udo's Choice is er een breed aanbod aan verschillende probiotica, speciaal ontwikkeld voor een specifieke doelgroepen:

Ingrediënten:

Anti-klontermiddel (maltodextrine), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, anti-klontermiddel (silicium dioxide) antioxidant (L-ascorbinezuur).

Kan sporen van melkpoeder, wei en sojalecithine bevatten.

Bewaring:

In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Udo's Choice Infantis Blend gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Udo's Choice Infantis Blend mag worden ingevroren.

Belangrijke informatie:

Dit product is een voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. 
Hou je aan de aanbevolen dosering.  Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.