Biodream Bewell Care

Biodream
8716431000237
    Levertijd : Op voorraad. Bestel op werkdagen voor 15:00 wij versturen dan dezelfde dag.
Nu bestellen
  • Beschrijving
  • Meer informatie


BeWell Care isgoed voor het algemeen welzijn, maar in het bijzonder ook voor het hart, de bloedvaten en de bloedvorming.

Biodream BeWell Care is een proteïne houdende drank met o.a. vitamine C, vitamine B1 en folaat.

Biodream BeWell Care is een nutritioneel poeder waarvan een zeer smakelijke drank gemaakt kan worden. Het is een product dat goed is voor je algemeen welzijn, maar in het bijzonder ook voor het hart door de verrijking met vitamine B1, voor de bloedvaten vanwege de vitamine C en het ondersteunt de bloedvorming middels het folaat.

Biodream BeWell Care is beschikbaar in hersluitbare potten van 500 gram.

Biodream BeWell Care is een proteïne houdende drank verrijkt met o.a. vitamine C, vitamine B1 en folaat. De eiwitten in Biodream BeWell Care komen uit de soja plant en zijn gecombineerd met pectine gebonden natuurlijke vitamine C, andere vitaminen, mineralen, aminozuren als L-Lysine evenals lange koolhydraten en oligosachariden van plantaardige oorsprong.

Biodream BeWell Care is speciaal ontwikkeld om een gezond vitamine C niveau in het lichaam te behouden. Aangezien de mens zelf geen vitamine C kan aanmaken in het lichaam, moet men vitamine C via het voedsel consumeren. Echter, door bijvoorbeeld roken, stresssituaties, alcohol of een minder goede kwaliteit van eten, kan het nodig zijn om zijn om het dieet te verrijken met vitamine C.

De speciale Vitamine C in Biodream BeWell Care draagt doelmatig bij aan de vorming van collageen, wat van belang is voor een goede conditie van de bloedvaten.
De Vitamine B1 in Biodream BeWell Care, ook wel thiamine genoemd, geeft een positieve bijdrage aan de normale werking van het hart.
Biodream BeWell Care bevat ook folaat, van natuurlijke bronnen. Het folaat in Biodream BeWell Care helpt bij de aanmaak van rode bloedlichaampjes, die op hun beurt van belang zijn voor een goede conditie van het bloed.

Kortom dit product is multifunctioneel en is een fantastische aanvulling op je dieet voor het behoud van je goede gezondheid.

INGREDIËNTEN:

soja proteïne isolaat
dextrose
fructose
maltodextrine
fructo-oligosachariden
soja lecithine
L-arginine
methyl sulfonyl
methaan
guargom
gedroogde lactobacillus bulgaricus en bifidobacterium lactis dat levert:

vitamine C (als L-ascorbinezuur)
vitamine B1 (als thiaminepyrofosfaatchloride)
vitamine B2 (als riboflavine)
niacine (als nicotinamide)
pantotheenzuur (als calcium-D-pantothenaat)
vitamine B6 (als pyridoxine hydrochloride)
folaat (als pteroylmonoglutaminezuur)
biotine (als D-biotine)
calcium (als calcium carbonaat)
magnesium (als magnesium chloride)
fosfor (als di-calcium fosfaat)
vitamine E (als D-alfa-tocoferylacetaat
buffer (citroenzuur)
L-lysine aroma (natuurlijk)
citrus bioflavonoïde complex

GEBRUIK EN DOSERING: 
Als onderhoudsdosering dagelijks 25 gram (2 volle maatschepjes) oplossen in 250 ml koud water, goed roeren en opdrinken. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Geschikt voor vegetariërs.

Belangrijke informatie:
Dit product is een voedingssupplement. Houd je aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en en ziekte.